ΕΘΝΙΚΗ Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α ! Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ !! Άνοιξε ο Δρόμος προς την κόλαση… !!!


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ… 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2000…

Ο ΑΡΧΙΔΙΑΦΘΟΡΕΑΣ ΕΞΕΤΕΛΕΣΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…

ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΏΝ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...

Υποβάλλεται από την κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη στα αρμόδια θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης η αίτηση ένταξης της Ελλάδας στη ζώνη του Ευρώ. «Καθυστερημένη κατά δύο χρόνια είναι η αίτηση», σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία. Την εκτίμηση ότι έρχονται μαύρες μέρες κι έγιναν εθνικές υποχωρήσεις, διατυπώνουν το ΚΚΕ και το ΔΗΚΚΙ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για σημαντικό γεγονός, αλλά για δυσανάλογο κόστος που κατέβαλε ο λαός.
Απόσπασμα, από την συνέντευξη, που έδωσε ο, τότε, πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, στους δημοσιογράφους Νίκο Χατζηνικολάου, Σταύρο Θεοδωράκη, Μανώλη Καψή, Παύλο Τσίμα, Τέρρενς Κουΐκ. (Όλα τα … μωρά, στην πίστα).
Χρησιμοποιώντας έναν αναμενόμενο «αιφνιδιασμό», ο Κώστας Σημίτης ανοίγει τον δρόμο, προς την παρούσα καταστροφή και ανακοινώνει την υποτίμηση της δραχμής, κατά 13,8%, αποσκοπώντας, στην ένταξη της Ελλάδας, στον ευρωπαϊκό Μηχανισμό Συναλλαγματικών Ισοτιμιών (ΜΣΙ) και στην σχεδιαζόμενη ευρωπαϊκή Οικονομική και Νομισματική Ένωση, η οποία εκείνη την εποχή, είχε απορριφθεί, επειδή η ελληνική οικονομία, δεν ανταποκρινόταν, στα κριτήρια ένταξης.
Η συνέχεια είναι γνωστή. Ο Κώστας Σημίτης και οι «εκσυγχρονιστές», με την πλήρη σύμπνοια και την συνεργασία της Commission και των κυβερνήσεων της Γαλλίας και της Γερμανίας, πλαστογραφούν τα μακροοικονομικά στοιχεία της ελληνικής οικονομίας, που σχετίζονται, με τα κριτήρια ένταξης μιας χώρας, στην σχεδιαζόμενη ευρωζώνη και παράλληλα, ελαστικοποιούν τα κριτήρια αυτά, προκειμένου να εντάξουν την χώρα μας – μαζύ με άλλες -, στην ΟΝΕ.
Η επιχείρηση παραποίησης και συγκάλυψης των στοιχείων επιτυγχάνει και από 1/1/2002. η Ελλάδα εντάσσεται, στην ευρωζώνη, υφιστάμενη (όπως και το σύνολο των χωρών της ευρωζώνης) μια αφανή χρεωκοπία, η οποία, με την πάροδο του χρόνου και την έλευση της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008, θα εξελιχθεί, τον Απρίλιο του 2010, σε μια ανοικτή και επίσημη χρεωκοπία του ελληνικού κράτους και της οικονομίας, στο σύνολό της.
Με αυτόν τον τρόπο, άνοιξε ο δρόμος προς την κόλαση, που βιώνει η ελληνική κοινωνία …

https://hellasforce.com/2017/03/09/%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%80-%CF%81-%CE%BF-%CE%B4-%CE%BF-%CF%83-%CE%B9-%CE%B1-%CE%B7-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%AC%CE%BD/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια