Κούλης Μητσοτάκης, Ο «Νέος Ηγέτης» Που Υπόσχεται Ότι Θα Σας …Λυτρώσει Απ’ Όλα Τα Δεινά !!!





Το κόμμα του, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, κυβερνούσε από τη Μεταπολίτευση τον τόπο. Οικογενειακώς συμμετείχε στις διάφορες κυβερνήσεις, ο πατέρας του υπήρξε πρωθυπουργός, ο ίδιος υπουργός, το ίδιο και η αδελφή του. Και τώρα έρχεται στην Κρήτη, μιλάει για τον ΒΟΑΚ και προκαλεί, λες και κάποιοι άλλοι κυβερνούσαν. Ευθέως θεωρεί τους Κρητικούς πολίτες χωρίς μνήμη ή ηλίθιους, όταν λέει ότι η ΝΔ θα αλλάξει την κατάσταση στον ΒΟΑΚ! Σα να γεννήθηκε η ΝΔ χθες, σα να μην κυβέρνησε ποτέ, σα να μην υπήρξε το μητσοτακέικο στον τόπο αυτό!
Διαβάστε τί έγραψε από την Κρήτη για τον ΒΟΑΚ: «Η Κρήτη δυστυχώς ματώνει στο δρόμο. Αυτό εμείς θα το αλλάξουμε. Με τη Νέα Δημοκρατία ο Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης θα γίνει πραγματικότητα.» ΔΕΙΤΕ ΤΟ >>>






ΤΙ ΕΠΕ ΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ??? Είπε απλά: «ΝΑΙ σε όλα» !!!!!!!
Ναι στην κατασκευή του ΒΟΑΚ και στα μεγάλα έργα της Κρήτης, ναι στα αιτήματα της περιφέρειας και των δήμων, ναι και στον… περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη, είπε ο αρχηγός της ΝΔ και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, που από το πρωί περιοδεύει στην ανατολική Κρήτη. Σε συνάντηση με τους εκπροσώπους της περιφέρειας και των δήμων, στα γραφεία της περιφέρειας στο Ηράκλειο, συμφώνησε ακόμα και στο πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών που του έθεσαν οι δήμαρχοι, ακόμα κι ο ίδιος ο αρμόδιος υπουργός των κυβερνήσεων Σαμαρά, εφαρμόζοντας τα μνημόνια, φρόντισε να υπάρξει το συγκεκριμένο πρόβλημα!
Το πιο μεγάλο «ναι» όμως το είπε στον προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, περιφερειάρχη, χαρακτηρίζοντάς τον «περιφερειάρχη πρότυπο», όπως και την περιφέρεια, και στην ουσία καθορίζοντας τις επιλογές της ΝΔ στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές! Tο πρόβλημα που έχει ο Κούλης και η ΝΔ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ !! Αυτό φροντίζουν να βγαίνει σχεδόν πάντα απο τις ομιλίες τους ! Το δικό μας απέχει παρασάγγες απ το δικό τους , και δεν είναι άλλο από την ΑΝΕΡΓΙΑ, την ΦΤΩΧΙΑ, την ΑΚΡΙΒΕΙΑ, την άδικη ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ …κι ένα σωρό άλλα… Ο τόπος αυτός έχει υποφέρει πάρα πολλά από την κρατικοδίαιτη οικογένεια του και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα τον ψηφίσουν. Μην ξεχνάμε ότι έχουν διαψευστεί ξανά πολλές δημοσκοπήσεις σαν αυτές που τον παρουσιάζουν σαν δήθεν φαβορί. Οι εκλογές (όταν γίνουν) θα δείξουν πόση μνήμη διαθέτει το εκλογικό σώμα… Οι προηγούμενοι κυβερνώντες ελπίζουν α) ότι οι ψηφοφόροι ξεχνούν σύντομα, β) ότι βλέπουν πολύ tv και ενημερώνονται από τα ΜΜΕ τους… Το μέλλον θα δείξει. Σε κάθε περίπτωση εκλογικού αποτελέσματος θα έχει πολύ ενδιαφέρον πως θα δικαιολογήσουν τις διαφορές που έχουν εμφανιστεί στις δημοσκοπήσεις. (Μέχρι 16-17 μονάδες!!) Ακόμα και 6-7 μονάδες να κερδίσει (λέμε τώρα) πρόκειται για τεράστιο και αδικαιολόγητο σφάλμα για το οποίο θα πρέπει να δώσουν λόγο οι «επαγγελματίες». Αν δεν προβλέπεται τέτοια λογοδοσία τότε δεν υπάρχει λόγος δημοσιοποίησης τέτοιων δημοσκοπήσεων όποια δικαιολογία κ αν χρησιμοποιήσουν (δήθεν πολλοί αναποφάσιστοι κ.λπ. Να μην δημοσιοποιείται τίποτα αν το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι τέτοιο που το σφάλμα είναι χαοτικό!) Ακόμα και 6-7 μονάδες να κερδίσει […]», λες.
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Όσο για τους απατεώνες δημο(σ)κόπους και εξωνημένους οιωνοσκόπους: έπεσαν έξω και στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις τουλάχιστον, έπεσαν έξω στο ελληνικό και στο βρετανικό δημοψήφισμα, στις Αμερικάνικες εκλογές και πάει λέγοντας! Το θέμα είναι όχι πότε έπεσαν έξω, αλλά πότε έπεσαν κοντά έστω! ούτε ένα exit poll επάνω στην κάλπη δεν σταύρωσαν! Και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο κορυφαίος τους είναι σύμβουλος του Κούλη!
Οι δημο(σ)κοπήσεις έχουν καταντήσει μέσον επηρεασμού τελικά, μόνο που έχει αποδειχθεί ότι δεν πιάνει! εδώ δεν έπιασαν οι ντελάληδες της αντίδρασης, το Mega, ο ΔΟΛιος, ο Ελεύθερος Τ(ρ)ύπος, οι δημο(σ)κοπήσεις θα πιάνανε, ή μπας και θαρρείς πως ο λαός μας τρώει κουτόχορτο,
ή έχει μνήμη χρυσόψαρου; Για το κουτόχορτο δεν έχω αμφιβολία ότι πολλοί το τρώνε! Το ζητούμενο είναι να μην το τρώει η πλειοψηφία!! Εκείνο που λέω είναι που είναι η ευθύνη των δημοσκόπων?? Ορισμένοι μάλιστα έχουν αποτύχει επανειλημμένα να πιάσουν το σφυγμό σε ό,τι έχουν καταπιαστεί και όμως εξακολουθούν να το κάνουν έχοντας τους ίδιους «εντολείς». Εισαγγελέας δεν υπάρχει να ψάξει??
https://elatora.wordpress.com/2017/03/17/%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CE%B7%CE%B3%CE%AD%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%85/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια