Ολο το σύστημα φοβάται και τρέμει στην εκλογή του Ολλανδού Βίλντερς…







Δώδεκα εκατομμύρια Ολλανδοί προσέρχονται από το πρωί σήμερα στις κάλπες για τις «κρισιμότερες» εκλογές στην μεταπολεμική ιστορία της Ολλανδίας, υπό τους τρομολαγνικούς τόνους των καθεστωτικών ΜΜΕ της Ευρώπης, με τα δωσίλογα φερέφωνά τους τις δημοσιογραφικές πόρνες που συνδιαπλέκονται μαζί τους.
Με… πρωτοπόρα του είδους την γερμανική Die Welt, που σε χθεσινό της δημοσίευμα χαρακτήρισε τις ώρες που διανύουμε ως τις «πιο κρίσιμες», μιας και «ίσως ο κόσμος μας αλλάξει για πάντα»!
Κι αν κάνουν έτσι για την πιθανότητα μιας νίκης του μετριοπαθέστατου Βίλντερς (τον οποίο δεν μπορούμε να τον πούμε «εθνικιστή» με τίποτα!), φανταστείτε πώς θα κάνουν οι διεθνείς εξουσιαστές όταν θα’ ρθει η ώρα της Χρυσής Αυγής! Αυτοί είναι ικανοί να σημάνουν το… τέλος του κόσμου!
Ή μήπως θα είναι το τέλος του δικού τους κόσμου;





https://cretanpatriot.wordpress.com/2017/03/15/%CE%BF%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AF%CF%83/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια