23 Φεβρουαρίου 2017

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ! Την αποκαλύπτει Αμερικανός επενδυτήςΟ ίδιος δεν πρόκειται να το παραδεχθεί ποτέ, αλλά ίσως να είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Ο λόγος για τον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν ο οποίος σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ειδικών μπορεί να έχει περιουσίας 200 δισεκατομμυρίων δολλαρίων, την ώρα που ο άνθρωπος που είναι με τη βούλα ως ο πλουσιότερος στον πλανήτη, ο Μπιλ Γκέιτς έχει περιουσία 75 δισ.

Αυτό υποστηρίζει ο Μπιλ Μπράουντερ συγγραφέας και πρώην διευθυντής σε Fund στη Ρωσία. “Πιστεύω ότι είναι διακόσια δισ., είχε πει το 2015 στο δημοσιογράφο Φαρίντ Ζακάρια. «Μετά από 14 χρόνια στην εξουσία στη Ρωσία και τα χρήματα που έχει γεννήσει η ρωσική οικονομία και τα χρήματα που δεν έχουν δαπανηθεί όλα αυτά είναι σε ακίνητα Ελβετικές τράπεζες, Fund τα οποία κάποιοι διαχειρίζονται για λογαριασμό του Πούτιν και του κύκλου του.Πάντως το Forbes που δημοσιεύει τη λίστα με τους πιο πλούσιους αναφέρει ότι το περιοδικό δεν περιλαμβάνει ηγέτες ειδικά δικτάτορες που αποκτούν περιουσία εκμεταλλευόμενοι το αξίωμά του.

Ένα από τα δείγματα του πλούτου του Ρώσουν προέδρου είναι το γιοτ αξίας 35 εκατ. δολλαρίων που ονομάζεται Ολύμπια και η οποία φέρεται να είναι δώρο του Αμπράβομοβιτς. Ακόμη έχει ένα παλάτι στην Μαύρη Θάλασσα αξίας ενός δισ.. Όπως λένε πηγές μεγάλο μέρος της περιουσίας του ο Πούτιν το χρωστά στις μετοχές που έχει σε εταιρίες πετρελαίου και αερίου. Επιπλέον σύμφωνα με καταγγελίες της αντιπολίτευσης ο Πούτιν μπορεί να έχει πρόσβαση σε 58 αεροπλάνα και ελικόπτερα, συλλογή ρολογιών αξίας 500.000 δολλαρίων, 20 παλάτια και εξοχικά.

Και η σύγκριση με την περιουσία Τραμπ


Παράπονα ΡόδουΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. Πάντος ο Πούτιν έβγαλε τη Ρωσία από τον κάλαθο των αχρήστων και την έκανε αυτή που είναι σήμερα. Εσείς τραγουδάτε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...