Ακούς τι είπε η Λαγκάρντ για την περίπτωση της Ουκρανίας; Λεφτά υπάρχουν!


Πραγματικά, τα γεγονότα που συμβαίνουν στις μέρες μας είναι για τους περισσότερους άνθρωπους ακατανόητα! Αν και συχνά βλέπουμε να χρησιμοποιούν την ίδια συνταγή για όλες τις υπό κατοχή χώρες και έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους να διαλύουν κοινωνίες με τις οικονομίες τους… όπως στην Αργεντινή, Βενεζουέλα, Ιρλανδία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ελλάδα.
Δεν έχει σημασία ποια είναι η προέλευση του ντίλερ στην εν λόγω περίπτωση οικονομικού πολέμου..

Στην Ελλάδα βλέπουμε το ΔΝΤ να πίνει το αίμα μας, ενώ στην περίπτωση της Ουκρανίας θέλουν να δώσουν χρήματα χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα! Η Λαγκάρντ θέλει να τους δανείσει ακόμη και αν η χώρα δεν μπορεί ποτέ να ξεπληρώσει τα δανεικά της.

Η Κριστίν Λαγκάρντ ανέφερε ότι εάν αποδειχτεί ότι η Ουκρανία δεν θα είναι σε θέση να επιστρέψει τα χρήματα που δανείστηκε, το ΔΝΤ γνωρίζει και άλλους τρόπους για να στείλει χρήματα στο Κίεβο, πχ. Είναι εφικτό να στείλουν βοήθεια στο πλαίσιο ενός άλλου βοηθητικού προγράμματος!

Το ποσό της βοήθειας από το ΔΝΤ και των ξένων συμμάχων για την Ουκρανία, ανέρχεται σε τουλάχιστον 40 δισεκατομμύρια δολάρια!!!

Τον Ιούλιο, έχει προγραμματιστεί η επόμενη δόση προς την Ουκρανία, μην νομίζετε ότι προορίζεται για τους ουρανούς πολίτες, αλλά μπαίνει κατευθείαν στις τσέπες των ολιγαρχικών δυνάμεων για την ενίσχυση των εχθροπραξιών στα ανατολικά της χώρας.

Έτσι φέρονται στην περίπτωση της Ουκρανίας, η κ. Λαγκαρντ με το ΔΝΤ, αλλά είναι τόσο ανένδοτοι στην περίπτωση της χώρας μας… για τι μυρίζουν αίμα.

Όλοι τους γνωρίζουν ότι η χώρα μας λεηλατήθηκε από τους τραπεζίτες, από τους συμμάχους μας Γερμανούς Ολλανδούς και Γάλλους τοκογλύφους, ότι οι απαιτήσεις του ΔΝΤ και των άλλων πιστωτών, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι παράλογες.


Όλες οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης τορπιλίστηκαν ενώ η κ. Λαγκαρντ και το ΔΝΤ γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Ελλάδα πεθαίνει. Το χρήμα το έχουν και το κόβουν τζάμπα…πατάνε το κουμπι και βγαίνει η χοντρή… μην πιστεύεις λέξη ή και κόμμα από αυτα που επαναλαμβάνει η πληροφορία θανάτου… οι κεντρικοί τραπεζίτες δημιουργούν οσο χρήμα αυτοί μια ωραία πρωία θελήσουν!

Οι πόλεις μας όπως η Αθήνα αργοπεθαίνουν, τίποτε δεν λειτουργεί σωστά, τα νοσοκομεία δεν έχουν κρεβάτια, δεν υπάρχουν φάρμακα, τα ασθενοφόρα δεν λειτουργούν. Η υγεία στην χώρα του Ιπποκράτη αιμορραγεί! Αλλά λεφτά για τους φασίστες της Ουκρανίας ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Οι απάνθρωπες συνθήκες που κυριαρχούν στην χώρα μας είναι απαράδεκτες, δεν μπορεί μια χώρα να πληρώνει μόνο τόκους αλλά να μην είναι ικανή να παρέχει σωστή περίθαλψη στο λαό της!!!

Πριν από πέντε χρόνια έδινε η Ελλάδα σχεδόν 18 δισεκατομμύρια ευρώ για την υγεία. Για να συγκρίνεται, φέτος τα 140 κρατικά νοσοκομεία έλαβαν συνολικά 43 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ελλάδα λεηλατείτε από τους τραπεζίτες και τις σκιές θεάτρου… τους πολιτικούς στην ΕΕ. Μας τα έχουν πάρει όλα και εμείς ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες!!! Είμαστε πραγματικά στα καλά μας τόσους μήνες να περιμένουμε να έρθει η λύτρωση μας;

Οι πλούσιες οικογένειες πρόλαβαν και έβγαλαν ότι έβγαλαν έξω…αν είστε Έλληνες και θέλετε να ονομάζεστε Έλληνες βοηθήστε την πατρίδα σας…Εσείς ξέρετε με ποιον τρόπο.

Ο λαός μας δεν πρέπει να υποκύψει όταν αρχές Ιουλίου έρθουν οι “ριζοσπάστες» με τους δεξιούς και του ζητήσουν να σκύψει και άλλο το κεφάλι…Τα έχουν ήδη βρει και σε εξαντλούν για να δεχτείς τους όρους τους.

Να μην δεχτείς καμία συμφωνία! Άλλο αίμα δεν έχουμε αλλά και να είχαμε δεν τους προσφέρουμε μια στάλα… μένουμε ενωμένοι και έτοιμοι να μην πληρώσουμε ούτε μια δεκάρα.

Θυμήσου… λεφτά υπάρχουν! Οι Ροδοσταυροι πολιτικοί σου το έχουν κατανοήσει.

Μόνο ο Έλλην μπορεί να αλλάξει αυτό που κάποιοι περίτεχνα το ονόμασαν δυτικό πολιτισμό!!!

ΚΟΡΑΞ









http://katohika.gr/2015/06/%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B5-%CE%B7-%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%BD%CF%84-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CF%80%CF%84/.htmlΓίνετε μέλη στη σελίδα μας στο

Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια