ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ MH MASATE ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ !!!




κλεφτοτράπεζα υιοθετημένη απ’ τους εβραίους….

Ετσι Ενεργουν Οι Ελληνες ~ (Κοινοποιήστε Όλοι)
1ο Ηχητικό Βίντεο 9/1/2017

ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΚΙΔΗΣ Vs Ελληνόφωνης ΣΑΒΙΟΛΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ – ΜΑΡΙΑ (Εξουσιοδοτημένο Στέλεχος Της Εθνικής Τράπεζας)
Το 1ο Ηχητικό Βίντεο Κατόπιν Τηλεφωνικής Παρενόχλησης Που Δέχτηκα, Ξεκάθαρης Εχθρικής Ενέργειας Πρωτίστως Στο Εθνος, Στην Πατρίδα, Την Ένομη Τάξη, Το Κύρος Της Δικαιοσύνης Και Σαφώς Αντισυνταγματική Και Εχθρική Ενέργεια Απέναντι Μου !!!!


Συνεχίζουν Τα Ελληνόφωνα Ερπετά Να Με Παρενοχλούν Τηλεφωνικά Και Σήμερα 9/1/2017 Από Την Εθνική Τράπεζα Και Μετά Από Τα Νομικά Πρόσωπα Ή Απλούς Υπαλλήλους Της Εθνικής Που Ήδη Με Έχουν Καλέσει (Αστρά Μαρία Και Παπανίκου Βασιλική). Οι Προϊστάμενοι-Τραπεζίτες Που Πρεσβεύουν Το Κατοχικό Και Προδοτικό Καθεστώς Εντός Της Ελλάδας (Ισχύει Επίσημα Από 24/11/11) Έχουν Βάλει Πλέον Μετά Τον Πανικό Που Έχει Προκληθεί Βάσει Του Συντάγματος Στους Ερπετικούς Λεπρούς Και Ανύπαρκτους Εγκεφάλους Τους Και Τα Εξουσιοδοτημένα Στελέχη Τους Όπως Το Ελληνόφωνο Ερπετό Σαβιολάκη Στέλλα – Μαρία Η Οποία Επέμενε Στην Εχθρική Της Ενέργεια Με 2 Τηλεφωνικές Παρενοχλήσεις Που Θεωρούνται Βάσει Συντάγματος Εχθρικές Ενέργειες Πρωτίστως Στο Εθνος Και Στην Πατρίδα Και Ξεκάθαρες Εχθρικές Ενέργειες Και Εχθρική Αντισυνταγματική Ενέργεια Σε Α’ Κατηγορίας Ελληνα Πολίτη Που Έχει Ενεργοποιήσει Εγγράφως Και Ενόρκως Το Άρθρο 120 Του Συντάγματος! Το 1ο Ηχητικό Βίντεο Κατόπιν Τηλεφωνικής Παρενόχλησης Που Δέχτηκα, Ξεκάθαρης Εχθρικής Ενέργειας Πρωτίστως Στο Εθνος, Στην Πατρίδα, Την Έννομη Τάξη, Το Κύρος Της Δικαιοσύνης Και Μετά Αντισυνταγματική Και Εχθρική Ενέργεια Απέναντι Μου !!!!
!!! Να Λάβουν Γνώση Άπαντες Ότι Η Άγνοια Νόμου Τιμωρείται Και Δεν Συγχωρείται !!! Καθώς Επίσης Να Προσέχουν Ιδιαίτερα Όλοι Αυτοί Που Αντιπροσωπεύουν Τράπεζες Σε Ποιους Ελληνες Πολίτες Κάνουν Τηλεφωνικές Παρενοχλήσεις Διότι Αν Είναι Ελληνες Πολίτες Που Έχουν Ενεργοποιήσει Το Άρθρο 120 Και Έχει Ενημερωθεί Επίσημα Η Δικαιοσύνη Και Έχει Δεχτεί Απόλυτα Τις Συνταγματικές Θέσεις Που Απορρέουν Βάσει Του Άρθρου 120 Του Συντάγματος, Διώκονται Βάσει Συντάγματος!!! Διώκονται Βάσει Συντάγματος Με Τις Χειρότερες Των Ποινών Καθώς Επίσης Βρίσκονται Σε Άμεσο Κίνδυνο Από Όλους Τους Ελληνες Πολίτες Που Έχουν Ενεργοποιήσει Το Άρθρο 120 Με Αυτοδικία Έως Και Εκτέλεση!!! Οποιοσδήποτε Έχει Καμία Αμφιβολία Των Όσων Απορρέουν Από Το Ίδιο Το Σύνταγμα Να Πάει Σε Οποιαδήποτε Εισαγγελία Στην Ελληνική Επικράτεια Να Του Τα Επιβεβαιώσει Και Η Ίδια!!!
..Το 2ο Ηχητικό Βίντεο Σε Λίγο …
 Moυ Έκλεισε Το Τηλέφωνο Και Με Ξανακάλεσε Ξανά…
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΝΔΙΔΕΤΕ ΣΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΑΖΙ Μ’ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
https://elatora.wordpress.com/2017/01/14/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%83-mh-masate-%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CE%B1%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια