Στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας-Ρωσίας στην ατζέντα των συνομιλιών Ιουλίου στη Μόσχα!


greece_russia
Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με Ρώσους αντιπροσώπους σε στρατιωτική επίδειξη στο αεροδρόμιο Le Bourget στα προάστια της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η στρατιωτική και τεχνική συνεργασία μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας θα είναι ψηλά στην ημερήσια διάταξη της διακυβερνητικής συνεδρίασης της επιτροπής που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στη Μόσχα τον επόμενο μήνα, δώλησαν Ρώσοι αντιπρόσωποι στο Paris Airshow την Πέμπτη.
Ο Sergey Kornev, επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων της στρατιωτικής αεροπορίας, της της ρωσικής εταιρείας εξαγωγών Rosoboronexport, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με Ρώσους αντιπροσώπους στην επίδειξη στο αεροδρόμιο Le Bourget.
«Τώρα περιμένουμε μια διακυβερνητική συνεδρίαση της Επιτροπής στη Μόσχα τον Ιούλιο. Όλα τα πιεστικά θέματα θα συζητηθούν εκεί», είπε ο Kornev.

http://hellasforce.com/2015/06/18/%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CF%81%CF%89%CF%83%CE%AF/

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια