Κλείνουν δομή αυτιστικών ατόμων για να βάλουν «πρόσφυγες»!


Αποτέλεσμα εικόνας για δομής αυτιστικών ατόμων της Μαγνησίας


Απαράδεκτη χαρακτηρίζει τη διάθεση της δομής αυτιστικών ατόμων της Μαγνησίας για την εγκατάσταση λαθρομεταναστών ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος μέσω της ερωτήσεώς του στο υπουργείο Υγείας.
Συγκεκριμένα η «Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας» καταγγέλλει σφόδρα τη μεθόδευση αυτή. Ο Πρόεδρός της κ. Τσιουλάκης εκφράζει έντονα τον προβληματισμό του καθώς η δομή αυτή του Κέντρου Πρόνοιας Θεσσαλίας στην ουσία εκχωρείται κατά χρήση χωρίς ανταλλάγματα για να στεγάσει προσφυγόπουλα. Ο ίδιος δε, στηρίζει την κατηγορηματική διαφωνία της Ομοσπονδίας στο γεγονός ότι ενώ επί σειρά ετών κρίθηκαν προκλητικώς ανεπαρκείς οι ηγεσίες των Υπουργείων Υγείας και Εργασίας να λειτουργήσουν δεόντως μία από τις μεγαλύτερες προνοιακές δομές της χώρας, τώρα μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και με συνοπτικές διαδικασίες, δρομολογείται η εγκατάσταση προσφύγων στη δομή αυτή, η οποία και για το λόγο αυτό υπάγεται πλέον στο υπουργείο Άμυνας.

Επιπροσθέτως αυτή η προνοιακή δομή της χώρας διεγράφη από τους σχεδιασμούς του Υπουργείου, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι οποίες διαφαινόμενες προοπτικές της δομής και οι προσδοκίες των οικογενειών των παιδιών με αναπηρία. "Η κατάργηση κοινωνικών δομών του ελληνικού κράτους, και μάλιστα ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα αναπηρίας, οδηγεί στη λύση του «προσφυγικού ζητήματος»;" καταλήγει ο βουλευτής Μαγνησίας.




http://xavolos.blogspot.gr/2017/03/blog-post_43.html?m=1Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια