ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕΤΡΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από SYRIZA και ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ




Ξεπουλάνε την Ελλάδα – Διαλύουν την Οικονομία: Δείτε τον δεκάλογο των νέων μνημονιακών μέτρων!


Άρχισαν οι δημοσιογραφικές διαρροές σχετικά με τις νέες προαπαιτούμενες απαιτήσεις των «θεσμών», στους οποίους υπέβαλλαν τα σέβη τους οι μνημονιακοί υπουργοί Σταθάκης και Τσακαλώτος, καθώς και ο κεντρικός τραπεζίτης, Γιάννης Στουρνάρας, πριν αρχίσουν τις δηλώσεις για "μνημόνιο 30 χρόνια".
Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, οι δανειστές θα απαιτήσουν νέα μέτρα, πριν την εκταμίευση της επόμενης δόσης. Αυτή ως πληροφορία είναι πλήρως ασφαλής, αφού οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά ότι κάθε φορά αυτό γίνεται, αφού οι πολιτικάντηδες λένε για «τελευταία μέτρα» μόνο και μόνο για να διαψευστούν πριν από την εκταμίευση της εκάστοτε δόσης.

Ξεκινάει, λοιπόν, 6 μήνες μετά τις εκλογές η μνημονιακή διακυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, η οποία δεν διαφέρει καθόλου από τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ – ΝΔ. Ας δούμε έναν σύντομο κατάλογο των προαπαιτουμένων:

Αλλαγές στο νόμο για τις 100 δόσεις, προκειμένου να αποκλειστούν αρκετοί από τους δικαιούχους.
Κατάργηση του υψηλού συντελεστή της έκτακτης εισφοράς 8% στα ετήσια εισοδήματα άνω των 500.000 ευρώ και παράλληλη αύξηση των συντελεστών για τα χαμηλότερα εισοδήματα.
Ισοδύναμα μέτρα που θα αντισταθμίσουν ή θα ακυρώσουν τις αποφάσεις δικαστηρίων που δικαιώνουν κοινωνικές ομάδες που επλήγησαν από τα μνημόνια.
Αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης και ουσιαστική κατάργηση όλων των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων
Μείωση της δαπάνης για τα επιδόματα πετρελαίου θέρμανσης
Κατάργηση των φοροαπαλλαγών για τους αγρότες, αρχίζοντας από τη μείωση της επιδότησης στο αγροτικό ντίζελ κατά 50%, αλλά και από την κατάργηση του αφορολογήτου των 12.000 ευρώ.
Την μείωση κατά 200 εκατ. ευρώ στις στρατιωτικές δαπάνες από το 2016, με περικοπές από τις δαπάνες προσωπικού και από τα εξοπλιστικά προγράμματα.
Μείωση του ακατάσχετου ορίου των 1.500 ευρώ για τους οφειλέτες στο Δημόσιο, στα ασφαλιστικά ταμεία και στις τράπεζες.
Άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων (φούρνοι, ταξί, φαρμακεία κλπ)
Την ολοκλήρωση μέχρι τον Οκτώβριο της πώλησης τουλάχιστον του 51% των μετοχών του ΟΛΠ και ΟΛΘ, όπως και την πώληση της ΤΡΕΝΟΣΕ. Παράλληλα, απαιτείται να κλείσει η διαπραγμάτευση με τη Fraport για την παραχώρηση 10 μεγάλων αεροδρομίων της χώρας. ΠΗΓΗ




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ SYRIZA ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΥΘΕΩΣ τις ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ των ΑΠΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΟΧΙ των ΛΑΜΟΓΙΩΝ που τα βγαλαν ΕΞΩ)



Ο φαύλος κύκλος των τριών συνεχόμενων μνημονίων








Καθώς η Πατρίδα μας βιώνει το πιο θερμό, πολιτικά, καλοκαίρι των τελευταίων ετών, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να θυμηθούμε, εν τάχει, ορισμένες μόνο πτυχές της διαδρομής των γεγονότων, που μας οδήγησαν έως εδώ.
Ήταν, λοιπόν, κατά την περίοδο της διακυβέρνησης του «εκσυγχρονιστή» Σημίτη, όπου η είσοδος στην ΟΝΕ και το ευρώ είχε χαρακτηριστεί από τους δημοσιολόγους και τους πολιτικούς ως «η νέα μεγάλη Ιδέα του Έθνους». Στις πρώτες ημέρες του Μαρτίου του 2002 «ενταφιαζόταν» το εθνικό μας νόμισμα (καταργούμενο και τυπικά) και μπαίναμε στην εποχή του ευρώ. Μια εποχή, όπου σύμφωνα με τα παπαγαλάκια του πολιτικού, κοινωνικού και οικονομικού κατεστημένου, ανοίγονταν «νέοι ευοίωνοι ορίζοντες πολλαπλής ανάπτυξης» για την Πατρίδα μας. Αυτή στρεβλή «νέα μεγάλη Ιδέα» έγινε πράξη από τότε, αλλά τώρα οι εμπνευστές της την βλέπουν να βουλιάζει στο τέλμα της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης, της αποικιοποίησης της Χώρας, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, της «κινεζοποίησης» των Ελλήνων εργαζομένων και ανέργων και φυσικά στην μετατροπή της Ελλάδας σε χώρο προσέλευσης και διαμονής ασιατών και αφρικανών λαθρομεταναστών, οι οποίοι ανεξέλεγκτα και με ολοένα αυξανόμενους ρυθμούς, εισρέουν στην Πατρίδα μας.
Παρά ταύτα, οι ίδιοι δημοσιολόγοι και πολιτικοί προσπαθούν να δημιουργήσουν σήμερα μια παραλλαγή αυτής της «νέας μεγάλης ιδέας», αμυντικού τύπου αυτήν την φορά. Εκεί που πριν έταζαν «λαγούς με πετραχήλια», που υπόσχονταν ότι η ένταξη στην ΟΝΕ και το ευρώ θα οδηγούσε σε «πραγματική σύγκλιση» με τις ευρωπαϊκές χώρες του ανεπτυγμένου καπιταλισμού, κοροϊδεύοντας ασύστολα -για μια ακόμη φορά- τον Ελληνικό Λαό, τώρα λένε ότι μέγιστος «εθνικός στόχος» πλέον είναι η αποφυγή της χρεοκοπίας και η παραμονή στο ευρώ. Γιατί, όπως υποστηρίζουν, μπορεί η «πραγματική σύγκλιση» με τα μεγάλα μεροκάματα να μην ήρθε ποτέ, όμως η έξοδος από την ευρωζώνη θα μετέτρεπε, εν μια νυκτί, όλους τους εργαζόμενους σε απελπισμένους, εξαθλιωμένους και ρακένδυτους ζητιάνους.

Η στρατηγική του τρόμου και της παραπληροφόρησης σε όλο της το θλιβερό μεγαλείο. Βεβαίως, όλοι αυτοί οι φορείς της «νέας μεγάλης ιδέας» είχαν (και συνεχίζουν να έχουν) μεγάλη αβάντα από τους πολιτικούς τους αντιπάλους, οι οποίοι κινούνται κι αυτοί στο ίδιο έδαφος πολιτικολογίας, εγκλωβίζοντας τον Λαό σε τεχνητά διλήμματα του τύπου «ευρώ ή δραχμή», ενώ η προώθηση δήθεν ρεαλιστικών διαχειριστικών προτάσεων κινείται γύρω από τον ίδιο άξονα. Το αποτέλεσμα είναι να γυρνάμε συνεχώς γύρω από έναν φαύλο κύκλο, με την μόνη σταθερή «αξία» να είναι τα τρία (πλέον) Μνημόνια, τα οποία εδώ και πέντε χρόνια καταδυναστεύουν την Πατρίδα μας, πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ





Τέλος τα «μπάνια του λαού» - Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ξεπουλάει ακόμα και τις παραλίες!






Άρχισε το ξεπούλημα από τις παραλίες, σε εφαρμογή του νέου αριστερού μνημονίου


Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα πολλές παραλίες σε όλη τη χώρα, ιδιοκτησίας του ΤΑΙΠΕΔ, βγαίνουν στο σφυρί. Οι περισσότερες από αυτές βρίσκονται στη Χαλκιδική, με 14 περιοχές προς πώληση, ανάμεσά τους και μερικές από τις ομορφότερες στην Ελλάδα, όπως η Χρυσή Αμμουδιά, το Καλαμίτσι, η Κρυοπηγή, το Ποσείδι, η Βουρβουρού, το Πορτό Κουφό και μερικές ακόμα.

Στις προς πώληση εκτάσεις συμπεριλαμβάνεται και μια έκταση 915 στρέμματα στο Σάνη της Ν. Φώκαιας, για την οποία πρόσφατα οι συριζαίοι βουλευτές, ως αντιπολίτευση, μιλούσαν για ξεπούλημα, ενώ μέχρι στιγμής τηρούν σιγή ιχθύος. Για την ώρα την αντίδρασή τους έχουν εκφράσει οι δήμοι της Χαλκιδικής, στα όρια των οποίων βρίσκονται οι συγκεκριμένες εκτάσεις και αναμένεται κλιμάκωση με το τέλος της τουριστικής περιόδου.
Πάγιο αίτημα της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι η προστασία του περιβάλλοντος, η ελεύθερη πρόσβαση στη θάλασσα και η διασφάλιση εσόδων για τις τοπικές κοινωνίες . Το θέμα όμως δεν μπορεί να είναι μόνο οικονομικό ή μόνο περιβαλλοντικό. Πρόκειται κυριολεκτικά για ξεπούλημα και όχι για αξιοποίηση πανέμορφων τοποθεσιών, που λαμβανομένων υπ’ όψιν των συνθηκών κάτω από τις οποίες εκποιούνται, κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει οποιονδήποτε από τους αιτούμενους όρους. Είναι θέμα καθαρά Εθνικό και όσοι δεν το αντιλαμβάνονται ή κλείνουν τα μάτια, λειτουργούν τουλάχιστον ύποπτα.
Αυτές είναι όμως κάποιες απ’ τις πρώτες συνέπειες του 3ου αριστερού μνημονίου. Η αλήθεια είναι ότι δημόσια γη, περιουσία όλου του ελληνικού λαού, θα περάσει στα χέρια ιδιωτών, οι οποίοι θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για μεγιστοποίηση των κερδών τους.
Μιλάμε δηλαδή για τις πλέον γνήσιες νεομαρξιστικές πρακτικές, όπως ακριβώς τις ευαγγελίζονταν προεκλογικά οι πολιτικοί απατεώνες, στους χαχόλους ψηφοφόρους. Να τους χαίρονται αυτοί που τους ψήφισαν, αν και δυστυχώς τις συνέπειες των επιλογών τους θα τις υποστούν και οι υπόλοιποι. xathess.gr

Εξέγερση λαθρομεταναστών στην Τσεχία για να σταματήσουν οι απελάσεις! Την κάνουν για Ελλάδα που είναι όλα τσάμπα...






