ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ(video)





“ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ” ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ “ΣΥΣΤΗΜΑ” ! ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ..


Αυτά είναι καλά ΝΕΑ :
Σοκ στο οικονομικό επιτελείο: Οι Έλληνες όχι απλά δεν πληρώνουν, αλλά συνεχώς δημιουργούν νέα χρέη αδιαφορώντας για κατασχέσεις και ποινές.

Γράφει ο Αντώνης Γαύρος

Σήμερα ανακοινώθηκαν τα στοιχεία για τα απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας. Προσέξτε δεν μιλάμε για καταθέσεις πινακίδων, αλλά για ανθρώπους που κυκλοφορούν κανονικά τα οχήματα τους και απλά δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας. Στα επίσημα στατιστικά στοιχεία φαίνεται ότι το 20% των ιδιοκτητών των κυκλοφορούντων οχημάτων δεν κατέβαλαν τα τέλη κυκλοφορίας. Μιλάμε για περίπου 1 εκατομμύριο 100 χιλιάδες ιδιοκτήτες. 300.000 ΠΑΡΑΠΑΝΩ από το 2016.




Αυτό είναι το πρώτο κρατούμενο.
Το δεύτερο κρατούμενο είναι ότι από ΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΗ έρευνα ανώτατων υπαλλήλων του υπουργείου οικονομικών οι περισσότεροι που επιλέγουν αυτή την τακτική ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τίποτα και όταν λέμε τίποτα εννοούμε ΤΙΠΟΤΑ (κλήσεις ΚΟΚ, λογαριασμούς ΔΕΚΟ, οφειλές ΔΟΥ, ασφαλιστικές εισφορές, δάνεια κλπ).

Συμπληρώστε και το εφκα που πήρε παράταση λόγω χαμηλης ανταπόκρισης …. Πρόκειται για Παθητική Αντίσταση ….την τρέμουν !

Ουσιαστικά αυτοί οι άνθρωποι έχουν κηρύξει την επανάσταση ενάντια στο φορολογικό όλεθρο και πλέον έχουν περάσει στην αντίπερα όχθη. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ!

Και αυτούς πραγματικά τους φοβούνται.

Ανυπακοη κ ρηξη με αυτους που μαυριζουν τις ζωες των ανθρωπων κ με το συστημα τους που η μονη του προσφορα ειναι η πεινα κ η εξαθλιωση Ανυπακοη σε αυτους που στελνουν το κοσμο να ψαχνει φαγητο στα σκουπιδια κ σε αυτους που μονο για τα πουρα τους χαλανε οσα 1 εργατης το χρονο Ολοι αυτοι πρεπει να πανε στο σκουπιδοτενεκε της ιστοριας.
Μακάρι, αφού αυτοί δεν μας υπολογίζουν πρέπει να πάρουμε εμείς την κατάσταση στα χέρια μας. .. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

http://https://www.facebook.com/nakosmarougas/videos/430842430591566/

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΙΚΑ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΨΗΦΟΚΟΡΟΪΔΙΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΖΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ “ΔΥΝΑΤΟΙ” ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΔΗΛΑΔΗ..
anaktisis
http://katohika.gr/ellada/pros-genikeumeni-stasi-pliromon-apo-tous-polites/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια