09 Μαΐου 2015

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ...ΔΕΙΤΕΕΕΕ!
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΟΑΕΔ, μόνο ένας στους εφτά Έλληνες άνεργους παίρνει το επίδομα ανεργίας, με τους υπόλοιπους δικαιούχους να είναι όλοι λαθρομετανάστες...!

Σύμφωνα με τον οργανισμό, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι ανέρχονται σε 1.061.221 και απ’ αυτούς λαμβάνουν επίδομα μόλις οι 153.602, με τους Έλληνες πολίτες που παίρνουν την συγκεκριμένη επιδότηση να μην ξεπερνούν τους 20.000!


Με βάση τα στοιχεία, οι μόνοι που ουσιαστικά θα εξασφαλίσουν επιδότηση ενοικίου και σίτισης και δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, θα είναι οι αλλοδαποί και οι Ρομά!

Κι αυτό γιατί η πλειοψηφία τους απασχολείται στην λεγόμενη «μαύρη εργασία», με αποτέλεσμα όταν υποβάλλουν φορολογικές δηλώσεις, τα εισοδήματα που δηλώνουν, να είναι σχεδόν μηδαμινά....!


Πράγματι, σύμφωνα με την εικόνα που έχουν οι λογιστές, οι οποίοι και συνέταξαν τις σχετικές ηλεκτρονικές αιτήσεις προς το ΗΔΙΚΑ (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε.), εννέα στους δέκα δικαιούχους είναι λαθρομετανάστες ή ανήκουν στην «ευπαθή» ομάδα των αθίγγανων, αρκετοί εκ των οποίων προέρχονται από όμορες Βαλκανικές χώρες.

Αλλά και οι πληροφορίες που έρχονται από την αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου Οικονομικών, δείχνουν ότι από τις περίπου 35.000 αιτήσεις που έχουν υποβληθεί, το 93% αφορούσαν λαθρομετανάστες ή Ρομά, που πληρούσαν τα «φωτογραφικά» κριτήρια.

Υπάλληλοι του ΥΠ.Ο. αλλά και των ΚΕΠ διαπίστωσαν ότι τετραμελείς οικογένειες αλλοδαπών δήλωναν εισοδήματα από μισθούς κι άλλες υπηρεσίες που δεν ξεπερνούσαν ετησίως τα 3.000 ευρώ. Με αυτά τα χρήματα που αντιστοιχούν σε 250 ευρώ κάθε μήνα, μπορούσαν να πληρώνουν το ενοίκιό τους, την διατροφή τους και φυσικά να στέλνουν πολύτιμο συνάλλαγμα στις πατρίδες τους...!

Οι λαθρομετανάστες λοιπόν θα μοιρασθούν το σύνολο των 200 εκατ. ευρώ που προβλέπονται για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, αφού φαίνονται περίπου ως επαίτες, αποκρύπτοντας και την ακίνητη περιουσία ή τις καταθέσεις που διαθέτουν στις χώρες καταγωγής τους.

Έτσι, με τα χρήματα του αγρίως φορολογούμενου Έλληνα και τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πρόκειται να εκταμιευθούν για τον σκοπό αυτό, τουλάχιστον 40.000 (λαθρο)μετανάστες θα έχουν τζάμπα ρεύμα, σχεδόν όλο το ενοίκιο (αν είναι οικογένεια) πληρωμένο και κάρτα για αγορές προϊόντων από γνωστά σούπερ μάρκετ, αξίας έως 220 ευρώ τον μήνα.


Είναι μετά οι αλλοδαποί να μην προτιμούν την χώρα μας για εποικισμό, αφού σε λίγο θα παίρνουν επιχορήγηση μέχρι και για την αγορά σολάριουμ, γιατί ο «καυτός» αθηναϊκός ήλιος στις πλατείες όπου λιάζονται, μπορεί να τους προκαλέσει δερματικά καρκινώματα...!

Η Χριστοδουλοπούλου, για την στέγασή και την ικανοποίηση των καθημερινών αναγκών των λαθρομεταναστών, διαθέτει 500 εκατ. ευρώ, ποσό που θα εκταμιευθούν από το ΕΣΠΑ.

- Στους τριτοκοσμικούς εποικιστές, αλλά και στους Βαλκάνιους γείτονές μας, που χρόνια τώρα νέμονται τα κοινωνικά επιδόματα και τις παροχές που προσφέρει το Ελληνικό Κράτος στα χαμηλότερα εισοδήματα, θα κατευθυνθούν πάνω από 8 δισ. ευρώ σε σύνολο 26 δισ. που προβλέπονται στο νέο ΕΣΠΑ.

- Με το πρόσχημα της ανθρωπιστικής κρίσης και την ανακούφιση ευπαθών ομάδων πληθυσμού, θα διατεθεί πακτωλός χρημάτων για την δημιουργία υποδομών που αφορούν τους παλιούς και νέους εισερχόμενους στον Ελλαδικό χώρο.

- Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με την γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων, δρομολογούνται με την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προγράμματα απασχόλησης και κατάρτισης των «παράτυπων» μεταναστών, δηλαδή των εισβολέων, με παράλληλη ικανοποίηση των βασικών βιοτικών αναγκών τους, π.χ. όπως είναι η στέγαση, η σίτιση.

