Στημένο το τουρκικό πραξικόπημα! -οι αποδείξεις






Μετά από μήνες αποκαλύπτεται η αλήθεια



Σάλο έχουν προκαλέσει στην Τουρκία οι αποκαλύψεις της αντιπολίτευσης σχετικά με το ποιος βρίσκεται πίσω από το πραξικόπημα το περασμένο καλοκαίρι. Ο αντιπρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ερέν Ερντέμ δήλωσε πως έχει δει ένα βίντεο που δείχνει τον κορυφαίο πραξικοπηματία να συναντά τον Τούρκο Υπουργό Άμυνας!

Ο Ερντέμ ανέφερε ότι ο αρχιπραξικοπηματίας Αντίλ Οκσούζ είχε συνάντηση με τον Φικρί Ισίκ ένα εικοσιτετράωρο πριν την εκδήλωση της στρατιωτικής κίνησης! Μάλιστα, ο Οκσούζ είχε συλληφθεί από τις αρχές στις 16 Ιουλίου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος για άγνωστο λόγο δύο μέρες μετά! Σήμερα, είναι ακόμα καταζητούμενος.

Σύμφωνα με τον Ερντέμ, η τουρκική ΜΙΤ γνωρίζει για την ύπαρξη του βίντεο και την κάλεσε να αποκαλύψει το ποιος το έχει στην κατοχή του. Όπως γνωστοποιεί η ιστοσελίδα turkishminute, η αντιπολίτευση κατηγορεί τον Ερντογάν ότι δεν θέλει να διερευνηθεί πλήρως το πραξικόπημα καθώς ο ίδιος ο Τούρκος Πρόεδρος βρίσκεται από πίσω, κατασκευάζοντας την εικόνα ότι ο Γκιουλέν βρίσκεται πίσω από όλα!


Ενδεικτικό της σκηνοθεσίας του πραξικοπήματος είναι και οι συλλήψεις στρατιωτικών που έχουν γίνει. Ειδικότερα, μόνο 2 από τους 47 συνταγματάρχες που συνελήφθησαν συμμετείχαν πραγματικά στο πραξικόπημα, ενώ μόνο 300 από τους 800 στρατιωτικούς που φυλακίστηκαν είχαν ενεργό ρόλο στην ανατροπή Ερντογάν.

πηγηΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια