ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ από τον αμετανόητο παραθεριστή της Ραφήνας και συνένοχο της δυστυχίας μας




Του Στρατή Μαζίδη

Ντροπή και θλίψη. Ίσως πρέπει να πιάσουμε πάτο, μπας και αναγεννηθούμε. Ο εξαφανισμένος, κουρασμένος, παραθεριστής της Ραφήνας, Κώστας Καραμανλής, ο άνθρωπος που μαζί με Σημίτη και Γιωργάκη πρέπει να λογοδοτήσει για τη σημερινή δυστυχία του ελληνικού λαού, θυμήθηκε να μιλήσει.

Απηύθυνε διάγγελμα στον ελληνικό λαό αιτούμενος να ψηφίσει ΝΑΙ.

Δε μας είπε όμως για τα € 28 δις που μας φέσωσε το 2008-2009 για να τα δώσει στις τράπεζες ή τα βεβαιωμένα που δεν εισπράχθησαν ούτε κατά ένα μέρος το 2009 ώστε να μην μπούμε στο μνημόνιο.

Δε μας είπε για τις χιλιάδες που διορίστηκαν στο δημόσιο όταν κυβέρνησε τη χώρα.

Δε μας είπε τι έκανε για τα σκάνδαλα του Χρηματιστηρίου, των Ολυμπιακών Αγώνων κ.ο.κ.

Επίσης ανακάλυψε τους εθνικούς κινδύνους.

Ξέχασε να μας πει ότι μέσα στην Ελλάδα των γηρασμένων, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι που μπήκαν παράνομα και επί των ημερών του. Αυτοί δε συνιστούν εθνικό κίνδυνο; Κι όμως ο δικός του Πάκης ευχαριστούσε τότε ως ΥΠΕΣ τους παράνομους μετανάστες οι οποίοι προτιμούσαν τη χώρα μας.

Ξέχασε πως κάηκε όλη η Ελλάδα το 2007 και απλά περιμέναμε πότε θα σβήσουν οι φωτιές από μόνες τους.

Ξέχασε να μας πει ότι επί των ημερών του κατερρίφθη το παληκάρι της Κρήτης, ο Κώστας Ηλιάκης και επέτρεψε την - ουσιαστικά - διαφυγή του τούρκου πιλότου δολοφόνου ο οποίος μάλιστα έβγαλε και πιστόλι.

Ξέχασε να μας πει επί των ημερών άρχισαν οι πρώτες τσάρκες των τουρκικών πολεμικών σε ορατή απόσταση από το μπαλκόνι του στη Ραφήνα.


Συγχωρείστε μου την ένταση, αλλά φτάνει πια με όλους αυτούς. Τους ανεπάγγελτους. Τους άκαπνους.

Η ΑΠΟΧΗ είναι η μόνη ασφαλής λύση να δοθεί ένα τέλος σε αυτό το εκβιαστικό εκατέρωθεν πανηγύρι της Κυριακής με τις απρόβλεπτες συνέπειες.

ΟΧΙ σε ΟΛΑ, ΟΧΙ σε ΟΛΟΥΣ σας.


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια