Σε σχέση με την δική μας προσευχή θα την έλεγες πιο πολεμική εε;(video)









Κάνω μια έρευνα για το πως λειτουργεί το συνειδησιακό κύτταρο .. πως η πίστη μπορεί και δημιουργεί ρομπότ … και διάφορα άλλα … !

Πάντως να γνωρίζεις ότι δεν είναι τυχαίο ότι η Ισσις είναι τιγκα στην μαστούρα και στο χαπάκι …σε όλους τους παγκόσμιους πολέμους οι στρατοί ιδίως οι στρατοί που ήθελαν να κατακτήσουν ντοπαρανε τους στρατιώτες τους με διάφορα !

Και οι Γερμανοί έπαιρναν ενα χαπάκι δυστυχώς αυτή την ώρα δεν θυμάμαι το όνομα του ..αλλά εκείνη την εποχή όλοι οι Γερμανοί ήταν μέσα στην ντοπα !

Γενικά … πρέπει να βλέπουμε τους πολέμους ..αυτούς που πέρασαν και αυτούς που έρχονται σαν μια κίνηση του συστήματος σε αυτοκάθαρση… συγκομιδή…να φεύγουν τα λιμα..και για να αναγκάσεις λογικούς ανθρώπους να συμπεριφερθούν σαν ζώα η να πάνε να σκοτωθούν πρέπει να έχεις πολλά «όπλα» απέναντι στην συνείδηση τους !!

Ψάχνω τα όπλα που δημιουργούνται τώρα στην ευρύτερη περιοχή για να κατανοήσω πόσο κοντά είμαστε στην φωτιά …Σημάδια υπάρχουν όπως πχ εκπομπές που ξαφνικά αναγεννήθηκαν μετά από πολλά χρόνια !!!!….

Δεν σε ζαλίζω … πάντα ήθελα μόνος σου να βρίσκεις τον δρόμο σου …. αν λοιπόν ξαφνικά δεις … νέα εμβατήρια , νέες εικόνες ομορφιάς και οπλισμού … νέες εφευρέσεις που μας δίνουν την υπεροχή … αν ακούσεις νέα τραγούδια …με πατρίδα μέσα πολύ… αν συμβούν γεγονότα που θα σε κάνουν να θες να νιώθεις πολύ Έλληνας … τότε είσαι σε σωστό δρόμο για τα σημάδια…αλλά αυτά για εμάς….οι απέναντι τη πίνουν ;…το ψάχνω !!

Απόλαυσε την προσευχή ..και δες το συνειδησιακό κύτταρο τι δυναμική βγάζει ….! Να θυμάσαι όλα είναι για το καλό σου ..από έναν Θεό που σε αγαπά πολύ ..!


http://katohika.gr/stranger-voice/se-sxesi-tin-diki-mas-proseuxi-tha-tin-eleges-pio-polemiki-ee/
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια