Οι βάρβαροι τζιχαντιστές είναι στην πόρτα μας και το ΝΑΤΟ υπερβάλλει με τη «ρωσική απειλή»!




Καθώς η ISIS και η στυλ ISIS έκρηξη τρομοκρατίας αυξάνεται σε όλο τον κόσμο, οι δυτικές κυβερνήσεις είναι απασχολημένες με τα σχέδια αποφάσεων για τη δημιουργία δύναμης ταχείας αντίδρασης στην Ανατολική Ευρώπη να «περιορίσουν τη Ρωσία».

Φέρνει στο νου μια από τις χειρότερες στρατιωτικές ήττες της Βρετανίας, που υπέστη στα χέρια των Ιαπώνων, όταν 100.000 στρατιώτες και αιχμαλωτίστηκαν μετά την πτώση της Σιγκαπούρης, στις 15 Φεβρουαρίου, 1942. Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ την αποκάλεσε τη μεγαλύτερη συνθηκολόγηση στην ιστορία της Βρετανίας». Πολλά από τα βρετανικά στρατεύματα δεν κατάφεραν καν να πυροβολήσουν πριν από την παράδοση, αυξάνοντας έτσι την ταπείνωση και την ατίμωση της ήττας τους στα χέρια μιας πολύ μικρότερης δύναμης. Ο Βρετανός διοικητής υπεύθυνος για την παράδοση, Αντιστράτηγος Arthur Percival, κέρδισε ο ίδιος μια κρύα θέση στην ιστορία ως συνέπεια.

Ένας σημαντικός λόγος για την ήττα και την παράδοση του νησιού, που θεωρήθηκε ένα βασικό και στρατηγικής σημασίας μέρος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας ήταν ότι τα όπλα των βρετανικών υπερασπιστών ήταν στραμμένα προς τη λάθος κατεύθυνση. Περίμεναν την ιαπωνική επίθεση να έρθει από τη θάλασσα και όχι μέσα από τη ζούγκλα και τους βάλτους της χερσονήσου της Μαλαισίας πίσω τους.

Σήμερα, το 2015, τα βρετανικά όπλα δεν είναι μόνο προς τη λάθος κατεύθυνση, είναι στραμμένα προς το λάθος εχθρό. Η πιο πρόσφατη τρομοκρατική φρικαλεότητα, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα εναντίον τουριστών στην Τυνησία, είχε ως αποτέλεσμα τα περισσότερα βρετανικά θύματα από τις επιθέσεις της 7/7 στο Λονδίνο, που έληξε με το θάνατο 52 αθώων πολιτών. Την ίδια ημέρα με την επίθεση της Τυνησίας, μια τρομοκρατική θηριωδία διεξήχθη στη Γαλλία, ενώ στο Κουβέιτ ένας βομβιστής αυτοκτονίας επιτέθηκε σε τζαμί σιιτών.

Εν τω μεταξύ, στο Ιράκ και τη Συρία, το λεγόμενο Ισλαμικό Κράτος και άλλες σαλαφιστικές τρομοκρατικές ομάδες εξακολουθούν να σκοτώνουν, να σφάζουν και να κατακρεουργούν άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ η Δύση συνεχίζει να επιδεικνύει την αρετή της ανικανότητας, ανησυχώντας περισσότερο κατευθύνοντας την οργή της εναντίον μιας χώρας, της Ρωσίας, που ήταν στην πρώτη γραμμή της αντίστασης της τρομοκρατίας στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Κάθε μέρα που περνάει, το Ισλαμικό Κράτος δυναμώνει. Η χυδαία ιδεολογία του γίνεται πιο εδραιωμένη και γίνεται όλο και πιο ελκυστική σε όλο και περισσότερους νέους δυσαρεστημένους Μουσουλμάνους άνδρες σε όλο τον κόσμο. Δεν έλκονται τόσο από το θρησκευτικό δόγμα της ομάδας, όσο από την ευκαιρία να ενταχθούν σε έναν σκοπό που τους επιτρέπει να αισθάνονται ισχυροί, σε αντίθεση με την αδυναμία της τρέχουσας δύσκολης θέσης τους σε έναν κόσμο που στηρίζεται στην αναρχία της ελεύθερης αγοράς που γεννά τη φτώχεια, την απελπισία, και την αδικία.

Ως εκ τούτου, η Δύση είναι τόσο η δούλη όσο και το θύμα της ριζοσπαστικοποίησης. Κάθε τρομοκρατική επίθεση επιβεβαιώνει την κατάρρευση της δυτικής εξωτερικής πολιτικής και την ευθυγράμμισή της με μερικά από τα πιο αντιδραστικά κράτη του πλανήτη – Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Κουβέιτ, κλπ – για να μην αναφέρουμε στους υπερεθνικιστές του Κιέβου και όλης της Ανατολικής Ευρώπης. Αποτελεί αδιαφιλονίκητη απόδειξη της απάτης που είναι η δυτική δημοκρατία και πως στηρίζεται πάνω στα θεμέλια της υποκρισίας και της ψευδολογίας.

Η κρίση και το χάος που μαστίζει τη Μέση Ανατολή ως άμεσο αποτέλεσμα του ρόλου της Δύσης στην περιοχή απειλεί όλο και περισσότερο τους πολίτες παντού, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας και γι’ αυτό παραμένει εξωφρενικό το ότι η Δύση παραμένει να έχει πρόθεση για αντιμετώπιση της Μόσχας ως εχθρό παρά ως εταίρο σε έναν αγώνα ενάντια σε μια από τις σοβαρότερες απειλές για τη νεωτερικότητα και τον πολιτισμό, που αντιμετώπισε ο κόσμος. Επιπλέον, αυτή η γνωστική ασυμφωνία, αυτή η απομάκρυνση από την πραγματικότητα, πληροφορεί μια καμπάνια του αέρα που έχει αποτύχει εντελώς στο δεδηλωμένο στόχο της να υποβαθμίσει τη δύναμη της ISIS και να ανακόψει την προώθησή της. Όταν υφίσταται μια ήττα σε ένα τμήμα της Συρίας ή του Ιράκ, προχωρεί σε ένα άλλο, σφάζοντας άμαχους όπου εμφανίζεται.

Το ερώτημα πρέπει να τεθεί: Πού είναι ο 30-40,000 ισχυρή δύναμη ταχείας αντίδρασης για την αντιμετώπιση της βαρβαρότητας της ISIS; Πού είναι η αποφασιστικότητα να περιοριστεί ένα κράτος – το λεγόμενο Ισλαμικό Κράτος – που παραβιάζει κάθε ηθική και δεοντολογική αρχή της ανθρωπότητας στη μεταχείριση των μειονοτήτων, των γυναικών, των παιδιών, και της φυσικής δικαιοσύνης;

Δεν υπάρχει πιο τραγικό κατηγορητήριο της πολιτικής που έχει αναλάβει τη Δύση, από το γεγονός ότι ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου είναι πλέον απαγορευμένη ζώνη για τους τουρίστες και τους επισκέπτες. Ο αντίκτυπος της επίθεσης στην Τυνησία, για παράδειγμα, θα πρέπει να μετράται σε απώλεια της τουριστικής βιομηχανίας, που είναι ζωτικής σημασίας για την ικανότητα της χώρας να διατηρήσει μια εκκολαπτόμενη δημοκρατία που ισορροπεί επικίνδυνα στο χείλος της βιωσιμότητας, καθιστώντας έτσι την ανάπτυξη του εξτρεμισμού και της τρομοκρατίας εκεί περισσότερο παρά λιγότερο πιθανή.

Αυτή η αξιοθρήνητη κατάσταση είναι ακόμη πιο τραγελαφική όταν σκεφτούμε ότι αυτή η χρονιά σηματοδοτεί την 70η επέτειο από τη λήξη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτός ήταν ένας πόλεμος που είδε τη Δύση και τη Σοβιετική Ένωση να ενώνονται ενάντια σε έναν κοινό εχθρό, τον φασισμό, προς το συμφέρον της ανθρωπότητας. Όσοι αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν και υπέστησαν αφάνταστα σε αυτόν τον πόλεμο, θα ήταν καλό να ασκήσουν το δικαίωμά τους και να κρίνουν την τρέχουσα γενιά των ηγετών σκληρά για την απουσία διορατικότητας και κατανόησης του ποιος και τι είναι ο πραγματικός εχθρός και που κατοικεί η πραγματική απειλή για την παγκόσμια ειρήνη και τη σταθερότητα.

Οι βάρβαροι είναι στις πύλες και ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε, αλλιώς θα έχουμε μια αιματηρή καταστροφή στα χέρια μας.
John Wight

http://hellasforce.com/2015/06/30/%CE%BF%CE%B9-%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%B6%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80/

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια