«Μακεδονομάχοι» της πλάκας οι δελφίνοι της ΝΔ: Όλοι υπέρ της σύνθετης ονομασίας των Σκοπίων!!!!





Ως αδίστακτοι και λαοπλάνοι πολιτικάντηδες, οι υποψήφιοι αρχηγοί της ΝΔ επιχειρούν να εκμεταλλευτούν για τα στενά συντηρητικά τους συμφέροντα ακόμη και το εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας
. Τόσο ο Μεϊμαράκης όσο και ο Τζιτζικώστας προέβησαν σε δηλώσεις για το καυτό αυτό ζήτημα, ο μεν πρώτος από την Έδεσσα, ενώ ο δεύτερος από την Φλώρινα. Ο Μεϊμαράκης τόνισε ότι «δεν κάνουμε βήμα πίσω», καλώντας την κυβέρνηση για το θέμα των Σκοπίων να αντιληφθεί, όπως είπε, ότι η ομόφωνη απόφαση της Βουλής που μας οδήγησε στην απόφαση του Βουκουρεστίου, ισχύει και μας δεσμεύει».

Από την δική του πλευρά ο Τζιτζικώστας δήλωσε ότι: «Με τα συμφέροντα της χώρας δεν παίζουμε. Μην τολμήσει κανείς να παίξει με τη Μακεδονία», ενώ ανέφερε, επίσης, πως η Ελλάδα έχει ξεκάθαρη εθνική θέση για το ζήτημα και δεν τη διαπραγματεύεται. «Εμείς οι Μακεδόνες είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τους προγόνους μας και έχουμε χρέος να κρατάμε ζωντανή τη θυσία τους, το ήθος και τις αξίες τους» υπογράμμισε.

Η «ομόφωνη απόφαση» που «μας δεσμεύει», όπως δήλωσε ο Μεϊμαράκης και η «ξεκάθαρη εθνική θέση» του Τζιτζικώστα έχουν να κάνουν με την εθνικά απαράδεκτη αποδοχή της σύνθετης ονομασίας, την οποία έχουν αποδεχθεί όλα τα κόμματα του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου».

Με απλά λόγια, τόσο ο Μεϊμαράκης όσο και ο Τζιτζικώστας (όπως φυσικά και οι άλλοι δύο δελφίνοι, Μητσοτάκης και Γεωργιάδης, καθώς κι αυτοί τάσσονται υπέρ της σύνθετης ονομασίας) αποκηρύσσουν την αναμφισβήτητη Ελληνικότητα της Μακεδονίας, παραχωρώντας δικαιώματα ονοματοδοσίας στους σκοπιανούς σφετεριστές, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν δικαιούνται.

Οι πατριδοκάπηλοι δελφίνοι της ΝΔ στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να κάνουν ψηφοθηρική σπέκουλα πάνω στο εθνικό ζήτημα, αυτοπαγιδεύονται και αποκαλύπτουν την ενδοτικότητα που διέπει τις αληθινές τους πεποιθήσεις (και) επί του συγκεκριμένου ζητήματος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

http://serresnews.blogy.gr/post/1959-- Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια