26 Μαρτίου 2017

ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΛΙΛΑ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ… ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ…!!

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο με αφορμή τις δηλώσεις του Αλβανού ποδοσφαιριστή Άντι Λίλα του ΠΑΣ Γιάννενα σε θέματα θρησκευτικού περιεχομένου.


Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής χλευάζει τους τακτικούς αγιασμούς που γίνονται στην ομάδα, ειρωνεύεται τους ιερείς και τον Μητροπολίτη, για τον οποίο λέει ότι εκείνος δεν του φίλησε του χέρι, αλλά «το άρπαξε και το έσφιξε». Σε άλλο σημείο, αναφέρει ότι την ώρα του αγιασμού, αυτός κρύβεται ώστε να μην πέσει πάνω του ούτε μία σταγόνα νερού.


Εκτενές είναι το απόσπασμα στο οποίο αναφέρεται στον προπονητή του ΠΑΣ ο οποίος όταν η ομάδα ταξίδευε για Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετώπιζε τον ΠΑΟΚ, θέλησε να κατευθύνει το λεωφορείο προς την Βέροια ώστε να προσκυνήσουν σε ένα μοναστήρι. Μάλιστα μιλά για ταλαιπωρία των παικτών μέσα στα χιόνια και μάλιστα χωρίς οι περισσότεροι να επιθυμούν κάτι τέτοιο, καθώς δεν είναι χριστιανοί.

Στην ομάδα των Ιωαννίνων, υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση για τη συμπεριφορά του Λίλα που προκαλεί δημόσια.

Δείτε το βίντεο από το himara.gr
http://hellas-now.com/salos-sto-diadiktyo-ton-alvanobstrardo-lila-na-chlevazi-tin-orthodoxia-dite-vinteo-ellinikous-ypotitlous/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...