- Παράλληλα, εξετάζεται η κατασκευή νέων παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών που θα απευθύνονται αποκλειστικά στα παιδιά των ανιθαγενών.

Την ίδια ώρα, σε κατάρρευση οδηγείται η ιδιωτική οικονομία της χώρας, έπειτα από την στάση πληρωμών στα έργα υποδομών που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ. Έτσι, νομοτελειακά οδηγούμαστε στην διάλυση σχεδόν όλων των εργοταξίων, που θα έχει ως συνέπεια νέο γύρο χιλιάδων απολύσεων στον κατασκευαστικό κλάδο.

Όπως αναφέρουν μικρομεσαίοι εργολήπτες δημοσίων έργων, τους τελευταίους μήνες όλα τα χρονοδιαγράμματα εκτέλεσης έργων πέφτουν έξω λόγω έλλειψης πόρων, οι απαλλοτριώσεις έχουν σταματήσει εντελώς, οι αρχαιολογικές εργασίες είναι «παγωμένες» και το υπουργείο Περιβάλλοντος έχει παύσει να χορηγεί εγκρίσεις για νέα έργα. Ειδικά τα έργα που αφορούν τα δίκτυα κοινής ωφελείας δεν προχωρούν, θυμίζοντας την κατάσταση που υπήρχε το 2010.

Η κυβέρνηση αντί να ασχοληθεί με τους ιθαγενείς και να αλλάξει το οικονομικό κλίμα της πατρίδας μας,προκειμένου να προσελκύσει επενδύσεις κάθεται και ασχολείται ΜΟΝΟ με τις ανάγκες των των λαθρομεταναστών.

Οι άνθρωποι είναι μισέλληνες,άσχετοι, αλλα κυρίως επικίνδυνοι.....!

Παρατηρητήριο Ελληνοφώνων Γραικύλων

Read more: http://www.oparlapipas.com/2015/05/blog-post_643.html#ixzz3ZcU1oYHA

2 σχόλια:

 1. Εδώ , η ιερή δήλωση σε εκτυπώσιμη μορφή
  ( για ό,τι πληροφορίες χρειάζεστε , πείτε μου )
  Εκτυπώνουμε σε φύλα διπλής όψης 2 αντίγραφα , καταθέτουμε στην αστυνομία της Περιοχής μας το 1 αντίγραφο και με γραπτή αίτηση ζητάμε απ την αστυνομία επικυρωμένο ακριβές αντίγραφο . ( η κατάθεση είναι ατελώς , δεν πληρώνουμε παράβολο .
  κοινοποιήστε
  Με την πράξη μας τούτη (καταθέτοντας την ιερή δήλωση) ,
  ..Αφενός παίρνουμε πίσω την προδοτική συμμετοχή μας απο τις κατοχικές εκλογές 12&15 , αφετέρου και κυρίως διασφαλίζουμε νόμιμα άμεσα και βίαια όλα μας τα δικαιώματα. Ασκώντας ψυχολογική βία(αλλα και ουσιαστική αν κριθεί αναγκαίο), σε όποιον υπηρετεί θεσμούς και παραβιάζει τον όρκο ,
  Ενεργούμε συλλογικά και επίσημα . Αυτά που συναποφασίζουμε μαζί με ΄κείνα που απορρέουν απ το Άρθρο 120 , τα διατυπώνουμε μέσα σε δικόγραφο - κατηγορητήριο (ιερή δήλωση) και τους το επιδίδουμε μέσο των ΑΤ .. ..Καταδικάζοντας την προδοσία απ όπου κι άν προέρχεται. Διαβάστε και Καταθέστε άμεσα στην Αστυνομία , την ιερή δήλωση και πάρτε οπωσδήποτε επικυρωμένο αντίγραφο ..Με την πράξη σας αυτή , διασφαλίζετε άμεσα και βίαια όλα σας τα δικαιώματα . Ασκώντας ψυχολογική και ουσιαστική βία στους πράκτορες και τους προδότες έτσι όπως το σύνταγμα επιτάσσει και ο νόμος ορίζει )

  https://www.facebook.com/groups/986790621349334/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ολοι οι πολιτικοι θέλουν κρέμασμα βέβαια αλλα και μεις όλα πια τα ανεχόμαστε δεν δια μαρτυρόμαστε με τίποτα! ξέρω αλλοδαπους που μου εκμυστηρευτηκαν οτι εχουν σπιτια στις χώρες τους και δεν τα δηλώνουν φυσικα! αλλα και ποσες βουλγαρες παντρευτηκαν γέρους και τωρα φευγουν οι συνταξεις στην βουλγαρια! δεν βρεθηκε ενας αξιος πολιτικος να νοικοκυρεψει αυτο το κρατος!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Επιβίωση με θυμάρι: Εξολοθρεύει τα μικρόβια σε λιγότερο από μία ώρα – Πώς να το χρησιμοποιήσεις

Έχει την δύναμη να εξολοθρεύει τα μικρόβια εντός του χρονικού διαστήματος των εξήντα (60) λεπτών!