Το 95% Των Κυβερνώντων Στο «Φρέσκο» Για Λαμογιές Από Το 1987-2017. Αν Τους Πάρουν Τα Κλεμμένα Θα Αποπληρωθεί Το Χρέος, Θα Μας Περισσέψουν Κιόλας…





ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΚΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ! ~ 2.500.000 ΔΡΧ. ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΡΟΦΟ ΣΤΗ ΕΛΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΟΥ


Ράπισμα από τον Άρειο Πάγο στον Γιάννο Παπαντωνίου. Φυλάκιση, πρόστιμο και ανοίγει ο δρόμος για την διερεύνηση των χρημάτων του στην Ελβετία.






Η ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και το χρηματικό πρόστιμο των 10.000 που είχε επιβληθεί στον πρώην υπουργό Γιάννο Παπαντωνίου και στη σύζυγό του, Σταυρούλα Κουράκου, επικυρώθηκε σήμερα από το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, με την υπ αριθμ. 175/2017 απόφασή του, για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες του οικονομικού έτους 2009, μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως.
Παράλληλα, στο ζεύγος έχει επιδικαστεί και χρηματική ικανοποίηση, λόγω ηθικής βλάβης του ελληνικού Δημοσίου, το οποίο έχει δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση, ύψους 20.000 ευρώ για τον καθένα.
Αναλυτικότερα, το ζεύγος Παπαντωνίου καταδικάστηκε λόγω της ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες του έτους 2009, καθώς δεν συμπεριέλαβε στην εν λόγω δήλωση την τραπεζική κατάθεση της Σταυρούλας Κουράκου, η οποία ανερχόταν στο ποσό των 1.311.000 ευρώ στην τράπεζα HSBC στην Ελβετία, που αποκαλύφθηκε μέσω της λίστας Λαγκάρντ,
Σύμφωνα με την εφετειακή απόφαση, η αρχική κατάθεση των 1.311.000 ευρώ, έγινε το 2000 που ανοίχτηκε ο τραπεζικός λογαριασμός στην ελβετική Τράπεζα και η κατάθεση φτάνει μέχρι και το 2010, που τα χρήματα αυτά επαναπατρίστηκαν σε λογαριασμό των γιων της κ. Κουράκου, από τον πρώτο της γάμο.
Σήμερα, οι αρεοπαγίτες απέρριψαν ως αβάσιμους όλους τους ισχυρισμούς του ζεύγους Παπαντωνίου, με τους οποίους ζητούσαν να αναιρεθεί η εφετειακή απόφαση, επικυρώνοντας έτσι την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών.
Όπως είναι γνωστό, το ζεύγος Παπαντωνίου έχει καταδικαστεί για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες και προηγούμενων ετών, δηλαδή προ του 2009, με μικρότερες ποινές.

Κάποτε έπιασαν τον οδηγό του να είναι τύφλα στο μεθύσι στην θέση Μοναστηράκι Φωκίδας! Το τι έπαθε ο διοικητής του Α.Τ. Ευπαλίου από τον κλεφτό-γιαννο δεν λέγεται, το τι μαρτύρια διότι αρνήθηκε να τον αφήσει ελεύθερο και τον έστειλε στο αυτόφωρο. Αυτοί ήταν οι άθλιοι κλεφτοπασόκοι που έχουν θησαυρίσει σήμερα, αλλά τα μετρητά τάχουν βγάλει έξω σε αφορολόγητους παραδείσους! Λένε πολλοί ότι, δεν πιάνεται ο αετός της μίζας. Δεν είναι εδώ. Είναι θρύλος πια. Πρότυπο για τις νέες γενιές. Εχουν άραγε δίκιο όσοι το λεν αυτό για τον Γιάννο;;; Κάτι θα ξέρουν, δε μπορεί!!! Επί τέλους καταλάβετέ το: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ = Μια συμμορία που, μαζί τα τρώγανε και μαζί θέλουν να τα ξανά φάνε. Χτες η συνάντηση του Κούλη μέσα στο γραφείο του Σόϊιμπλε διήρκεσε 90 λεπτα! όσο ένας ποδοσφαιρικός αγώνας!!! Λέτε να πίνανε φραπέ μόνο σ’ αυτά τα 90 λεπτα;;;;;;;; Οσο για το εικονιζόμενο πιο πάνω λαμόγιο, είναι τυχαίο ότι μόλις την κοπάνησε του ασκήθηκε η νομική δίωξη; Δε νομίζω! Πόσο μαλάκες είμαστε και πόσο ακόμα πιο πολύ μαλάκες μας περνάνε! Τον «κύριο» αυτόν τον φυγάδευσε η παρέα του Αντωνάκη για να διασώσει το ΠΑΣΟΚ, το χοντρό γουρούνι και τα λαμόγια της τότε συγκυβέρνησης. Αυτές τις τόσο κρίσιμες εθνικές ώρες η Ελλάδα εναποθέτει μεγάλο μέρος των ελπίδων της για έξοδο από την κρίση στη Δικαιοσύνη. Οι Έλληνες δικαστές, εφόσον παραμείνουν μακρυά από πιέσεις και επηρεασμούς, και κάνουν το καθήκον τους, όπως έχουν ορκιστεί, θα έχουν αποφασιστική συμβολή στη σωτηρία του Έθνους. Πιστεύω, όμως, ότι όλοι εμείς οφείλουμε να τους στηρίζουμε, με κάθε δυνατό τρόπο, γιατί οι καιροί είναι πονηροί και οι δικαστές είναι «άνθρωποι». Εχουν όμως απ’ τη μεριά τους κι αυτοί το δίκιο τους που λένε πως, οι Έλληνες δικαστές θα έπρεπε να είχαν απαγορεύσει την έξοδο από τη χώρα στον Γιάννο Παπαντωνίου. Αλλά τότε ήταν απασχολημένοι να συλλαμβάνουν τα ξημερώματα βουλευτές συγκεκριμένου κόμματος….


