ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Σερβικές μυστικές Υπηρεσίες: «EΛΛΗΝΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ, ενεργοποιήθηκαν πυρήνες UCK-UCC»…









Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στην Ελλάδα οι μυστικές υπηρεσίας της Σερβίας, ειδικά μετά την ανάπτυξη στρατιωτών του UCK και του AKSH στα σύνορα Σκοπίων και Κοσσυφοπεδίου, όπως σας είχαμε ενημερώσει.

Η Σερβία παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την κατάσταση και προειδοποιεί τη χώρα μας ότι υπάρχει αλβανικό σχέδιο, το οποίο υποστηρίζεται από το ΝΑΤΟ.

Μέρος του σχεδίου είναι οι κατάφορες επιθέσεις από τον Έντι Ραμά προς την Ελλάδα, όλα με βάση εντολές της Συμμαχίας.

«Όλοι θα είμαστε αφελείς αν πιστεύουμε ότι οι Αλβανοί που αποτελούν το ‘αυγό του φιδιού’ θα καθόντουσαν ήσυχα μετά τις εκλογές (σ.σ. στα Σκόπια). Επίμαχο θέμα είναι το ευρύτερο σχέδιο πολιτικής και γεωστρατηγικής ανακανομής εδαφών που σχεδιάστηκε από το ΝΑΤΟ, ‘σφυρηλατήθηκε’ στα Τίρανα, και ‘σφραγίστηκε’ στην Πρίστινα. Οι εκτελεστές του είναι ο Έντι Ράμα και Χασίμ Θάτσι, οι οποίοι δεν μπορούν να το κρύψουν», δήλωσε ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου και πρώην πρόεδρος του σκοπιανού κοινοβουλίου, Σάβο Κλιμόβσκι.

Την ίδια ώρα, οι Αλβανοί του UCC έχουν συγκεντρωθεί στα ελληνοαλβανικά σύνορα και οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, με μια επιτυχημένη άσκηση, έδειξαν ότι είναι ετοιμοπόλεμες. Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ. Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια