Η Μέρκελ Στηρίζει τους Μουσουλμάνους Εισβολείς και Σοκάρει: «Η Γερμανία Δεν Ανήκει Στους Γερμανούς…» (ΒΙΝΤΕΟ)




ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ… ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ… ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ… ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ<


«Οι Γερμανοί είναι αλαζόνες. Η Γερμανία δεν ανήκει στους Γερμανούς. Οι Γερμανοί δεν αξίζουν τη Γερμανία»… λέει η Γερμανίδα Καγκελάριος Μέρκελ, υποστηρίζοντας απροκάλυπτα τους μουσουλμάνους εισβολείς που κατακλύζουν την Ευρώπη.

Η Μέρκελ επιπλήττει τους Γερμανούς πολίτες που έχουν τρομοκρατηθεί από την ξαφνική μαζική ισλαμική διείσδυση στη χώρας του – μια άτακτη είσοδο εκατομμυρίων – κυρίως ανδρών – εγκληματιών, βιαστών κακοποιών και τρομοκρατών, η πλειοψηφία των οποίων δεν είναι καν από τη Συρία.

Η Μέρκελ λέει ότι δεν πρέπει να υπάρχουν όρια στη Γερμανία για τη μετανάστευση από τη μουσουλμανική Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Δεν τα έντυπα των αιτήσεων, καμία απόδειξη – όποιος μπορεί παίρνει χιλιάδες δολάρια συν πρόσβαση στο υπάρχον κράτος πρόνοιας της Γερμανίας.

http://hellasforce.com/2015/09/24/%CE%B7-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%BA%CE%B5%CE%BB-%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82/
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια