EΛΤΑ: «Φαλιρίσαμε και κόβουμε μαχαίρι όλες τις εκπτώσεις και οικονομικές διευκολύνσεις» !!!





Εδώ και χρόνια, οι φοιτητές που σπούδαζαν μακριά από τους όπους κατοικίας τους αντάλλασαν δέματα΄με τις οικογένειες τους μέσω των ΕΛΤΑ, εκμεταλλευόμενοι την έκπτωση που είχαν.
Πιο αναλυτικά, τα προηγούμενα χρόνια τα ΕΛΤΑ παρείχαν 30% έκπτωση στα δέματα που έστελναν οι φοιτητές και με τον τρόπο αυτό διευκολύνονταν οικονομικά τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειες τους.
Ωστόσο, αυτό άλλαξε από την 1η Ιανουαρίου 2017 καθώς πλέον η έκπτωση σταματάει και τα δέματα των φοιτητών διατηρούν τις ίδιες τιμές με τα δέματα των υπόλοιπων ενδιαφερομένων.

Φυσικά το μέλλον των αμαρτωλών ΕΛΤΑ είναι αβέβαιο κι όπως λένε οι πληροφορίες μας, ίσως και μέσα στο 2017 να πάψουν να υπάρχουν …






ΕΛΤΑ: Κρίσιμο το 2017 για την πορεία τους
Έτος ιδιαίτερα κρίσιμο για τη μελλοντική πορεία των Ελληνικών Ταχυδρομείων χαρακτηρίζεται το 2017, καθώς η οικονομική πορεία της επιχείρησης από άποψη ρευστότητας και κερδοφορίας παραμένει σε εξαιρετικά αρνητικά επίπεδα.
Τα ΕΛΤΑ καταγράφουν στο 9μηνο του 2016 ζημίες ύψους 37,7 εκατ. ευρώ, έναντι προϋπολογιστικών ζημιών ύψους 14 εκατ. ευρώ και ζημιών 31,3 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2015.
Το ταμειακό πρόβλημα της επιχείρησης προβάλλει πλέον ως απόλυτη προτεραιότητα, με την οικονομική στενότητα της επιχείρησης να έχει δημιουργήσει ένα περιβάλλον ασφυκτικό σχετικά με την εξυπηρέτηση των υποχρεώσεών της προς το προσωπικό, τα ασφαλιστικά ταμεία, την εφορία και τους προμηθευτές.

π η γ ήΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια