14 Μαρτίου 2017

Τουρκάλα βουλευτίνα: Η Ψέριμος μας ανήκει. Ανέβηκε ο Παυλόπουλος. Γιατί δεν πας κι εσύ εκεί Ερντογάν;
Freepen.gr - Η Meral Akşener, Τουρκάλα βουλευτίνα η οποία δειγράφη από το MHP, συνεχίζοντας την καμπάνια υπέρ του ΟΧΙ στο επερχόμενο δημοψήφισμα βρήκε την ευκαιρία να θέσει θέμα για την Ψέριμο με προκλητικότατες αναφορές της.


Η Akşener, όπως διαβάζουμε στην τουρκική ιστοσελίδα soczu εστίασε στην κρίση με την Ολλανδία από μια διαφορετική σκοπιά.


Αρχικά άσκησε σε συγκέντρωση οξύτατη κριτική στο AKP το οποίο αδιαφόρησε για τις προειδοποιήσεις των Ευρωπαίων και έθεσε το θέμα της Ψερίμου λέγοντας πως ανήκει στην Τουρκία.


Η Akşener υποστηρίξε ότι είναι τόσο κοντά στην Τουρκία ώστε μπορεί κανείς να πάει κολυμπώντας. Αναφέρεται στην πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου τηε Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και θέτει το ερώτημα γιατί ο Ερντογάν και ο πρωθυπουργός Γιλντιρίμ δεν επισκέπτονται το νησί. Η ίδια απαντά επειδή δεν έχει ψηφοφόρους.


Meral Akşener'den Hollanda krizine 'Keçi adalı... από Sozcu
http://www.freepen.gr/2017/03/blog-post_500.htmlΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...