20 Μαρτίου 2017

Δήλωση-φωτιά της νεαρής Λεπέν: Το μέλλον των Τούρκων της Ευρώπης είναι...πίσω στην Ασία


Ηχηρό «χαστούκι» με πολλαπλή σημασία έδωσε προσωπικά στον ίδιο τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ταιγίπ Ερντογάν, η ανιψιά της υποψήφιας για την γαλλική προεδρία Μαρί Λεπέν, η Marion Marechal-Le Pen, που θεωρείται και η πολιτική διάδοχος στην αρχηγεία του κόμματος Εθνικού Μετώπου της Λεπέν.


Συγκεκριμένα η Μαρίον
σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ερντογάν ότι οι Ευρωπαίοι ασκούν ναζιστικές μεθόδους στους Τούρκους της Ευρώπης ,δήλωσε τα εξής χαρακτηριστικά όπως τα μετέδωσαν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ: «Αγαπητέ μου Ερντογάν το μέλλον των Τούρκων της Ευρώπης είναι να πάνε πίσω στην Ασία».


Όπως ήταν επόμενο η δήλωση αυτή της 27χρονης νέας Γαλλίδας πολιτικού, ανιψιά της Λεπέν και ανερχόμενο πολίτικο αστέρι της Γαλλίας, έστειλε… στα «κάγκελα» τους Τούρκους


Η Marion Marechal-Le Pen εκλέχτηκε για πρώτη φορά στις εκλογές του 2012 βουλευτίνα του Εθνικού Μετώπου σαν η νεότερη βουλευτίνα στην γαλλική βουλή, ενώ το 2015 στην περιοχή της, τηςAlpes-Cote, προτάθηκε και σαν υποψηφία για την γαλλική προεδρία.
Αλός ένας… «άσπονδος» φίλος της Άγκυρας!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Αναδημοσίευση από: nikosxeiladakis.gr

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...