Ο Αλέξης Τσίπρας καλεί τους Ελληνες να κάνουν Χριστούγεννα στο Παρίσι




Κάλεσμα στους Έλληνες να επισκεφτούν τα Χριστούγεννα το Παρίσι απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, αφού το Παρίσι είναι πια άδειο από τουρίστες.


Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως οι Έλληνες πρέπει να πάψουν να σκέφτονται μόνο τους εαυτούς τους και θα πρέπει να βοηθήσουν τους Γάλλους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνούν μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι, γιατί και οι Γάλλοι μας βοήθησαν μετά το τρομοκρατικό χτύπημα από τις ελληνικές κυβερνήσεις και την Τρόικα.


Όπως δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτή την περίοδο το Παρίσι είναι η πιο ασφαλής πόλη του κόσμου, αφού σε κάθε τουρίστα αναλογούν μια μονάδα πεζοναυτών, ένα σύνταγμα καταδρομέων και πέντε διμοιρίες γαλλικών ΜΑΤ, ενώ έχουν ναρκοθετηθεί οι εξωτερικοί χώροι όλων των ξενοδοχείων και των μουσείων.


Ο Φρανσουά Ολάντ τόνισε πως η γαλλική κυβέρνηση είναι πρόθυμη να πληρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια των Ελλήνων που θα ταξιδέψουν στο Παρίσι τα Χριστούγεννα -τουλάχιστον one way γιατί κάποιοι μπορεί να πέσουν θύματα των τζιχαντιστών και να γίνουν Παριζιάνοι για πάντα-, ενώ θα τους καλύψει και την διαμονή, αφού θέλει να τους χρησιμοποιήσει σαν κράχτες για τους τουρίστες από πλούσιες χώρες.


Παράλληλα, ο Φρανσουά Ολάντ τόνισε πως η γαλλική κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να πληρώσει και τον ΕΝΦΙΑ των Ελλήνων που θα ταξιδεψουν τα Χριστούγεννα στο Παρίσι.


Όπως δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ, αν οι Έλληνες πλημμυρίσουν τους δρόμους του Παρισιού και κάνουν πως ψωνίζουν, θα λειτουργήσουν σαν κράχτες για τους άλλους τουρίστες που αντιμετωπίζουν πια το Παρίσι σαν την Βαγδάτη.


Αν οι Έλληνες δεν αποδεχτούν την πρόσκληση, η γαλλική κυβέρνηση θα ντύσει χιλιάδες πρόσφυγες σαν τουρίστες και θα τους αμολήσει στα πολυκαταστήματα, στα μπαρ και στα θέατρα, για να κάνουν πως ψωνίζουν και διασκεδάζουν.


Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους Γάλλους και να δείξει πως το Παρίσι είναι η πιο ασφαλής πόλη του κόσμου, ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει Χριστούγεννα στο Παρίσι, ενώ ανήμερα την Πρωτοχρονιά θα επισκεφτεί την Euro Disneyland μαζί με τον Φρανσουά Ολάντ και θα φωτογραφηθούν με τον Μίκυ και την Μίνι, με την ελπίδα να μην έχουν φορέσει τα κουστούμια ο Αμπντούλα Μποντ και ο Αχμέντ Σιχτίρ, γιατί θα τους μαζεύουν με τα τσιμπιδάκια.


pitsirikos.net Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια