23 Φεβρουαρίου 2017

Βλέπετε αυτόν τον «πρόσφυγα»; Διαβάστε τώρα τι είχε κάνει και γιατί έφαγε ισόβια στη Σουηδία
Στρατής Μαζίδης

Ένα σουηδικό δικαστήριο την Πέμπτη καταδίκασε έναν Σύριο σε ισόβια κάθειρξη για συμμετοχή σε μαζική εκτέλεση το 2012 των επτά Σύριων στρατιωτών, ο οποίος είχε φτάσει στη Σουηδία ως «πρόσφυγας» αιτούμενος άσυλο!
Γιατί; Τον κυνηγούσε ή κυνηγούσε;

Όπως αναφέρει η Daily Mail το Επαρχιακό Δικαστήριο της Στοκχόλμης δίκασε τον 46χρονο «πρόσφυγα» Haisam Omar Sakhanh ο οποίος είχε ενταχθεί στην ένοπλη ομάδα Σουλεϊμάν Εταιρείας στις αρχές Μαΐου του 2012 και πυροβόλησε από πίσω ένα άτομο νεκρό με στο τυφέκιο.

Δικαστής Tomas Zander ανέφερε ότι το θύμα δεν αναγνωρίστηκε αλλά πυροβολήθηκε μαζί με άλλα έξι άτομα «υπό ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες».


Οι επτά άνδρες που πολεμούσαν για την ελευθερία της πατρίδας τους είχαν συλληφθεί από την ισλαμιστική ομάδα του Σουλεϊμάν.

 
Ο Sakhanh ομολόγησε τα εγκλήματά του αλλά είχε το θράσος να ισχυριστεί πως δεν μπορεί να ασκηθεί σε βάρος του δίωξη επειδή οι θανατικές ποινές είχαν επιβληθεί από νόμιμο δικαστήριο!
Πόσοι άραγε ακόμη Sakhanh κυκλοφορούν ανάμεσά μας;
http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1413939.html
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ;

Βλέπετε συνέλληνές μου τι γίνεται κάθε μέρα στην κοινωνία μας; Ένα ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ· ξεσηκωθήκαμε κι είπαμε κι άλλο ΟΧΙ για το ΜΑΚΕΔΟΝ...