BOMBA! Το ISIS στην ΕΛΛΑΔΑ!! TZIXANTΙΣΤΕΣ υποδέχονται ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ στη ΛΕΣΒΟ!!




ALERT…

Η ΜΚΟ »ONE NATION» ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟΣ ΤΟΥΣ !!!!!!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ !!!!!!!

Μέλη της οργάνωσης ISIS έφτασαν με φουσκωτό σκάφος στο θαλάσσιο στενό Σκάλας Συκαμνιάς, παρέλαβαν μετανάστες και τους καθοδήγησαν στην αγγλική γλώσσα με ποιο τρόπο θα φτάσουν στις ακτές της Λέσβου.

Το ανατριχιαστικότερο είναι πως τους χαιρέτησαν τρεις φορές στα αραβικά με τον ισλαμικό χαιρετισμό, λέγοντας το πλέον σε όλους γνωστό “Αλλάχ Ακ Μπαρ”.

Οι μετανάστες χαιρέτησαν το ίδιο.

Πρόκειται για στοιχεία που βρίσκονται σε βίντεο αναρτημένο από την τρομοκρατική οργάνωση αλλά δεν ειναι προσβάσιμο από όλους.

Στη συνέχεια, υπάρχουν φωτογραφίες στην ιστοσελίδα της ONE NATION, με Τζιχαντιστές, που φορούν την κιτρινοπράσινη μπλούζα κάνοντας υπαίθρια διαθρησκευτική προσευχή στη Μυτιλήνη.

Οι αντιδράσεις των ελληνικών διωκτικών αρχών είναι έντονες, όμως πηγές αναφέρουν ότι οι υψηλόβαθμοι κατέστησαν σαφές ότι τα χέρια τους είναι… δεμένα.

https://hellasforce.com/2017/03/02/bomba-%CF%84%CE%BF-isis-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-tzixant%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%83-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%AD%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια