23 Απριλίου 2017

Ραχήλ Μακρή: «Έκοψαν φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό από τον στρατό, για να εξοικονομήσουν κονδύλι για συνέδρια, εκθέσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις ανάδειξης του Υπουργού της καθεστωτικής Κυβέρνησης».

Σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ Φ.812/92/30430/Σ.5856/11.04.2017, απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο προϋπολογισμός του ΥΠΕΘΑ για το έτος 2017 μεταβάλλεται ως εξής:

Ξεπερνώντας και τον μάγο της δημιουργικής λογιστικής του ΠΑΣΟΚ καθώς και τους αλχημιστές της αλλοίωσης των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ για το χρέος το οποίο χρησιμοποίησαν για να δημιουργήσουν τεχνητά κρίση δανεισμού και να φέρουν μνημόνια εξαθλίωσης και αποικιοποίησης της χώρας, μειώνουν δαπάνες που αφορούν φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό, καθώς και επισκευές και συντηρήσεις εγκαταστάσεων του στρατού προκειμένου τα χρήματα αυτά να αξιοποιηθούν για συνέδρια, εκθέσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις για την επικοινωνιακή προβολή και τις φιέστες του Υπουργού της καθεστωτικής Κυβέρνησης.

Φαίνεται ότι οι φιέστες του Υπουργού υπερέχουν της φαρμακευτικής κάλυψης του στρατού και φυσικά λεφτά υπάρχουν στην αποικία των Βαλκανίων.
Ραχήλ Μακρή

Π. Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

www.metoponikis.grΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...