Αφιερωμένο σε λαθρολάγνους(video)






Islam did 548 Conquering battles – Οι 548 κατακτητικές μάχες του Ισλάμ !! Αυτό είναι το «ειρηνικό Ισλάμ»
– Ο Στάλιν, ο Μάο και ο Χίτλερ… ωχριούν μπροστά στην Τζιχάντ που μετρά 270.000.000 θύματα στον Ελληνιστικό και Κλασσικό Κόσμο !!! – Άπειροι εξισλαμισμοί και 270.000.000 δολοφονίες «απίστων», σε 1.400 χρόνια και πόσες ακόμη ξεφεύγουν από τα γεγονότα, που δεν μαθεύτηκαν ποτέ, ίσως ο αριθμός είναι ακόμη μεγαλύτερος.

Τώρα πλέον εισβάλουν με την προβιά του «πρόσφυγα»
και την πλήρη κάλυψη της ΝεοΤαξικής Αριστεράς, που αντικαθιστά τον γηγενή πληθυσμό, ελπίζοντας σε νέους ψηφοφόρους, αγνοώντας ότι το ισλάμ δεν είναι θρησκεία, αλλά μηδέποτε εντασσόμενο και απορροφητικό σύστημα υπόταξης ανθρώπων, που οι μαλαθκοί πλέον ΕυρωπαιοΑμερικάνοι, ελπίζουν (ματαίως) να εντάξουν !!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, όχι ως φάρσα αλλά ως τραγωδία, που θα ζήοσυν οι επόμενες γενιές «εξισλαμισμένων» Ευρωπαίων κυρίως.

Η μόνη γραμμή αντίστασης στο Ισλάμ πλέον, είναι μόνο τα Εθνικιστικά κινήματα και κόμματα της Ευρώπης, που πολεμούνται λυσσαλέα από το όργανο της ΝΤΠ, την Αριστερά που μιλώντας για Σταυροφορίες και βαφτίζει τα πάντα ως ρατσιστικά και ξενοφοβικά, λές και φοβηθήκαμε ποτέ κάποιον που ήρθε με διαβατήριο (κι όχι λαθραία) όπως οι 20 εκατομύρια Τουρίστες κάθε χρόνο μόνο στην Ελλάδα, ενώ παραβλέπουν την τεράστια εξάπλωση της εγκληματικότητας των λαθροεισβολέων και τους Ελληνοποιούν, χωρίς εξουσιοδότηση του λαού. Με τον ρυθμό αναπαραγωγής των Μουσουλμάνων, σε 50 χρόνια δεν θα υπάρχει Ευρωπαίος, οπότε η κατάκτηση θα γίνει και θα μείνει για πάντα πλέον…..

Γιαυτό σκεφθείτε λογικά και αντιδράστε….. Εθνικά πλέον, για όσο υπάρχει Ελληνικό Εθνος αλλά και Ευρωπαΐκά Έθνη (διότι οι Ευρωπαίοι, ως λάτρεις του αρχαίου ελληνικού κόσμου, βοήθησαν να ελευθερωθούμε από το Ισλάμ) !!.

ΠΗΓΗ

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια