ΣΑΡΙΑ ΜΕΣ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! Μουσουλμάνοι λιθοβόλησαν τρανσέξουaλ σε γερμανικό δρόμο




Νέα περιστατικά επιθετικότητας μουσουλμάνων προσφύγων εις βάρος γυναικών ταρακουνούν τη Γερμανία.


Σύμφωνα με τα νέα «κατορθώματα», ένας πρόσφυγας πλησίασε μια γυναίκα και της είπε ότι «είσαι μόνο για σεξ» πριν τη χουφτώσει, ενώ μια παρέα μουσουλμάνων λιθοβόλησε δύο τρανσέξουαλ στη μέση γερμανικού δρόμου.


Οι νέες αποκαλύψεις με τις φρικιαστικές λεπτομέρειες σεξουαλικών επιθέσεων, που προκλήθηκαν από πρόσφατα αφιχθέντες πρόσφυγες, έχουν αναστατώσει ακόμα περισσότερο τη γερμανική κοινωνία.


Αστυνομικές αναφορές από την πόλη Ντόρτμουντ, που βγήκαν τώρα στη δημοσιότητα, περιγράφουν πώς ένας πρόσφυγας -από τους νεοφερμένους στη Γερμανία- πλησίασε μια νεαρή κοπέλα λέγοντάς της ότι «οι Γερμανίδες κάνουν μόνο για σεξ», προσφέροντάς της μάλιστα και χρήματα για να πάει μαζί του.


Στις ίδιες αναφορές περιγράφεται ένα άγριο περιστατικό όπου τρεις μουσουλμάνοι φέρονται να προσπάθησαν να επιβάλλουν τον θρησκευτικό νόμο της Σαρία σε δρόμο της Γερμανίας, επιχειρώντας να λιθοβολήσουν δύο τρανσέξουαλ γυναίκες.


Όπως γράφει η βρετανική Express, η πόλη του Ντόρτμουντ δεν είναι πλέον ασφαλής για τις γυναίκες τα βράδια, καθώς κινδυνεύουν να δεχτούν επιθέσεις ή να βιαστούν από πρόσφυγες.


Και τα δύο περιστατικά συνέβησαν τις πρωινές ώρες της Κυριακής, όταν παρέες προσφύγων την «έπεσαν» σε γυναίκες που είχαν βγει να διασκεδάσουν το Σάββατο το βράδυ και επέστρεφαν σπίτια τους.


Στις 3.48 τα ξημερώματα της Κυριακής ένα μπουλούκι από πρόσφυγες πλησίασε μια 25χρονη Γερμανίδα και άρχισαν να της λένε βρομόλογα καθώς εκείνη επέστρεφε σπίτι της από τον σταθμό του τρένου.


Η κοπέλα προσποιούνταν ότι τους αγνοούσε. Τότε ένας 30χρονος μικρόσωμος άνδρας, όπως τον περιέγραψε, την ακολούθησε και της πρόσφερε χρήματα για να το «κάνει» μαζί του.


Όταν η νεαρή γυναίκα αρνήθηκε, εκείνος δήλωσε ότι μόλις είχε φτάσει στη Γερμανία και μάλιστα επιθετικά είπε ότι «οι Γερμανίδες γυναίκες κάνουν μόνο για σεξ». Στη συνέχεια της επιτέθηκε, έβαλε τα χέρια του κάτω από τη μπλούζα της και τη «χούφτωσε».


Η τρομοκρατημένη γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ ο πρόσφυγας διέφυγε τρέχοντας μακριά.


Την ίδια ώρα, κοντά στον ίδιο σταθμό, μια συμμορία από πρόσφυγες επιτέθηκε σε δύο τρανσέξουαλ γυναίκες πετώντας τους πέτρες.


Οι μετανάστες, που μίλαγαν αραβικά, και έμοιαζαν με Βορειοαφρικανοί στην καταγωγή, προσέβαλαν άσχημα τις δύο τρανσέξουαλ και απειλούσαν ότι τέτοια άτομα σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο [σ.σ. Σαρία] πρέπει να λιθοβολούνται.


Στη συνέχεια μάζεψαν πέτρες από ένα παρτέρι και άρχισαν να τις ρίχνουν στις δύο τρανσέξουαλ, η μία 50 και η άλλη 37 ετών, που μόλις κατάφεραν να γλιτώσουν δίχως τραύματα.


Πριν οι μουσουλμάνοι πάρουν στο κυνήγι με τις πέτρες τις τρανσέξουαλ φρόντισαν να τις «χουφτώσουν». Τους έπιαναν τα στήθη, τους τραβούσαν τα μαλλιά.


Μία από τις τρανσέξουαλ είπε στην Αστυνομία: «Μέσα σε δευτερόλεπτα μας είχαν περικυκλώσει και κρατούσαν πέτρες από ένα παρτέρι».


Οι τρεις μουσουλμάνοι που επιτέθηκαν στις τρανσέξουαλ είναι έφηβοι και συνελήφθησαν από την Αστυνομία.


Οι δύο από τους τρεις είχαν συλληφθεί ξανά από τη γερμανική Αστυνομία για επιθέσεις στο όνομα του ισλαμικού νόμου.
tribune.gr
http://www.freepen.gr/2016/01/blog-post_2212.html





Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια