ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΠΩΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!




ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΦΟΡΤΩΣΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!

26 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ -ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ- ΚΑΙ ΕΛΗΓΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2013, ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ 14% ΕΠΙΤΟΚΙΟ!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΡΝΙΟΤΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΑΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΙΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ !·

Η Κυβέρνηση πρέπει να πέσει! Τα κόμματα κοιμούνται αντί να την ρίξουν;

Παίρνουν από τον λαό το σπίτι και τον καθιστούν άστεγο επειδή δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη των Τραπεζών!!!·

Θα επέμβει η Δικαιοσύνη ή θα μείνει θεατής στο έγκλημα σε βάρος του κοσμάκη;

του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Ο πολιτικός εγκληματίας που ακούει στο όνομα Γιάννης Στουρνάρας, ο άνθρωπος που είχε δώσει εντολές για κατάσχεση των καταθέσεων των πολιτών από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς λόγω οφειλών τους στο Δημόσιο, ο πολιτικός που άνοιξε τονΑσκό Αιόλου με πλειστηριασμούς ακόμη και της πρώτης κατοικίας, αντί να απαιτήσει από τις Τράπεζες να εξοφλήσουν τις οφειλές τους προς το Δημόσιο, όχι μόνο δεν τις άγγιξε αλλά φόρτωσε όλο το χρέος τους στις πλάτες του κοσμάκη.

Πρόκειται για έγκλημα τεραστίων διαστάσεων, μια και με ανάλγητο τρόπο ο Ι. Στουρνάρας έπιασε κότσους όλους τους Έλληνες! Την ώρα που οι πολίτες οδηγούνται σιδηροδέσμιοι στη φυλακή ακόμη και για οφειλές 500 ευρώ ή 1000 ευρώ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών άφησε ανέγγιχτες τις Τράπεζες που οφείλουν στο κράτος δυσθεώρητα δις! Το χειρότερο δε, είναι ότι τα χρέη των Τραπεζών τα φόρτωσε στον κοσμάκη με πολλαπλάσια επιτόκια!

Η "Ελεύθερη Ώρα" με εκτενή της αποκλειστικά ρεπορτάζ, είχε αποκαλύψει την απάτη των τελευταίων κυβερνήσεων, οι οποίες με τη συνέργεια του πρώην Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Προβόπουλου, χρέωσαν όλα τα ομόλογα των Τραπεζών στις πλάτες του λαού! 93 δις ευρώ αρχικά και κατόπιν άλλα 140 δις ευρώ. Συνολικά 233 δις ευρώ που έπρεπε να πέσουν στην αγορά και σε καταναλωτικά-στεγαστικά δάνεια, οι Τράπεζες τα οικειοποιήθηκαν όλα και οι πολιτικοί εγκληματίες μετέφεραν όλα τα χρέη των Τραπεζιτών στον λαό!

Από τον λαό πλέον, παίρνουν το σπίτι και τον καθιστούν άστεγο επειδή δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη των Τραπεζών!!! Πρόκειται για άνευ προηγουμένου έγκλημα για το οποίο θα πρέπει να λογοδοτήσουν όλοι οι πολιτικοί ολετήρες που συνέπραξαν σε αυτό. Η Δικαιοσύνη δεν επεμβαίνει και φαίνεται να παραμείνει απλός θεατής μπροστά σε αυτή την απάτη που συντελείται σε βάρος του ανυποψίαστου πολίτη! Η Δικαιοσύνη, που ήδη έχει χαρακτηρίσει νόμιμο το Μνημόνιο, η Δικαιοσύνη που ως τυφλή χαρακτήρισε… νόμιμη την αρπαγή των αποταμιεύσεων των Ομολογιούχων του Δημοσίου, η Δικαιοσύνη που διά της ανακρίτριας κ. Πεδιαδίτη έκρινε νόμιμο το φουσκωμένο έλλειμμα της ΕΛΣΤΑΤ το 2009, παραμένει απαθής στο φόρτωμα των χρεών των Τραπεζών στις πλάτες των πολιτών!



Ο κ. Στουρνάρας λοιπόν ήρθε να μεγιστοποιήσει τις διαστάσεις της πολιτικής απάτης, μεταφέροντας στον λαό και προσαυξημένο με επιτόκιο 14%, σχεδόν 26 δισεκατομμύρια ευρώ τα οποία οι Τράπεζες αρνούνται να πληρώσουν! Πρόκειται για 26 δις ευρώ από τα περίφημα 93 δις τα οποία έπρεπε να πέσουν στην αγορά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οι Τράπεζες "τσέπωσαν" και τα 93 δις χωρίς να δώσουν φράγκο στην αγορά, την οποία με αυτό τον τρόπο νέκρωσαν ολοκληρωτικά!

Δεν φτάνει όμως που κράτος και Τράπεζες οδήγησαν σε λουκέτα εκατοντάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ο κ. Στουρνάρας τα 26 από τα 93 δις ευρώ, τα μεταβίβασε όλα στο δημόσιο χρέος με προσαυξημένο επιτόκιο 14%! Τη συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε ο ιστότοπος diaforos.blogspot.gr και η Σαββατιάτικη έκδοση της εφημερίδας "Η Ελλάδα Αύριο" στις 17-8-13 (σήμερα η εφημερίδα έχει βάλει λουκέτο), η οποία σημείωνε χαρακτηριστικά: "Με τις επικίνδυνες ταχυδακτυλουργίες Στουρνάρα το επίμαχο τραπεζικό χρέος των 26 δις ευρώ αντικαταστάθηκε με ένα νέο εθνικό χρέος το οποίο ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 35 δις ευρώ, τα οποία φορτώθηκαν στους Έλληνες φορολογούμενους"! 9 δις ευρώ χρέος στο ήδη υπάρχον επειδή έτσι το γούσταρε ο Στουρνάρας!

Συγκεκριμένα, τα 26 δις ευρώ-χρέη των Τραπεζών που με τις δόλιες ενέργειες του πρώην υπουργού Οικονομικών φορτώθηκαν στον λαό, κατανέμονται ως εξής:

1. Εθνική Τράπεζα: 4 κρατικά ομόλογα αξίας 8.765.000 δις ευρώ.

2. EUROBANK: 4 κρατικά ομόλογα αξίας 7.770.000 δις ευρώ.

3. Τράπεζα Πειραιώς: 3 κρατικά ομόλογα αξίας 4.576.000 δις ευρώ.

4. ALPHA BANK: 3 κρατικά ομόλογα αξίας 4.867.000 δις ευρώ.

Ο κ. Στουρνάρας ουσιαστικά εγκλημάτησε σε βάρος της εθνικής οικονομίας και της χώρας,ενώ εκτός των άλλων εμνφάνισε με τα λογιστικά αυτά τεχνάσματα το περίφημο πρωτογενές πλεόνασμα του 2013, ενώ στην πράξη πολλαπλασίασε το δημόσιο χρέος της Ελλάδος.

Επίσης, η ενέργεια αυτή του Στουρνάρα αποκάλυψε γιατί αρνιόταν να απαντήσει σε επίμονες ερωτήσεις που του γίνονταν στη Βουλή από τον Καμμένο εάν έχει πληρωθεί ομόλογο που έληγε. Η κυβέρνηση Σαμαρά δεν το πλήρωσε αλλά το μετέφερε σε βάθος χρόνου χαρίζοντας στους τοκογλύφους το επαχθέστερο για την Ελλάδα επιτόκιο του 14%!!!

Ένα ερώτημα που γεννάται είναι: για όλα αυτά που γίνονται σε βάρος του τόπου και του λαού, τι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί δεν μιλάει; Κοιμάται τον ύπνο του δικαίου ενώ θα έπρεπε να οδηγήσει σε πτώση την κυβέρνηση; Θα κάνει λόγο στην Βουλή, τώρα που η κυβέρνηση Σαμαρά θα ζητήβσει ψήφο εμπιστοσύνης; Ή θα κάνει την πάπια γιατί τα έχει κάνει πλακάκια με τους τοκογλύφους και τις συστημικές τράπεζες; Ο κόσμος αναρωτιέται!

Στη φωτό απεικονίζονται τα ομόλογα των τεσσάρων μεγάλων ελληνικών τραπεζών που η λογιστική απάτη Στουρνάρα τα μετέφερε για το 2014 έως 2016 με φουσκωμένα επιτόκια που επιβαρύνουν το δημόσιο χρέος κατά 9 δις ευρώ επιπλέον. Το σκιαγράφημα δημοσιεύτηκε στο diaforos.blogspot.gr.

Μετά απ' όλα αυτά που έκανε ο Στουρνάρας υπέρ των τοκογλύφων και σε βάρος του λαού, επιβραβεύθηκε από τα διεθνή κοράκια με την τοποθέτησή του στη Διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος!ΠΗΓΗ
http://www.katohika.gr/2014/10/pos-o-stournaras-edose-tin-ellada-stous-tokoglifous.html

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. ΕΤΣΙ Η ΔΕΞΙΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ .
    ‘’ΕΛΑΣΤΙΚΑ’’ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!!
    *Πόση ήταν η πραγματική ανεργία στο τέλος του 2009?
    *Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες άτομα , ζούσαν από τις ΄΄ευεργετικές’’ πολιτικές δολοπλοκίες του Πάκη και του κάθε Πάκη του Καραμανλικού περίγυρου?
    «Συγκάλυπταν’’ δήθεν την ανεργία, με κατασπατάληση των τελευταίων ελλειμμάτων και αγόραζαν ψήφους με τις ‘’Γαλάζιες συνεντεύξεις’’ ! και μάλιστα χωρίς διαφάνεια για πάρα πολλούς. Πόση καμουφλαρισμένη βρωμιά και αθλιότητα κρύβει αυτή η επάρατη δεξιά?
    *Οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία, αφού στην ουσία το 2009 χρεοκοπήσαμε. *Οδηγηθήκαμε στο μνημόνιο για να γλυτώσουμε την ΑΝΑΡΧΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ που ερχόταν, και αντί να κάνουμε συγκρίσεις με αυτά που γλιτώσαμε, από αυτά που ερχόντουσαν, δόλια πονηρά και κομμουνιστικά, κάνουμε συγκρίσεις με την προ χρεοκοπίας ΨΕΥΤΙΚΗ εικόνα μας. Την εποχή της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!!!
    Όταν η Ελλάδα ψυχορραγούσε και βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού, ‘’κάποιοι’’ της έπιναν το αίμα κ. Σαμαρά. Εσύ σαν μεγάλος οικονομολόγος δεν «είδες» τίποτα , ή θα μας έσωζες σε…18 μήνες; Ξεπούλησες, ιδέες, πατρίδα, φίλους για να σε «κάνουν» πρωθυπουργό;
    Κύριε Σαμαρά ΤΙΠΟΤΑ δεν σε σώνει . Η ιστορία παραμένει στην ίδια σελίδα με τα εφιαλτικά στοιχεία του 1993.
    *Τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο 2009, περιγράφεται στην Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου: Υστέρηση εσόδων 12,8 δισ. ευρώ, υπέρβαση δαπανών 47 δισ. ευρώ, υπέρβαση κρατικού δανεισμού κατά 64 δισ. ευρώ.
    Αυτός είναι και ο λόγος της Καραμανλικής λιποταξίας. Εκλογές και ανευθυνότητα…
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
    865.000 προσλήψεις μέσα σε πέντε χρόνια. Άρα πόσοι ήταν οι πραγματικοί άνεργοι το 2009; Πόσοι έφυγαν από τις παράνομες ‘’γαλάζιες’’ επιλογές Παυλόπουλου;
    Πόσοι ΠΡΕΠΕΙ ακόμη να φύγουν; Πόσο ήταν το ποσοστό ανεργίας το 2004 και πόσο ήταν το 2009, και πόσα ΔΙΣ ΕΥΡΩ χαμένα μας στοίχισε ο Πάκης της αμαρτίας;
    Το κύμα των διορισμών:
    Προσλήψεις από 7 Μαρτίου 2004 έως 30 Ιουνίου 2009
    • Ορισμένου χρόνου-εποχικοί 330.515
    • Μόνιμοι και αορίστου χρόνου 167.230
    • Συμβασιούχοι έργου 161.383
    • Ωρομίσθιο προσωπικό 120.826
    • Αναπληρωτές καθηγητές 83.636
    • Θητεία 1.542

    Ένα δεύτερο Δημόσιο δημιούργησε η ΝΔ στα πέντε χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή, στήνοντας βιομηχανία προσλήψεων που ξεπέρασαν τις 865.000. Οι περισσότερες μάλιστα από τις μισές - 57% - έγιναν με αδιαφανείς διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ καθώς αφορούσαν συμβασιούχους έργου ή ορισμένου χρόνου. Αντιθέτως το μόνιμο προσωπικό, η πρόσληψη του οποίου γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια, περιοριζόταν στο 19%.
    Έτσι οι Προκοπο-Στυλιανίδηδες ετοίμαζαν το’’στρατό’’ τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ‘’ΟΧΙ’’ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ!
    Η Ελλάδα του σήμερα ζει στη διαχρονική σκιά ‘’της δεξιάς του χθες, της λερναίας δεξιάς’’
    Ο Έλληνας του σήμερα βρίσκεται περίπου στην ίδια θέση που βρισκόταν ο Έλληνας του 1940 μέσα στο ίδιο κλίμα φασιστικής νοοτροπίας, καταπίεσης και ανθελληνικής πραγματικότητας .Ο Έλληνας του σήμερα και ειδικά ο νέος, ’’μαθαίνει’’ τι σημαίνει φασισμός με όλες τις συνιστώσες του και τις παγίδες του. Μαθαίνει τι σημαίνει μίσος, διχόνοια, ρουφιανιά , φτώχεια, ξεπούλημα, ηθική και εθνική κατάντια Μαθαίνει , τι σημαίνει το διαχρονικό σύνθημα όλων των νέων και γερόντων της πατρίδας μας: {{ Ο Λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά }}.
    Με απλά λόγια, ας κοιτάξουμε πρώτα από όλα τον Αντώνη του χθές , Πρωθυπουργό και αρχηγό της δεξιάς σήμερα. Ναι σήμερα, ο Αντώνης Σαμαράς είναι πρωθυπουργός της εθνικής μας ντροπής και της ηθικής κατάπτωσης. Κάθε του πράξη, κάθε του νόμος, κάθε του ενέργεια συμβάλλει στην φτωχοποίηση και στην υποδούλωση των Ελλήνων στα συμφέροντα εκείνων, που τον ‘’έκαναν’’ πρωθυπουργό. Η πίεση και η εξαθλίωση του λαού μας, είναι στα ίδια επίπεδα καταπίεσης του λαού την εποχή του 1940.
    Ο λαός μας σήμερα, προδομένος από πολλές πλευρές είναι έτοιμος να εκραγεί και να συντρίψει τη φασιστική βία των ανδρείκελων που κυβερνούν, που συγκυβερνούν, των δεξιών και υπερδεξιών συνιστωσών και παραφυάδων της εσωκομματικής δεξιάς, που αγωνίζονται για αλλαγή ηγεσίας, προσδοκώντας μεγαλύτερη μερίδιο από την ΠΙΤΑ της διαπλοκής.
    Ο λαός μας σήμερα είναι έτοιμος να τιμωρήσει τους ‘’ολίγιστους’’ που προ του εθνικού κινδύνου του 2010, πρόδωσαν την Ελλάδα, ανέτρεψαν την νόμιμη κυβέρνηση του 43% συκοφάντησαν προσέβαλαν, τον Γιώργο Παπανδρέου και επιχειρούν το ξεπούλημα της Ελλάδας, γεγονός που ήξεραν ότι ΔΕΝ ! θα συνέβαινε με μία δημοκρατική κυβέρνηση και με πρωθυπουργό, το Γιώργο Παπανδρέου.
    Ο λαός μας σήμερα είναι έτοιμος να τιμωρήσει τους ψευδεπίγραφους αριστερο -α-δέξιους συνασπισμούς ιδιοτελών προσωπικών συμφερόντων του Αλέξη και του Πάνου. Αν είναι δυνατόν, να βρεθούν στο ΙΔΙΟ τραπέζι , ο Αλέξης και ο Πάνος για να συζητήσουν ΤΙΙΙΙ????
    Φανταστείτε την ηθική και εθνική μας κατάντια. Αναβιώνουν το βρώμικο 89!
    Να μιλήσουν για ποιο θέμα ο υποτιθέμενος, άκαπνος ηγετίσκος –νεανίσκος, της ΝΕΟ-ψευτοκουλτουριάρικης αριστεράς και ο πνευματικά ακαλλιέργητος και πολιτικά επικίνδυνος ‘’ Νέο Καντάφι’’ λουφαδοφαντάρος της ‘’έγχορδης’’ δεξιούλας του περιπτέρου της γωνίας.
    Τι θα πει και τι θα κάνει μωρέ ή ΑΚΑΠΝΗ ομάδα των παρεπιδημούντων ψηφοφόρων του κουμουνιστή Αλέξη και του φασίστα Πάνου; Η εξωμήτριος αυτή ’’συνεργασία’’ λέγεται κοροϊδία και ξεπούλημα του λαού μας.
    Αν ο λαός μας, θέλει και μπορεί, καλόν είναι να μη ξεχνάμε τόσο εύκολα τι σημαίνει δεξιά, τις σημαίνει φασισμός, τι σημαίνει βία, τι σημαίνει εκμετάλλευση , τι σημαίνει ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !!!
    Περιμένεις λαέ να σε σώσει ο Αντώνης με τα Βαγγέλη? Ή, ο Αλέξης με το Πάνο;
    Περιμένεις να σε σώσει ο ..Λαγός, ή ο Παπαδιάς???
    Λαέ τον Οκτώβριο του 2009, αποφασίσαμε να αλλάξουμε την πατρίδα μας και να θεμελιώσουμε ένα καλλίτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.Όμως οι ’’αιρετοί φασίστες’’ της Ευρώπης αποφάσισαν να διαλύσουν την Ελλάδα μας.
    Το ίδιο γινόταν και το 1981 και τότε η δημοκρατία συνέτριψε τον οργανωμένο εγκληματικό φασισμό του Αβέρωφ και των ‘’Μιχαλολιάκων’’ της νύχτας, και του μεσονυκτίου. Αυτούς τότε, αποφασιστικά , Ελληνικά και οργανωμένα τους απομακρύναμε.
    Το ίδιο έγινε και το 41 με το δικό μας ξέσπασμα και την αγωνιστική μας πορεία της τιμημένης ιστορίας μας.
    Σήμερα, ο Σαμαράς του τότε και πρωθυπουργός του σήμερα, μαζί με το πολιτικό συνονθύλευμα του χθες επιχειρούν τα ίδια.
    Η ηγεσία της αριστεράς, διαρκώς εγκλωβισμένη και ανελεύθερη, χορεύει στους ρυθμούς της ‘’ξένης μουσικής’’ των αφεντικών.
    Μόνο μονιασμένοι και με λογική θα αντιμετωπίσουμε τους αιώνιους εχθρούς μας μέσα και έξω .
    ΜΗ ντρέπεσαι που τους άκουσες και σε πρόδωσαν. Τιμώρησέ τους σήμερα φέρνοντας στην εξουσία, αυτούς που αποδειγμένα μας ΕΣΩΣΑΝ και δεν μας πρόδωσαν
    Σήμερα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα καλα ρε αρχιδα ,υποστηριζεις τον ΓΑΠ???? Ρε γαμημενε δε ντρεπεσαι ,γαμω τη μανα σου? σε κωμμα ησουν τοσα χρονια

      Διαγραφή