Πόσος χρόνος μας μένει;



Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός


Με δεδομένη τη προφητεία που υπάρχει ότι δεν θα προλάβουν να επιβάλουν τη νέα υπερ κάρτα, αμέσως μπήκαμε στο πειρασμό να μάθουμε το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης αυτού του σχεδίου, ώστε συνδυάζοντας τις όποιες πληροφορίες με τις προφητείες να είμαστε σε θέση να προσδιορίσουμε πόσος χρόνος απαιτείται μέχρι να αρχίσει η μηχανή να παίρνει μπρος…



Οι Αχιλλείς ενεργοποιήθηκαν και από τις πρώτες ενδείξεις τα χρονικά πλαίσια δείχνουν εξαιρετικά ασφυκτικά. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα κατάφεραν να εκμαιεύσουν οι φίλοι Αχιλλείς έχουμε δεν έχουμε ένα τρίμηνο μέχρι να μπει η νέα υπερ κάρτα στη ζωή μας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα καταλάβουμε ότι όντως το σχέδιο μπαίνει σε πλήρη εφαρμογή την μέρα που θα ανακοινωθεί ότι πρέπει όλοι οι πολίτες που έχουν ΑΦΜ να προβούν σε αντιστοίχιση με τα ισχύοντα Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας αλλιώς θα κινδυνεύουν να μείνουν μετέωροι – χωρίς ιδιοκτήτες τραπεζικοί λογαριασμοί και περιουσιακά στοιχεία. Η πληροφορία θέλει αυτό να γίνεται στα τέλη του Νοέμβρη με προθεσμία έως περίπου το τέλος του έτους.

Εφόσον οι πληροφορίες μας επαληθευθούν τότε όντως ο χρόνος μέχρι να αρχίσουν τα γεγονότα είναι ίσως και μικρότερος από το τρίμηνο.

http://katohika.gr/gn-blog/posos-xronos-mas-menei/

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια