21 Μαρτίου 2017

Ουρές στα τουρκικά παράλια από παράνομους μετανάστες για να… «εγκλωβιστούν» στα ελληνικά νησιά

«Ρέουν» ξανά οι λαθραίοι μετανάστες οι οποίοι σχηματίζουν ουρές στα τουρκικά παράλια για να έρθουν να «εγκλωβιστούν» στα ελληνικά νησιά.

Από το πρωί της Παρασκευής μέχρι και σήμερα Κυριακή το πρωί στη Λέσβο πέρασαν, καθώς δεν υπάρχει κανένας έλεγχος αποτροπής στα θαλάσσια σύνορα, 100 άτομα ενώ 230 άτομα πέρασαν στη Χίο.


Το γεγονός είχε αποτέλεσμα η Χίος να έχει σήμερα για πρώτη φορά περισσότερους από τη Λέσβο παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες οι οποίοι έχουν ζητήσει να εξετασθεί αίτημα ασύλου που έχουν υποβάλλει.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης βορείου Αιγαίου, συνολικά στα νησιά σε καταυλισμούς και άλλες δομές σήμερα βρίσκονται 8.607 αλλοδαποί. Από αυτούς 3.390 στη Λέσβο, 3.490 στη Χίο και 1.727 στη Σάμο, οι οποίοι βέβαια σταδιακά θα περάσουν στην ηπειρωτική Ελλάδα.
pronews.gr

Το διαβάσαμε από το: Ουρές στα τουρκικά παράλια από παράνομους μετανάστες για να… «εγκλωβιστούν» στα ελληνικά νησιά http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/03/blog-post_7508.html#ixzz4btMcRA1h


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...