Η αστυνομία της Τσεχίας έκανε χρήση δακρυγόνων για να σταματήσει τις διαμαρτυρίες μεταναστών που περιμένουν να απελαθούν και επιχείρησαν να διαφύγουν από το κέντρο κράτησης όπου διαμένουν προσωρινά.Στην Μπέλα-ποντ-Μπέζντεζεμ, στη βορειοδυτική Τσεχία, «περίπου εκατό μετανάστες εξεγέρθηκαν» ανέφερε η αστυνομία αλλοδαπών. «Μια ειδική μονάδα των δυνάμεων της τάξης παρενέβη, λόγω της έντασης είχε λάβει αυτή η διαμαρτυρία», με αφορμή τα γεγονότα στο Καλαί της Γαλλίας, είπε η εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών Κατερίνα Ρεντλόβα.
Οι μετανάστες αυτοί πρόκειται να απελαθούν από την Τσεχία, πίσω στις χώρες από τις οποίες πέρασαν στο χώρο Σένγκεν. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο, κατάγονται κυρίως από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Ιράκ και προσπαθούσαν να διαφύγουν από το κέντρο κράτησης προκαλώντας ζημιές στις εγκαταστάσεις. Αφού τους ζήτησαν --στα αραβικά και τα αγγλικά - να ηρεμήσουν, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν «διάφορα μέσα, από χειροπέδες μέχρι δακρυγόνα», συνέχισε η Ρεντλόβα.



Μόνο σήμερα η αστυνομία αλλοδαπών συνέλαβε 120 παράτυπους μετανάστες σε όλη την Τσεχία. Οι μετανάστες που κρατούνται στην Μπέλα-ποντ-Μπέζντεζεμ «ενδεχομένως να είδαν στην τηλεόραση τι συμβαίνει στο Καλαί» εξήγησε στο τηλεοπτικό κανάλι CT ο υπουργός Εσωτερικών της Τσεχίας Μίλαν Κόβανετς. «Θα πρέπει να σεβαστούν την τσεχική νομοθεσία», πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι οι περισσότεροι από τους διαμαρτυρόμενους ήθελαν να φύγουν για τη Γερμανία.






Η Τσεχία έχει δεσμευτεί να φιλοξενήσει στο έδαφός της 1.500 πρόσφυγες μέχρι το 2017. Ωστόσο, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του ινστιτούτου Sanep που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα πάνω από επτά στους δέκα Τσέχους (ποσοστό 70,8%) διατυπώνουν επιφυλάξεις για τη φιλοξενία μεταναστών από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή. ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ!

Ο Εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος Καλαβρύτων τάσσεται υπέρ της ελληνορωσικής προσέγγισης

Οι Έλληνες βρίσκονται σε σοβαρή οικονομική κρίση και μια από τις ελπίδες τους είναι η Ρωσία, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος στο ρωσικό RIA NOVOSTI.
«Τώρα η Ελλάδα πρέπει να βοηθηθεί από την Ρωσία και της ζητάμε να μας βοηθήσει, αν αυτό είναι δυνατόν. Ελάτε να μας βοηθήσετε χρειαζόμαστε την βοήθεια σας…» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αμβρόσιος. Σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων σημείωσε ότι «η επιθυμία για βοήθεια από την Ρωσία στην Ελλάδα είναι αισθητή, και μιλώ ως Επίσκοπος ο οποίος βλέπει καθημερινά τις ανάγκες του λαού». Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο, στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, υπάρχει μεγάλη ανεργία, οι άνθρωποι συχνά δεν έχουν να φάνε και στερούνται των βασικών μέσων επιβίωσης.
«Η Εκκλησία από την πλευρά της, προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους, με ρούχα, συσσίτια και οικονομικά βοηθήματα» υπογράμμισε ο κ. Αμβρόσιος. Επίσης ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων υπογράμμισε ότι η κρίση, έφερε τους ανθρώπους πιο κοντά στον Θεό και την Εκκλησία, επειδή πάντα στις δύσκολες στιγμές βρέθηκε στο πλευρό του. «Όταν ένας άνθρωπος είναι πλούσιος, ξεχνά συνήθως τον Θεό, όπως βλέπουμε στη ζωή. Τώρα όμως οι Έλληνες καθημερινά γεμίζουν τους ναούς, ζητούν βοήθεια και θέλουν να επιστρέψουν στη πνευματική ζωή» συμπλήρωσε ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος.
Ο Σεβασμιώτατος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη βοήθεια της Ρωσικής Εκκλησίας το 2014, η οποία προσέφερε 500.000 ευρώ και τις διένειμε στις Ιερές Μητροπόλεις, τονίζοντας: «Φυσικά, αυτό ήταν μια πολύ καλή βοήθεια, αν και το χρέος της Ελλάδας είναι πολύ μεγάλο». Κλείνοντας ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος αναφέρθηκε στις στενές σχέσεις της Ελλαδικής Εκκλησίας με την Ρωσία, όπως το δωρηθέν Ευαγγέλιο από την Αυτοκράτειρα της Ρωσίας Αικατερίνη Β’ τη Μεγάλη, στην Αγία Λαύρα των Καλαβρύτων. ΠΗΓΗ




Ιανουάριος 2013: Όταν ο Mr. Tsipras συνωμοτούσε με τους Αμερικανοσιωνιστές κατά της Χρυσής Αυγής!

Τις προηγούμενες ημέρες, παρουσιάσαμε –από το αρχείο μας- την μνημονιακή στροφή του mister Tsipra, από τον Ιανουάριο του 2013, όταν… κατέκτησε την Αμερική. Σήμερα σας θυμίζουμε τι άλλο –εκτός από το πώς θα επιβάλλει το δικό του αριστερό Μνημόνιο- κουβέντιαζε τότε το χαϊδεμένο παιδί των αμερικανοσιωνιστών με τους αφέντες του: την καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής, για την οποία γνώριζαν πολύ καλά και οι δύο πλευρές, ότι θα σταθεί εμπόδιο στα μελλοντικά σχέδιά τους! Ιδού η σχετική μας ανάρτηση της 24ης Ιανουαρίου 2013:

Ο LEADER OF SYRIZA ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ: HELP! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Συνεχίζεται η θριαμβευτική πορεία του πρώην… κομμαντάντε και νυν… leader of SYRIZA, για την… κατάκτηση της Αμερικής. Έτσι, χθες Τετάρτη, ο leader κ.τ.λ. συνάντησε τον αναπληρωτή βοηθό υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις, Έρικ Ρούμπιν και τον βοηθό υφυπουργό Οικονομικών για την Ευρώπη και την Ευρασία, Κρίστοφερ Σμάρτ, με τους οποίους συζήτησε επί διαφόρων θεμάτων… κοινού ενδιαφέροντος. Ιδού ποια (σύμφωνα με το καθεστωτικό «Βήμα» και την αριστερίστικη «Ελευθεροτυπία»)

Βήμα: «Ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε ήταν αυτό της Χρυσής Αυγής, το οποίο φάνηκε να απασχολεί και την αμερικανική πλευρά. Στο σημείο αυτό ο κ. Τσίπρας επισήμανε τον ρατσιστικό και αντισημιτικό χαρακτήρα της οργάνωσης και τόνισε ότι επ’ ουδενί δεν μπορεί να συγκρίνεται ένας τέτοιος σχηματισμός με τον ΣΥΡΙΖΑ ως «αντίπαλο δέος» από τα Αριστερά».

Ελευθεροτυπία: «Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο Α. Τσίπρας παρουσίασε τις θέσεις του για την εξάπλωση της βίας στην Ελλάδα, για τη Χρυσή Αυγή και τον αντισημιτισμό. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι συνομιλητές του εμφανίστηκαν σύμφωνοι με τις θέσεις που διατύπωσε ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ». ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΝΑΛΥΣΗ: Καταρρέει το Χρηματιστήριο – Γιατί; Τι σημαίνει; Ποια η λύση;




Ο Ποταμάρχης Θεοδωράκης ξεπέρασε τον Βαρουφάκη - Εμφανίστηκε στην Θεσσαλονίκη με σανδάλι αλά γερμανικά!

Τουλάχιστον δεν φορούσε κάλτσες, όπως κάνουν οι Γερμανοί... τουρίστες!
Μπορεί οι ενδυματολογικές επιλογές του Γιάνη Βαρουφάκη να χου γίνει θέμα συζήτησης σε όλη τη χώρα, ωστόσο και οι επιλογές του «Ποταμάρχη» Σταύρου Θεοδωράκη δεν πάνε πίσω.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης βρέθηκε σε γνωστή ψαροταβέρνα στη Νέα Κρήνη Θεσσαλονίκης για να μιλήσει σε φίλους και στελέχη του κόμματος και τα βλέμματα όλων τράβηξαν τα μαύρα σανδάλια που φορούσε.
Η επιλογή του προέδρου του «Ποταμιού», σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους παρευρισκομένους, που κατά τα άλλα τον άκουσαν να τους λέει πως η σημερινή κυβέρνηση πρέπει να πάει μέχρι να σταθεροποιηθεί η χώρα, γιατί δεν υπάρχει άλλος δρόμος. ΠΗΓΗ



Προκλητική δήλωση Καμμένου παρέχει στήριξη στα τουρκικά συμφέροντα και την επεκτατική πολιτική της Άγκυρας




Ο υπουργός Άμυνας κ. Καμμένος, αυτός ο «μεγάλος τιμονιέρης» της αναβάθμισης της Αμυντικής Βιομηχανίας και των εξοπλιστικών προγραμμάτων της χώρας, έκανε προ ολίγων εικοσιτετραώρων την ακόλουθη δήλωση για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Άγκυρας εναντίον των Κούρδων και του Χαλιφάτου του Ισλαμικού Κράτους στις παραμεθόριες περιοχές Τουρκίας-Συρίας-Ιράκ: «Η Ελλάδα είναι έτοιμη να διαθέσει εγκαταστάσεις και δυνάμεις προς διευκόλυνση των συμμαχικών δυνάμεων στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας».
Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ με δηλώσεις αξιωματούχων τους υποστηρίζουν τους βομβαρδισμούς εναντίον των Κούρδων με πρόσχημα την δήθεν εξουδετέρωση των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους. Από έρευνα στρατιωτικών εμπειρογνωμόνων προκύπτει ότι οι αεροπορικές επιδρομές των Τούρκων εναντίον Κουρδικών στόχων στην Συρία είναι πολλαπλάσιες, μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας και καταστροφικότερες σε σχέση με αυτές που πραγματοποιούνται εναντίον των τζιχαντιστών. Συμπέρασμα: Οι Τούρκοι δεν πολεμούν τους ισλαμοσυμμορίτες, πολεμούν τους Κούρδους και το καθεστώς του Άσσαντ.
Ο γεν. γρ. του ΝΑΤΟ Στόλτενμπεργκ δήλωσε λίγο πριν ξεκινήσει η Άγκυρα τις στρατιωτικές της επιχειρήσεις κατά Κουρδικών στόχων ότι «η Συμμαχία διαβεβαιώνει την ισχυρή αλληλεγγύη της προς την Τουρκία και προς τον αγώνα της κατά της τρομοκρατίας». Η δήλωση του κ Στόλτενμπεργκ είναι σχεδόν ταυτόσημη με αυτήν του κ. Καμμένου. Τι ακριβώς εννοούν και οι δύο;



Χαρακτηρίζουν ως τρομοκράτες τους ισλαμοσυμμορίτες οι οποίοι έχουν χορηγούς τις ΗΠΑ, την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ; Χαρακτηρίζουν ως τρομοκράτες τους κανιβάλους του Ισλάμ οι οποίοι επιδιώκουν αλλαγή καθεστώτος στην Συρία και διάλυση της χώρας χρησιμοποιώντας αμερικανικά όπλα και προς όφελος της Τουρκίας και του Ισραήλ; Χαρακτηρίζουν ως τρομοκράτες αυτούς που εκπαιδεύτηκαν σε στρατόπεδα της Τουρκίας, νοσηλεύτηκαν ως τραυματίες πολέμου σε νοσοκομεία της Τουρκίας, ενώ οι παραμεθόριες διαβάσεις Τουρκίας-Συρίας τα τελευταία πέντε χρόνια είχαν γίνει λεωφόροι ένοπλων τζιχαντιστών;
Προφανώς λοιπόν ο γεν. γρ. του ΝΑΤΟ και ο «μέγας εκσυγχρονιστής» των Ενόπλων μας Δυνάμεων κ. Καμμένος εννοούν ως τρομοκράτες τους Κούρδους που μάχονται στην Τουρκία, αλλά και σε άλλες εδαφικές περιοχές της Συρίας και του Ιράκ για την ανεξαρτησία τους. Προφανώς και εννοούν τους Κούρδους της οργάνωσης PKK, τους Κούρδους του κόμματος HDP που στις πρόσφατες τουρκικές εκλογές έλαβε περίπου το 12% των ψήφων, προφανώς και εννοούν τους Κούρδους της οργάνωσης PYD που πολέμησαν γενναία στην μεθοριακή πόλη Κομπάνι και την απελευθέρωσαν από τους τζιχαντιστές χωρίς καμμία βοήθεια από τους Τούρκους, που απέχουν ολίγα χιλιόμετρα, από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.
Οι δήθεν βομβαρδισμοί και ένοπλες επιχειρήσεις εναντίον των ισλαμοσυμμοριτών είναι ένα πρόσχημα για να εξουδετερωθούν οι εχθροί της Τουρκίας που είναι οι Κούρδοι και το καθεστώς Άσσαντ και οι εχθροί του Ισραήλ που είναι επίσης ο Άσσαντ και αυτοί που του συμπαραστέκονται με στρατιωτικές δυνάμεις στον αγώνα του, ήτοι η Χεζμπολάχ και η Τεχεράνη.
Η Ελλάδα με τις δηλώσεις του κ. Καμμένου συμπαρασύρεται, για μια ακόμη φορά μετά την προδοσία Πάγκαλου κατά Οτσαλάν, στην προσπάθεια εξόντωσης του Κουρδικού λαού, συμπαραστεκόμενη στον πόλεμο εθνοκάθαρσης που εξαπέλυσε εναντίον τους η Άγκυρα.
Οι εχθροί του ΝΑΤΟ και της Τουρκίας δεν είναι εχθροί της Ελλάδας και τα εθνικά συμφέροντα της Τουρκίας και του Ισραήλ στην Μέση Ανατολή δεν συμπίπτουν με αυτά της χώρας μας. Οι ιρακινοί Κούρδοι, οι Κούρδοι της Συρίας, οι Κούρδοι της Τουρκίας δεν μας έχουν επιτεθεί ποτέ σε οποιαδήποτε φάση της ιστορίας μας, ούτε έχουν εκδηλώσει ποτέ εναντίον μας οποιασδήποτε μορφής επιθετική δραστηριότητα.
Πρέπει να σταματήσουμε να επιτρέπουμε στους δήθεν συμμάχους μας, το ΝΑΤΟ, και στους εχθρούς μας, την Τουρκία, να επιλέγουν αυτοί για εμάς τους εχθρούς μας στην Μέση Ανατολή ή οπουδήποτε αλλού. Ο εχθρός μας είναι η Τουρκία, είναι οι ισλαμιστές τρομοκράτες, είναι οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες και λαθροέποικοι.
Αν δεν το έχει καταλάβει αυτό «το πατριωτάκι» ο κ. Καμμένος τότε ας πάει καλύτερα να κάνει τον υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα. Γ. Λιναρδής

http://elldiktyo.blogspot.gr/2015/08/syriza.html

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια