15 Μαρτίου 2017

Τραγικό μεν κι όμως συμβαίνει! Ο Γερμανικός όμιλος Lidl του 4ου Ράιχ, απειλεί την βιωσιμότητα των Ελληνικών επιχειρήσεων!!!

Σε μια καταρρέουσα αγορά λόγω της κρίσης με μειωμένους τζίρους όλων των ομίλων του κλάδου, ο Γερμανικός κολοσσός πήρε κεφάλι στην αγορά καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση των πωλήσεων και δη με διψήφιο ποσοστό αύξησης!

Κι αυτό συμβαίνει σε μια περίοδο όπου η Γερμανία επικυριαρχεί και καταδυναστεύει τους λαούς της Ε.Ε., αναπτυσσόμενη πάντα εις βάρος τους διαλύοντας κυριολεκτικά τις οικονομίες τους, κλέβοντας επιπλέον τα καλύτερα μυαλά και στελέχη των χωρών μας, δημιουργώντας την υποδομή να εξελιχθεί σε πρώτη παγκόσμια οικονομική δύναμη!

Παρακαλώ δείτε ένα απόσπασμα από το πρόσφατο άρθρο μου,“ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ 2016 – ΜΑΚΡΑΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 300 ΔΙΣ.$, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΕΣ, ΜΕ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΤΟΥΣ 480ΔΙΣ $!!!
ΛΑΕ ΤΗΣ ΝΕΟΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Και σε ομαδική λοβοτομή να μας είχαν υποβάλει, αυτό τουλάχιστον στη δική μας χώρα δεν θα ‘πρεπε να έχει συμβεί ποτέ!

Σε μια εποχή που η χώρα καταρρέει και Ελληνικοί όμιλοι όπως ο Μαρινόπουλος και άλλοι χάνουν τη μάχη της επιβίωσης, κάποιες Ελληνικές εταιρίες τολμούν να κάνουν την υπέρβαση, να βρεθούν απέναντι σ’ αυτούς τους κολοσσούς και εισβολείς, στηρίζοντας την οικονομία, το κράτος και τους εργαζόμενους!

Και φυσικά αναφέρομαι σ’ αυτή τη δυναμική οικογένεια επιχειρηματιών της χώρας μας, του ομίλου ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, σ’ αυτούς τους επαγγελματίες που οφείλουμε να τιμήσουμε όλοι μας στηρίζοντας τους με την παρουσία μας ως Έλληνες, γιατί και μόνο το θάρρος που επιδεικνύουν, τους καταξιώνει ως ανθρώπους και προσωπικότητες και τους αναδεικνύει σε επιχειρηματίες ως παράδειγμα προς μίμηση!Πατριώτες, αυτό είναι το ένα σκέλος που δεν μας τιμά ως Έλληνες και καταναλωτές! Το δεύτερο είναι ότι, ΤΑ LIDL ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΖΕΦ ΓΚΕΜΠΕΛΣ!!!
Οι νεότεροι που ίσως δεν γνωρίζουν ποιος είναι, ας διαβάσουν το άρθρο,
«ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ ΣΟΙΜΠΛΕ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ»!
Και αυτοί επίσης που θέλουν να μάθουν κάτι περισσότερο, ας δουν και εδώ:
«ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»!
Και επειδή βεβαίως αυτός ο λαός δεν θα αλλάξει ποτέ και θα είναι πάντα το μίασμα και η αιτία κακού για τους λαούς της Ευρώπης και όχι μόνο, θα αναφερθώ σε μια “ειδική’’ έρευνα γερμανικής εταιρίας που διεξήχθη στα καταστήματα Lidl της Πορτογαλίας και η οποία απεφάνθη ότι, οι συνθήκες εργασίας θυμίζουν εργασιακό Μεσαίωνα και «Νταχάου»!

Τέλος, πώς είναι δυνατόν να ξεχνάμε τα γεγονότα του Β΄Π.Π., τις εκτελέσεις και τις σφαγές των δικών μας ανθρώπων, την τότε καταστροφή της χώρας μας και την έως σήμερα άρνηση τους να μας αποζημιώσουν για τα εγκλήματα τους;
Επίσης, πώς είναι δυνατόν να ξεχνάμε, ότι επί 7 χρόνια μας χλευάζουν και μας γκρεμίζουν, καταστρέφοντας και στραγγαλίζοντας την οικονομία μας και τον λαό μας;
Τι άλλο πρέπει να μας κάνουν για να μην ξαναπεράσει κανείς Έλληνας τις πόρτες τους και δη των Lidl, αυτού του ομίλου που ανήκει στον μεγαλύτερο εκτελεστή της σύγχρονης παγκόσμιας ιστορίας;
Αυτού του υπανθρώπου που έκαψε, κρέμασε και έσφαξε γυναικόπαιδα και γέροντες, συγγενείς μας αθώους Έλληνες και που οδήγησε στα κρεματόρια εκατομμύρια πολίτες! Πώς είναι δυνατόν να τα ξεχνάμε όλα αυτά;


Πατριώτισσες, πατριώτες, η συμπεριφορά μας απέναντι στους Γερμανούς δεν μας τιμά ως πολίτες και λαό. Το χρέος μας ξέρουμε ποιο είναι, ας το κάνουμε!
Ας σεβαστούμε τους προγόνους μας, την ιστορία μας, τους εαυτούς μας και τις επόμενες γενιές. Είναι κάτι που το οφείλουμε σ’ αυτούς και στον εαυτόν μας και μέσα απ’ αυτό θα ξανακάνουμε την Πατρίδα μας κάποια στιγμή και πάλι δική μας!
Διαφορετικά θα μιλάμε πλέον για χαμένες πατρίδες !!!
Β. Αναγνώστου
www.manifesto.com.gr
Facebook

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...