Aυτό είναι το παλιοθήλυκο της συριζαίας λαθρο-κυβέρνησης που πίνει το αίμα των συνταξιούχων …



ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΟΡΙΤΣΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ «ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟ ΚΑΛΑΜΙ» ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ….! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΑΛΛΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ! ΈΩΣ ΚΑΙ 350 ΕΥΡΩ ΤΟ «ΨΑΛΙΔΙ» ΣΕ 900.000 ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!!!



Επιβεβαίωσε τις μειώσεις συντάξεων από το 2019 η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό. Στην επιβεβαίωση της επικείμενης μείωσης των συντάξεων για το 30% των συνταξιούχων, προχώρησε, μιλώντας στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσίογλου, αναφερόμενη στα όσα έχουν συμφωνηθεί με τους δανειστές στον τομέα του ασφαλιστικού.


Κι αν δεν την ξέρετε αυτή τη «κυρία» , ακούστε ποιο είναι το ιστορικό της: Ο πατέρας της Αχτισιόγλου, είναι δικηγόρος, πρώην πασόκος, που κάποτε κατέβηκε ως υποψήφιος δήμαρχος Γιαννιτσών, και δεν τον ψήφισε ούτε η μάνα του. Η μάνα της, είναι γνωστή παιδίατρος στα Γιαννιτσά, με τεράστια πελατεία και ελάχιστα δηλωμένα εισοδήματα. Για να πάρεις απόδειξη, πρέπει να κάνεις αίτηση.
Οι γονείς της, που είναι μέλη του αντιφασιστικού μετώπου Γιαννιτσών και διαφόρων ανθελληνικών ΜΚΟ, πρωτοστάτησαν στην δημιουργία hot spot στα Γιαννιτσά, το οποίο όταν έκλεισε, στέρησε από αυτούς πολλά επιδόματα που έστελνε ο μπαρμπα-Σόρος. Η λεγάμενη, είναι επαγγελματίας συριζαία, και τα μοναδικά της ένσημα, προέρχονται από διορισμούς σε κρατικές υπηρεσίες. Κομματόσκυλο ολκής και αντιπαθέστατη στην πόλη καταγωγής της. Υπουργός με look πρεζόνι, δηλαδή αν δεν ήτανε και βαμμένη πως θα ήταν; Σέβομαι τις ιερόδουλες αλλά σιχαίνομαι τις πουτάνες στην ψυχή. Ότι έχουν και απέκτησαν με δόλο θα το χάσουν και τότε θα φανεί τι αξίζουν αυτά τα πολιτικά παράσιτα. Μια κλίκα άεργων, μισέλληνων, σκατόψυχων ορίζουν την ζωή μας. Η απόλυτη ντεκαντάνς ζει και βασιλεύει στην Ελλάδα. Θα κρατήσει χρόνια αυτή η κολώνια να ανεχόμαστε τα πάντα; Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να δεσμεύουν τον λαό αφού λήξει η θητεία τους, τι 2020 και βάλε ρε! Οι εισαγγελείς τι κάνουν, παίζουν ξυστό;
Το Σύνταγμα έγινε πιο άχρηστο και απο το κωλόχαρτο. Δημοκρατία έχουμε γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε. Σιγα το τσόκαρο μην αποφάσισε μονο του ! Το αφεντικό τους ( όχι το άεργο και ελληνόφωνο που παριστάνει τον πορδυπουργό ) έδωσε την διαταγή, η πατσαβούρα εκτέλεσε δίχως πάθος και φόβο . Εαν δεν ήταν παλιοκουρελού, δεν θα την έβαζαν να παριστάνει την υπουργό !!!! Οι νεοραγιάδες όμως συνεχίζουν να πληρώνουν και να υπακούουν στους κατοχικούς αληταράδες κι αυτό είναι το πρόβλημα κι όχι το ξεκωλιάρικο. Πάλι το δένδρο βλέπουν οι ηλίθιοι νεοραγιάδες …. Επι τέλους καταλάβετέ το το κι εσεις οι όσοι ακόμα σκέφτεστε με το κάτω μυαλό: εχουν σκληρη καρδια ολοι αυτοι σαν την αχτσιογλου. κανουν με ευχαριστηση ο,τι κανουν. και θα κανουν ακομα περισσοτερα γιατι εχουν παθος εναντιον των ανθρωπων. κατι τέτοιοι θελουν αλυσιδες στα ποδια και στα κατεργα. μιση φετα ψωμι ολη μερα και μισο ποτηρι νερο. και θα δουμε μετα αν θα κοπει ο τσαμπουκας της κάθε κυριας αχτσιογλου. εχουν βρασιμο στην ψυχη τους και μισος στον συνανθρωπο τους. φταινε όμως και όοολοι αυτοι που ψηφιζουν ολους αυτους τους σατανανθρωπους και τους στελνουν στη βουλη. τωρα θα πληρωσουμε ολοι τις επιλογες που καναμε. θα πληρωσουν απαντες ειτε ψηφισαν ειτε δεν ψηφισαν την εν λογω κυρια και τα λοιπά σατανικά συντροφάκια της …..

https://cretanpatriot.wordpress.com/2017/04/29/%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%B8%CE%AE%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1%CE%AF/

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια