01 Μαρτίου 2017

ΦΡΙΚΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… (+18) !! Εγχειρίδιο ΤΡΟΜΟΥ των ΛΑΘΡΟ-ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ που έχουν Εισβάλλει και στην ΕΛΛΑΔΑ!!!ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ… ΤΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ «ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΡΟΜΟΥ…

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (ISIS) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΕΧΡΟΥΣ ΤΟΥΣ….

Ένα μυστικό εγχειρίδιο έχει ανακαλυφθεί από το Ίδρυμα (με έδρα τη Βρετανία) think-tank Quilliam στα σχολεία κατάρτισης ISIS. Quilliam. Ο διευθύνων σύμβουλος της Χαράς Ραφίκ, αποκάλυψε πως ο κανιβαλισμός ήταν στο πρόγραμμα σπουδών.

Μέσα στο φυλλάδιο, οι σελίδες δείχνουν πόσο οι μελετητές του ISIS έχουν αναπτύξει ένα θρησκευτικό επιχείρημα που δικαιολογεί τον κανιβαλισμό – εάν οι προμήθειες είναι χαμηλές κατά τη διάρκεια της τζιχάντ ή σε θρησκευτικό πόλεμο.

Ο Χαράς Ραφίκ είπε: «Βρήκαμε το πρόγραμμα σπουδών που Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποιεί για να κατηχήσει μαχητές και τον γηγενή πληθυσμό σε περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχό του».

https://hellasforce.com/2017/02/28/%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%84%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-18-%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Επιβίωση με θυμάρι: Εξολοθρεύει τα μικρόβια σε λιγότερο από μία ώρα – Πώς να το χρησιμοποιήσεις

Έχει την δύναμη να εξολοθρεύει τα μικρόβια εντός του χρονικού διαστήματος των εξήντα (60) λεπτών!