12 Μαρτίου 2017

Η Ευρώπη ξύπνησε – Και στη Σουηδία ακυρώθηκε εκδήλωση Τούρκου πολιτικού

Μετά τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία και την Ολλανδία, άλλο ένα ευρωπαϊκό κράτος, από τα πλέον δημοκρατικά, έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο των χωρών που με τον έναν ή άλλο τρόπο απαγόρευσαν προεκλογικές ομιλίες Τούρκων πολιτικών αξιωματούχων. Πρόκειται για τη Σουηδία, που απαγόρευσε την διεξαγωγή προεκλογικής εκδήλωσης με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου του ΑΚΡ, Μεχντί Εκέρ, που είχε προγραμματιστεί να γίνει στη Στοκχόλμη.

Ως δικαιολογία της ακύρωσης, ο ιδιοκτήτης της αίθουσας όπου είχε προγραμματιστεί να γίνει η εκδήλωση, δήλωσε ότι ακυρώθηκε το συμβόλαιο ενοικίασης της αίθουσας.

Τέλος, ο Σουηδός καθηγητής Διεθνούς Δικαίου Όβε Μπρινγκ, δήλωσε ότι με βάση τη Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ευρώπης, Άρθρο 10, οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν δικαίωμα να απαγορεύσουν πολιτικές καμπάνιες άλλων χωρών στο έδαφός τους, όταν το κρίνουν σκόπιμο.

Το διαβάσαμε από το: Η Ευρώπη ξύπνησε – Και στη Σουηδία ακυρώθηκε εκδήλωση Τούρκου πολιτικού http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/03/blog-post_482.html#ixzz4b7jg6dHV


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...