Διαβάστε και το άρθρο τώρα του φίλου μας, ΑΝΔΡΕΑ ΓΟΥΛΑ:

ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΩΝ ΜΠΕΝΥ ΚΑΙ ΣΙΑ :

{Μην τον είδαταν τον απαντήσαταν τον Γιάννο τον λεβέντη τον καραμπουζουκλή} :

Μετά τη νέα χρυσοπληρωμένη παραγγελία του κ. Ευ. Τούρκογλου – Βενιζέλου , δύο νέων υποβρυχίων τύπου {214} κ.λ.π. στην αμαρτωλή Ferrostaal , που την εκπροσωπεί η Abu Dhabi Mar, και ο τέως καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα της ΙΝΤΕΡΠΟΛ κ. Ισκαντάρ Σάφα , για ξεβρώμισμα της αμαρτωλής υπόθεσης των νέων υποβρυχίων των κ.κ. Ν. Παπανδρέου, Ευ. Τούρκογλου – Βενιζέλου και Γ. Παπακωνσταντίνου, έσκασε και νέα βόμβα. Των αρμάτων μάχης «Λέοπαρντ 2».

Ηδη ξανάνοιξαν την κουκουλωμένη υπόθεση και διεξάγεται εισαγγελική έρευνα ίσως για να την ξανακλείσουν οριστικώς , αφού διαπιστώνουν ότι δεν θα συγκυβερνήσουν και πάλιν ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. , οπότε πρέπει να κλείσουν τις σχετικές υποθέσεις οριστικώς , διότι δεν γνωρίζουν τις αντιδράσεις της νέας Βουλής που θα προκύψει από τις εκλογές . {Αν γίνουν}.
Κι’ αυτό γιατί σύμφωνα με τον κατάπτυστο νόμο περί ευθύνης υπουργών τα κακουργηματικά αδικήματα των υπουργών έχουν παραγραφεί . Προφυλάκισαν τον Τσοχτζόπουλο για να τον αποφυλακίσουν , μετά τις εκλογές , αφού έχουν παραγραφεί τα αδικήματα που έχει διαπράξει .

Ελα όμως που ο Φ.Π. διατυμπανίζει ότι η σκόπιμη μείωση της αποτρεπτικής δύναμης της Ελλάδας δι’ ίδιον όφελος εμπίπτει στις διατάξεις περί Εσχάτης Προδοσίας , που δεν πρόβλεψε ο κ. Τούρκογλου – Βενιζέλος την παραγραφή της , όταν συνέταξε τον σχετικό κατάπτυτο νόμο.

Σχετικώς με το φουσκωμένο έλλειμμα για να μας φέρουν το ΔΝΤ και την πτώχευση , το ΠΑΣΟΚ σκίστηκε για να συστήσει Εξεταστική Επιτροπή πριν τις εκλογές σε βάρος του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, κατόπιν της διαβίβασης στη Βουλή του πορίσματος του Εισαγγελέα κ. Πεπόνη.

Ούτω συνέστησε το ΠΑΣΟΚ μια ακόμα παράνομη Κουκουλωματική Επιτροπή , η οποία απεφάνθη ότι όλα έγιναν νομότυπα και έδωσε και βραβείο στον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου για τον «Τιτανικό».

Τώρα μετά από πολλά χρόνια επανέφεραν μια υπόθεση που σύμφωνα με την Εισαγγελία δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο., αλλά και να υπάρχει έχει επέλθει η παραγραφή της . Η υπόθεση αυτή είναι πιό βρώμικη από τα υποβρύχια και πλήρωσε ο ελληνικός λαός {2,2} δις ευρώ για τα άρματα αυτά τα οποία προφανώς ήσαν ανακαινισμένα ή ειδικώς κατασκευασμένα από κακής ποιότητας μετάλλευμα , ειδικώς για τους ξύπνιους Ελληνες .

Τα άρματα αυτά είναι άχρηστα λόγω κακής ποιότητας κατασκευής και ούτω παρουσιάζουν πολλά προβλήματα . Τα πληρώσαμε δε επτά φορές ακριβότερα από όσο πλήρωσε η Τουρκία για τα ίδια στην ίδια κατασκευάστρια εταιρία αλλά , παρέλαβε τα αρίστης ποιότητας άρματα «Λέοπαρντ 2», εν αντιθέσει με την Ελλάδα που είχε πάρει τα ίδια , τα οποία όμως ήσαν ελατωματικά και τα χρυσοπλήρωσε.

Ηδη έχουν δοθεί σε Ελληνες υπουργούς {70} εκατομμύρια ευρώ προμήθειες . Αμεσοι υπεύθυνοι αυτής της αγοράς οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι κ.κ. Σημίτης , Τσοχατζόπουλος , Παπαντωνίου, Παπανδρέου και Τούρκογλου – Βενιζέλος . Ο τελευταίος δεν γνωρίζει ως συνήθως τίποτα και παριστάνει τον τίμιο . Ομως όλες οι βρώμικες απ’ ευθείας αναθέσεις με μεγάλες μίζες , φέρουν και την υπογραφή του . Τυχαίο ; Ισως ! 22-4-2012 Φ.Π.
Διαδώστε το!
https://elatora.wordpress.com/2017/02/15/%CF%84%CE%BF-95-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CF%8E%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%86%CF%81%CE%AD%CF%83%CE%BA%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%B1/


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια