14 Φεβρουαρίου 2017

Η Γάλλοι έτοιμοι για την έξοδό τους από το δολοφονικό ευρώ ~ εμάς όμως μας έχουν υπνωτίσει οι 300 προδότες !!!


Το «Εθνικό Μέτωπο» της κυρίας Le Pen σχεδιάζει την έξοδο της Γαλλίας από την Ευρωζώνη μονομερώς, μέσα σε έξι μήνες μετά την εκλογή του – με τη μέθοδο που όφειλε η Ελλάδα να είχε επιλέξει πριν από την προδοσία του PSI, με το οποίο παρέδωσε τα κλειδιά της στους δανειστές, ουσιαστικά άνευ όρων.
Με απλά λόγια, προγραμματίζει τη μετατροπή του 80% του δημοσίου χρέους ύψους 2,1 τρις € (γράφημα) που έχει εκδοθεί στο γαλλικό δίκαιο (90% ήταν στην Ελλάδα), στο εθνικό νόμισμα της χώρας – ποσόν που υπολογίζεται στο 1,7 τρις €. Η μετατροπή αυτή είναι εφικτή, όπως συνέβαινε και στην Ελλάδα, με ένα απλό ψήφισμα της Βουλής – γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλες ανησυχίες στις χρηματαγορές.

Επεξήγηση γραφήματος: Εξέλιξη του δημοσίου χρέους της Γαλλίας σε δις $
Περαιτέρω, οι οίκοι αξιολόγησης απειλούν να χαρακτηρίσουν μία τέτοια ενέργεια ως μία μη νόμιμη αναδιάρθρωση του χρέους, ως χρεοκοπία δηλαδή – αφού οι επενδυτές που έχουν τοποθετήσει τα χρήματα τους στα γαλλικά ομόλογα σε ευρώ, προσδοκούν την εξόφληση τους στο ίδιο νόμισμα.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της S&P, «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Εάν ο εκδότης των ομολόγων δεν τηρήσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις προς τους αγοραστές και πιστωτές της χώρας, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής στο νόμισμα που προβλέπεται, κηρύσσεται σε χρεοκοπία«.
Εν προκειμένω, θα επρόκειτο για τη μεγαλύτερη πτώχευση στην παγκόσμια ιστορία, δέκα φορές υψηλότερη από την ελληνική του 2012 – με κίνδυνο να επικρατήσει το χάος στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα, καθώς επίσης να καταρρεύσει η Ευρωζώνη.
Λογικά όμως το Εθνικό Μέτωπο απαντά πως δεν εκπροσωπεί τις αγορές ή τους οίκους αξιολόγησης, οι οποίοι έτσι και αλλιώς έχουν χάσει την αξιοπιστία τους μετά τα σκάνδαλα του 2008, αλλά το γαλλικό λαό – οπότε θα ενεργήσει αποκλειστικά και μόνο προς όφελος του. Σε κάθε περίπτωση, η μετατροπή του χρέους σε εθνικό νόμισμα επιτρέπεται νομικά – οπότε οι δανειστές της χώρας δεν θα μπορούσαν να επιτύχουν τίποτα δικαστικά, ακόμη και αν οι εταιρείες αξιολόγησης τη χαρακτηρίσουν ως χρεοκοπία.
Συνεχίζοντας, στέλεχος του Εθνικού Μετώπου δήλωσε πως η μετατροπή του ευρώ σε φράγκα θα είναι με την ισοτιμία 1:1 – ενώ, εάν το νόμισμα υποτιμηθεί, τότε θα είναι προς όφελος της Γαλλίας, αφού θα μειωθεί ανάλογα το βάρος του χρέους. Λογικά λοιπόν η χώρα θα θελήσει να κάνει μία ανταγωνιστική υποτίμηση του φράγκου, επειδή αφενός μεν θα επιβαρυνθούν οι δανειστές της, αφετέρου θα αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα των προϊόντων της, οπότε οι εξαγωγές – κάτι που ήταν σε θέση επίσης η Ελλάδα πριν το PSI, το οποίο σωστά θεωρείται ως η μεγαλύτερη προδοσία στην ιστορία της.
Η υποτίμηση αυτή θα επιτευχθεί με την πληθωριστική εκτύπωση νέων χρημάτων από την κεντρική τράπεζα της Γαλλίας – οπότε θα έχει ένα επί πλέον πλεονέκτημα: την κάλυψη των αναγκών εκείνων των κοινωνικών ομάδων που υποφέρουν περισσότερο από την κρίση των τελευταίων ετών.
Η έξοδος τώρα από το ευρώ είναι μόνο ο ένας πυλώνας της οικονομικής στρατηγικής του Εθνικού Μετώπου – με στόχο την αύξηση της ανταγωνιστικότητας της χώρας, καθώς επίσης την πληθωριστική μείωση του χρέους. Ο δεύτερος πυλώνας είναι ο «έξυπνος προστατευτισμός», κατά το παράδειγμα του προέδρου Trump – έτσι ώστε να γίνουν ισχυρότερες οι γαλλικές βιομηχανίες, καθώς επίσης να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, κάτι που σήμερα εμποδίζεται από τους κανόνες της ΕΕ.
Ολοκληρώνοντας, ελπίζουμε να καταλάβουν οι Έλληνες το μέγεθος της προδοσίας αυτών που υπέγραψαν τη θανατική καταδίκη της πατρίδας τους, το PSI, ξυπνώντας επιτέλους και ζητώντας ενεργητικά την παραδειγματική τιμωρία τους – επίσης οι Γερμανοί το πού οδηγεί την Ευρώπη η εγκληματική πολιτική των κυβερνήσεων τους, ιδιαίτερα της κυρίας Merkel και του κ. Σόιμπλε
analyst
ARISTOS GEITON12 Φεβρουαρίου 2017 – 2:50 π.μ.
Καλημέρα κύριε Πρόεδρε.
Ὅσα ἄρθρα τοῦ κ. Βιλλιάρδου ἔχω διαβάσει, εἶναι ὅλα σοβαρότατα καί ἰδεολογικῶς ἀντικειμενικά, δηλαδή κατ’αρχήν ἀμιγῶς ἐπιστημονικά. Ἐάν περιλαμβάνουν δέ καί ἀξιόπιστα οικονομικά δεδομένα , πρᾶγμα τό ὁποῖο εἶναι ἀπό πάρα πολύ πιθανόν ἕως ἀπολύτως βέβαιον (διότι ὁ ἄνθρωπος ἔχει σοβαρότητα), τότε τίθεται τό ἐρώτημα:
Ἔχοντας τέτοιες ἀναλύσεις στήν διάθεσή της, ἡ Εἰσαγελική ἀρχή τί πρέπει νά κάνῃ;
Νά περιμένει κυβερνητική ἀλλαγή γιά νά παρακάμψῃ μόνον τότε, θέματα πού νομοθέτησε ἀντισυνταγματικῶς ἡ Βουλή;
Παραβλέποντας ὅτι στοιχεῖον τῆς χειραγωγήσεως τῆς Ἑλλάδος ὁλόκληρης, διά τῆς Ζώνης τοῦ εὐρώ, στήν οἰκονομική ὑποδούλωση, εἶναι ὁ ἄμεσος ἤ ἔμμεσος ἔλεγχος πολλῶν πολιτικῶν ἐπιλογῶν, καί ἡ μή δημοκρατική διατήρησή ἐγνωσμένης ἀδυναμίας πολιτικῶν (ὡς ἐκπροσώπων ἀσήμαντης μειοψηφίας στόν λαό καί διά «περίεργων» διαδικασιῶν – π.χ. ἐκλογές πολύ πρό τέλους τετραετίας, ἀντιστροφή τοῦ ΟΧΙ τοῦ δημοψηφίσματος τῆς 5ης Ιουλίου 2015 καί ἀντισυνταγματική ἀγνόησίς του στήν συνέχεια) σέ θέσεις κλειδιά;
Μέ διαβρωμένες τίς πολιτικές ἀποφάσεις στά οἰκονομικά ζήτήματα, λησμονεῖται ἐπισήμως ὅτι: Οἱ λόγοι δημοσίου συμφέροντος γιά λήψη ἐκτάκτων μέτρων, ἀφοροῦν πρῶτα τήν πραγματική οἰκονομία καί ὕστερα, σχδόν ἐλάχιστα, τήν χρηματοπιστωτική κρίση ρευστότητας, πού εἶναι ἀντιμετωπίσιμη εἴτε ἐντός τοῦ εὐρώ, εἴτε ἐκτός τοῦ εὐρώ, μέ κατάλληλες πολιτικές ἀποφάσεις κυρίαρχου κράτους.
Τό ἄρθρο 28 τοῦ Συντάγματος δέν ἐπιτρέπει ἐκχώρηση ἐθνικῆς κυριαρχίας στήν Εὐρωζώνη. Διότι στερεῖται δημοκρατικῶν προϋποθέσεων. Καί μέ τήν ρήτρα μή ἀλληλεγγύης, ἀντιβαίνει στήν ἀρχή τῆς ἀμοιβαιότητος τοῦ ἄρθρου 28 τοῦ Συντάγματος, ἀλλά καί στό δίκαιο τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἑνώσεως.
Δέν ὑπάρχουν πολιτικά θέματα στά ὁποῖα νά μήν εἶναι ἀρμόδια ἡ δικαστική ἐξουσία, εἰ μή μόνον ὅταν ὅλα βαίνουν καλῶς καί δημοκρατικῶς, ἀλλά καί τότε ἀκόμη, πολύ εξαιρετικῶς. – Ἡ νεοφανής θεωρία, πού ἐνέσκυψε μετά τό 2003, ὅτι γιά τά πολιτικά θέματα ἀρμόδιοι εἶναι μόνον οἱ πολιτικοί, εἶναι θεωρία πού προορίζεται γιά τυραννικό καθεστώς, καί εἶναι νομικῶς ἀνύπαρκτη πολιτική θέση, μή σύμφωνη μέ τήν νομική συνταγματική παράδοσή μας.
ΥΓ. Τό καλημέρα κύριε Πρόεδρε, ἐτέθη καί ὡς χωρατόν, διότι ἔχοντας τόν τίτλο αὐτόν ἡ μισή Ἑλλάδα, διά τοῦ σχολίου, πολλοί καλοῦνται εἰς ἐγρήγορσιν….

https://cretanpatriot.wordpress.com/2017/02/13/%CE%B7-%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AD%CE%BE%CE%BF%CE%B4%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C/

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...