TOTAL EMERGENCY ALERT: ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ(ΒΙΝΤΕΟ)





ELITE NOW EVACUATING
ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΑΥΞΆΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ – Η ΕΛΙΤ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ

Οι οικονομικές ελίτ υπαινίχθηκαν ότι μια επικείμενη οικονομική κατάρρευση είναι στον ορίζοντα.

Από την ελληνική κρίση του Ευρώ σε ξαφνική άνοδο της δημοτικότητας του χρυσού σε δημοτικότητα.

Ο Κυβερνήτης του Τέξας Greg Abbott δήλωσε πρόσφατα τη δυσπιστία του Fiat νομισματικού συστήματος της Federal Reserve σε μια κίνηση για να επαναπατρίσει χρυσό αξίας 1000 εκατομμυρίων δολαρίων πίσω στο κράτος μέλος καταγωγής του.

Χώρες όπως η Κίνα και η Γερμανία έχουν κάνει παρόμοιες κινήσεις, με την Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας, και τη Bundesbank να έχουν αναφέρει πως σχεδιάζουν επίσης να επαναπατρίσουν 300 τόνους χρυσού από το New York Fed ως το 2020.

Μόλις σήμερα, ο διαχειριστής του βρετανικού hedge fund, Ian Spreadbury, που χειρίζεται δισεκατομμύρια σε επενδύσεις, αποκάλυψε πως ο ίδιος προειδοποιεί τους πελάτες της αγοράς για «συστημικό κίνδυνο» και είπε ότι τους συμβουλεύει να αποθηκεύσουν «φυσικά μετρητά» λόγω της αστάθειας τους.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι δισεκατομμυριούχοι αγοράζουν αποθήκες Ημέρα της Κρίσεως και υπεράκτιες κρυψώνες, σκιαγραφεί μια ζοφερή εικόνα της παγκόσμιας οικονομικής μέλλον, εκτός εάν περισσότερο από την ανθρωπότητα ξυπνά και αναγκάζει μια ριζική αλλαγή.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι δισεκατομμυριούχοι αγοράζουν πολυτελείς αποθήκες για την Ημέρα της Κρίσεως και υπεράκτιες κρυψώνες, σκιαγραφούν μια ζοφερή εικόνα για το μέλλον της Παγκόσμιας Οικονομίας. Εκτός εάν οι περισσότεροι άνθρωποι ξυπνήσουν και αναγκάσουν για μια ριζική αλλαγή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια