03 Μαρτίου 2017

Μπουτάρης: «Με παίρνουν τηλέφωνο και με λένε κω…οτούρκο και κω…οβραίο…»


Στις επιθέσεις και την κριτική που δέχεται αναφορικά με τις ενέργειες της διοίκησης του δήμου για την προσέγγιση Τούρκων και Εβραίων τουριστών, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

Απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης «Εντάξει» Σταύρο Καλαφάτη σημείωσε ότι οι τουρίστες έρχονται μετά και από ενέργειες του δήμου και με προσωπικό του κόστος.

«Να σε ρωτήσω κάτι πολύ απλό, ποιος ανέβασε τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης; Πώς έρχονται οι Τούρκοι στη Θεσσαλονίκη;


Δεν έρχονται για τα γλυκά μας τα μάτια, είδαν διάφορες ενέργειες και με προσωπικό κόστος, όχι κόστος σε χρήμα. Εμένα ρωτήστε πόσοι με παίρνουν τηλέφωνο και με βρίζουν, και κωλότουρκε και κωλοεβραίε. Πώς ήρθαν οι 100.000 Τούρκοι στη Θεσσαλονίκη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

Κατά τη δευτερολογία του ο δήμαρχος κατηγόρησε τον Σταύρο Καλαφάτη, απαντώτας στην τοποθέτησή του, για κακή αντιπολίτευση. «Είσαι υποχρεωμένος να κάνεις αντιπολίτευση Σταύρο. Σας κατηγορώ για κακή αντιπολίτευση» ανέφερε χαρακτηριστικά.«Κινείστε μόνο για την παράταξή σας (τη ΝΔ). Το ίδιο λειτουργεί και ο ομόσταυλός σας ο κ. Τζιτζικώστας» σημείωσε.

Εμείς να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τον κύριο Μπουτάρη που τον παίρνουν τηλέφωνα και τον ταράζουν. Προτείνουμε να παραιτηθεί για να βρει την ηρεμία του και αυτός αλλά και εμείς….

πηγηΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. Όταν κατεβάζεις τα βρακιά σου και στήνεις τσάμπα πισινό, πελάτες βρίσκεις με τη σέσουλα. Τέτοιους τουρίστες και αυτό τον τουρισμό θέλεις να φέρεις στην Ελλάδα κωλομασόνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...