28 Φεβρουαρίου 2017

Αινιγματική ή προφητική δήλωση: Σε περίπτωση πολέμου Ιράν - Τουρκίας, θα στηρίξουμε την Τεχεράνη
Freepen.gr - Ο Σύριος βουλευτής Fares Shehabi προχώρησε σε μια αινιγματική δήλωση μέσω Twitter ότι η Συρία θα στηρίξει το Ιράν, σε κάθε πιθανό πόλεμο με την Τουρκία.


"Σε κάθε σύγκρουση μεταξύ του Ιράν και της Τουρκίας, θα σταθούμε σίγουρα με το Ιράν κατά του Ερντογάν που κατέστρεψε και λεηλάτησε τη χώρα μας!» ανήρτησε ο Fares Shehabi στο Twitter.
Από το ξέσπασμα του Συριακού πολέμου το 2011, η Τουρκία έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο υποδαυλίζοντας τον πόλεμο, περιθάλπτοντας τζιχαντιστές, εξοπλίζοντάς τους και κάνοντας business με λαθραίο πετρέλαιο.


Στον αντίποδα, η Τεχεράνη έχει σταθεί εξαρχής στο πλευρό της Συρίας στον πόλεμο ενάντια στους τρομοκράτες.Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος και η γενικότερη γεωπολιτική συγκυρία της παραπάνω δήλωσης του Σύριου βουλευτή προβληματίζει... Γνωρίζει κάτι περισσότερο;http://www.freepen.gr/2017/02/blog-post_8506.htmlΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...