Πρώτη η Ρωσία και τώρα η Κίνα προειδοποιούν τους πολίτες τους για τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο(ΒΙΝΤΕΟ)






Ο Κινέζος υπουργός Άμυνας, Chang Wanquan,δήλωσε επίσημα ότι θα αναλάβει δράση ενάντια στην απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της 12ης Ιουλίου,για να προστατεύσει την κυριαρχία της χώρας στη Κινέζικη θάλασσα.

Οι πολίτες πρέπει να προετοιμάζονται για την έναρξη του 3ου παγκοσμίου πολέμου,αφού η Κίνα ειδοποίησε την Αυστραλία ότι αν εμπλακεί στην θάλασσα της νότιας Κίνας, τότε θα κτυπήσει για να υπερασπίσει τα κυριαρχικά δικαιώματά της

Ο Υπουργός άμυνας Wanquan ,έχει δηλώσει ότι το κινεζικό κοινό θα πρέπει να εκπαιδευτεί για την εθνικήάμυνα. Έχει επίσης προειδοποιήσει σχετικά με απειλές για την υπεράκτια ασφάλεια και τη δυνατότητα νααναγνωρίσουμε όταν απειλείται η ασφαλεία εν γένει.


Ο στρατός, η αστυνομία και οι πολίτες πρέπει να προετοιμαστούν και να κινητοποιηθούν για να υπερασπιστούν τηνκυριαρχία και την επικράτεια.
Επίσης, η Κίνα έχει την πεποίθηση ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εσκεμμένα αναμοχλεύουν
προβλήματα, σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτούν την περιοχή στις Φιλιππίνες, για προσωπικό τους όφελος.
Μπορεί να ξεκινήσει ο πόλεμος με την Κίνα και τους γείτονές της, αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες ενδέχεται ναεμπλακούν σύντομα μαζί με τους συμμάχους τους.

http://beforeitsnews.com/war-and-conflict/2016/10/first-russia-now-china-warns-its-citizens-to-prepare-for-war-putin-warns-us-if-you-want-a-confrontation-youll-get-one-videos-2463550.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com
grothia
http://katohika.gr/diethni/proti-rosia-kai-tora-kina-proeidopoioun-tous-polites-tous-gia-ton-3o-pagkosmio-polemo/
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια