09 Μαρτίου 2017

ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΕΡΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ …ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ… ΚΙ «ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ» ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ


Στις χώρες που η κυβέρνηση αρχίζει να γέρνει προς τον Πούτιν …παθαίνουν εμφύλιο, παθαίνουν φωτιές, τρομοκρατία, σκάνδαλα… κι «αυθόρμητες» εξεγέρσεις.

Οι «πεντακάθαροι» και «δημοκρατικοί» δημοσιογράφοι-πράκτορες ανακαλύπτουν ξαφνικά την έκταση της διαφθοράς και βγαίνουν στην επιφάνεια… Βατοπέδια, Siemens κλπ.

Στα Δυτικά Βαλκάνια, όπως και στην Τουρκία οι «αχάριστοι» λαοί… δεν λένε να ψηφίσουν πολιτικούς-πράκτορες της Δύσης κι επιμένουν να εκλέγουν αχάριστους πολιτικούς που εκμεταλλεύτηκαν τη στήριξη της Δύσης για να ανέλθουν στην εξουσία αλλά μετά γύρισαν την πλάτη στη Δύση κι άρχισαν να ακολουθούν τον δικό τους δρόμο.


Οι ΜΚΟ και οι πράκτορες του Soros αρχίζουν τις προετοιμασίες.

Η Δύση θέλει πίσω και τα πρόβατα και τα λιβάδια και δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έκαναν στην Ουκρανία, στη Συρία, στη Λιβύη και στη Γιουγκοσλαβία για να πετύχουν μία γνήσια «δημοκρατική» αλλαγή της ανεπιθύμητης κυβέρνησης.

Ακολουθούν σχετικά χαρακτηριστικά δημοσιεύματα:

πηγη

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...