Aυτός είναι ο πραγματικός ηγέτης για τη χώρα και τον λαό του! Αλλά οι δημοσιογραφικές πόρνες εγχώριες και μη σας τα κρύβουν αυτά …

Αποτέλεσμα εικόνας για ο Ασαντ δίπλα στους στρατιώτες του
ΔΕΙΤΕ


φωναζουμε 4 χρονια για τον ΑΣΑΝΤ και για ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ & των ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ…ΠΗΓΑΝ της πουτάνας τα παιδιά να τον ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ σαν τον ΚΑΝΤΑΦΙ, τον ΜΟΥΜΠΑΡΑΚστην ΑΙΓΥΠΤΟ & τον ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΙΝ με ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ του ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ κώλου..! Το ΧΑΟΣ που ηρθε το ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ολοι με την ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ..ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΛΟΙΠΌΝ της πουτάνας τα παιδιά, οι ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ των ΚΑΝΑΛΙΩΝ… Πραγματικοί λεβέντες οι σύριοι στρατιώτες!!!!!! αλλά έχουν κι έναν πραγματικό και φιλόπατρι ηγέτη που τους δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουν τον αγώνα ενάντια στους κανιβάλους!!!!!
___________________________________________________________________________________________________
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΝ με υπόγεια έκρηξη συνοικία στο ΧΑΛΕΠΙ. Αυτα που κρύβουν η πουτάνα η ΕΡΤ και τα ΜΜΕ της λάσπης:
ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ, δείτε σε αποθήκη τζιχαντιστών Αμερικανικά & Γερμανικά ΟΠΛΑ σε ΑΠΟΘΗΚΗ του ΙΣΙΣ ~ Κάτι που οι δημοσιογραφικές πόρνες εγχώριες και μη, έχουν επιμελώς αποκρύψει με εντολές των αφεντικών τους φυσικά:
«Κωνσταντινούπολη & όχι Ισταμπούλ!», η εντολή του Μπασάρ Αλ Άσαντ για τα σχολικά βιβλία!!!


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΛΕΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ … ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Σύριος πολίτης, ξεφτιλίζει απεσταλμένη ρουφιάνα και διαπλεκόμενη με τη Ν.Τ.Π., δημοσιογράφο του BBC στη Συρία



Το παρών βίντεο, δεν θα «παιχτεί» ποτέ από τα ΜΜΕ που παραπληροφορούν τον παγκόσμιο πληθυσμό στα πλαίσια της προπαγάνδας εναντίον της Συρίας. Διαδώστε τα βίντεο που ξεσκεπάζουν την προπαγάνδα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ…….΄Η ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ……απλά διαμορφώνουν συνειδήσεις….κάτι σαν πλύση εγκέφαλου…..ΞΥΠΝΑ κορόϊδο έλληνα, Ξύπνα …..

https://cretanpatriot.wordpress.com/2017/03/21/a%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B7%CE%B3%CE%AD%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7/
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια