Μόνος Του και Όλοι Τους… Ο Ηγέτης Πούτιν Αποκαλύπτει Όλη την Αλήθεια για τους Τρομοκράτες της Συρίας



ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ… Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ…

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας χτυπά τους ηγέτες που προσπαθούν να κάνουν διάκριση μεταξύ τρομοκρατών και «μέτριων» τρομοκρατών
«Δεν υπάρχουν μέτριοι τρομοκράτες» λέει ο Πούτιν. «Ορισμένες χώρες (όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες) χρησιμοποιούν δύο μέτρα και σταθμά. ισχυρίζονται ότι αγωνίζονται ενάντια στην τρομοκρατία, αλλά την ίδια ώρα χρησιμοποιούν τις λεγόμενες «μέτριες» τρομοκρατικές ομάδες για να ανατρέψει τα αντιπαθή προς αυτούς καθεστώτα».
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ
Μιλώντας για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή στο φόρουμ του Valdai, ο Πούτιν ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γιατί να παίζουμε με τις λέξεις. Γιατί λέμε διαίρεση τρομοκρατών σε μέτριους και όχι μέτριους. Ποια είναι η διαφορά; Καμία.
Ένα ολόκληρο «γρύλισμα» τρομοκρατικών ομάδων δρουν στην περιοχή, οι οποίες παλεύουν επίσης η μία εναντίον της άλλης για «πηγές εισοδήματος» και όχι για την ιδεολογία. Με τα όπλα που παρέχονται από (Αμερική) για την «μέτρια» αντιπολίτευση στην περιοχή να καταλήγουν στα χέρια των τρομοκρατών. Είναι απλά μια ψευδαίσθηση ότι οι μουσουλμάνοι τρομοκράτες μπορούν να αντιμετωπιστούν και να απομακρυνθούν από την εξουσία και με κάποιο τρόπο διαπραγμάτευσης».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια