Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ανθρώπινης ιστορίας





Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ανθρώπινης ιστορίας

Την στιγμή που όλος ο κόσμος φλέγεται… εμείς μιλάμε για το πολιτικό αίσχος στην χώρα μας και την οικονομική κατάντια μας… για τους παράνομους και εγκληματικούς φόρους που φόρτωσαν τον λαό μας οι Σοσιαλιστές…Νεοδημοκράτες…και οι Ριζοσπάστες προδότες του ένδοξου λαού ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! Πραγματικά τέτοια προδοσία για τον ηρωικό λαό μας …το λαό που έστησε τα θεμέλια του παγκόσμιου πολιτισμού και δημιούργησε την ευκαιρία να κατέβουν οι χιμπατζήδες από τα δέντρα.

Εν τω μεταξύ σχεδόν 600.000 Ισραηλινοί μπήκαν παράνομα στη δυτική όχθη, το τελευταίο κομμάτι που είχε απομείνει στην γη των Παλαιστινίων.

Οι εβραίοι έποικοι που μάζεψε ο διεθνής σιωνισμός των τραπεζιτών Ροτσιλντ… θα σβήσουν και την τελευταία ελπίδα για ένα μέλλον των Παλαιστινίων στην γη των προπαππούδων τους. Οι ίδιοι σιωνιστές σκοτώνουν τους Παλαιστίνιους στον δρόμο και βγαίνουν να πουν ότι τους επιτέθηκαν ώστε να μπορέσουν να τους δολοφονήσουν πιο εύκολα…Τόσοι θάνατοι αθώων Παλαιστίνιων ξαφνικά στο δρόμο είναι τυχαίοι;;; δεν είναι πάντα η ίδια τακτική των Ιουδαίων να φωνάζουν ότι τα θύματα σαν τον λύκο με την προβιά;;;



Έχουμε να κάνουμε με ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της παγκόσμιας ιστορίας…ένας λαός να δολοφονείται συστηματικά…να τους αρπάζουν την γη τους τα παιδιά τους και να τους κρατούν στην ιδια τους την ώρα μέσα σε ανοιχτά στρατόπεδα…Να σφαγιάζονται σαν ζώα στον δρόμο από τους χασάπηδες της γειτονιάς και όλοι οι ανθρωπιστές Ευρωπαίοι με τα ανθρωπινά τους δικαιώματα να μην λένε κουβέντα!!!

Τραγική η ιστορία του ανθρώπου φίλοι μου αναγνώστες…τραγική και αιματηρή για έναν λαό που κανείς από ολους τους πολιτικούς δεν θέλει να δει γιατί όλοι τους υπηρετούν τους Ναζί στις Βρυξέλλες…

Στην εικόνα βλέπετε τι έγινε μεταξύ του έτους 1946 μέχρι τώρα στους χάρτες που παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα το MSNBC. Και ξέρετε τι συνέβη; Έγιναν παράπονα απο το σιωνικό λόμπι της Αμερικής και φαίνεται κάτι τρόμαξε το MSNBC ή οι ιδιοκτήτες του που πρέπει να είναι οβραίοι παίζουν με την ιδέα της μάζας και την επιλογή του ελεύθερου λόγου…που φυσικά είναι ανύπαρκτη!

Αλλά στο σενάριο της σιωνιστικής απάτης…μας δημιουργούν την εντύπωση ότι υπάρχει η ελευθέρια του δυτικού τύπου…και έτσι ζήτησαν και συγγνώμη για τους χάρτες που πρόβαλαν και είπαν ότι οι χάρτες ήταν λάθος.

Έτσι λειτουργεί η δημοκρατία τους…γράφεται μόνο στο χαρτί και ισχύει μόνο για την δυτική ελίτ.

Να θυμάστε ότι το έγκλημα αυτό θα πληρωθεί ακριβά… όσα θύματα και αν εκτελέσουν….όσους αθώους πολίτες και αν φυλακίσουν…η τιμωρία θα έρθει από εκει που δεν το περιμένουν…

http://katohika.gr/nwo/ena-apo-ta-megalitera-egklimata-tis-anthropinis-istorias/

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια