Μετανάστες μετέτρεψαν την πισίνα του Κολυμβητηρίου Μυτιλήνης σε …Μαρακανά !!! (ΒΙΝΤΕΟ)







Την πρώτη ημέρα της εξέγερσης των μεταναστών στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ, κρίθηκε αναγκαίο λόγω της έκρυθμης κατάστασης μπροστά στο χώρο του Τελωνείου όπου είχαν συγκεντρωθεί και διαδήλωναν, να μεταφερθούν στο Κολυμβητήριο Μυτιλήνης.


Έτσι, με τη συνδρομή των ανδρών του Λιμενικού Σώματος και της Αστυνομίας, οδηγήθηκαν εκεί μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση ώστε να είναι υπό έλεγχο.

Ωστόσο, στο Κολυμβητήριο όπου τους συγκέντρωσαν, υπάρχει εδώ και πολύ καιρό απόφαση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, σύμφωνα με την οποία το κτίριο αυτό είναι επικίνδυνο να καταρρεύσει και έχει σφραγιστεί, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το θέμα είναι ότι οι μετανάστες που συγκεντρώθηκαν εκεί κινδύνευαν άμεσα, χωρίς να το γνωρίζουν.

Όμως σαν να μην έφτανε αυτό, στο κτίριο έγιναν και αρκετές ζημιές κατά τη διάρκεια της παραμονής εκεί των μεταναστών, κάτι που δημοσιοποιήθηκε και στον τοπικό τύπο.

Φυσικά οι μετανάστες χωρίς να έχουν γνώση για όλα αυτά, βρήκαν την ευκαιρία να δείξουν και τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες, παίζοντας ποδόσφαιρο …μέσα στην πισίνα του Κολυμβητηρίου !!!

Με απλά λόγια, μετέτρεψαν το Κολυμβητήριο σε …Μαρακανά !!!
http://www.lesvosnews.gr/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85/
Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια