ΒΟΜΒΑ!!!ΠΑΡΤΕ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!






Βόμβα Βρετανού επιχειρηματία: Η Γαλλία έχει τελειώσει -Πάρτε τα λεφτά σας από τη χώρα και φύγετε!!



Η Γαλλία βρίσκεται σε τέτοια απελπιστική κατάσταση που τίποτε δεν λειτουργεί και οι επενδυτές πρέπει να αποσύρουν γρήγορα..
από εκεί τα χρήματά τους, δήλωσε ο επικεφαλής της επιτυχημένης βρετανικής αλυσίδας πολυκαταστημάτων John Lewis σε ομιλία του σε δείπνο αφού το τρένο του καθυστέρησε από το Παρίσι.
«Ουδέποτε βρέθηκα σε μια χώρα όπου να επικρατεί μεγαλύτερη αμηχανία... τίποτε δεν λειτουργεί και ακόμη χειρότερα ουδείς ενδιαφέρεται γι' αυτό», δήλωσε ο διαχειριστικός διευθυντής της John Lewis Άντι Στριτ απευθυνόμενος σ' ένα λονδρέζικο κοινό, σύμφωνα με την εφημερίδα «Times».
Εκπρόσωπος της John Lewis, η οποία ετοιμάζεται εντούτοις να λανσάρει μια γαλλική εκδοχή του ιστότοπου πωλήσεών της, επιβεβαίωσε ότι τα σχόλια που αποδίδονται στον Στριτ μεταφέρθηκαν με ακρίβεια, αλλά δήλωσε πως τα είπε σε τόνο αστεϊσμού και πως δεν έπρεπε να τα πάρουν στα σοβαρά.
Ο Στριτ, ο οποίος εργάζεται επί τρεις δεκαετίες στην John Lewis αφού αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, παρουσίασε τη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης ως αρτηριοσκληρωτική και συνέκρινε αρνητικά το Παρίσι με το Λονδίνο.
«Παίρνεις το Eurostar από ένα μέρος που μπορώ μόνο να περιγράψω σαν τον βόθρο της Ευρώπης, τον Γκαρ ντι Νορ, και βγαίνεις σ' ένα σύγχρονο, στραμμένο προς το μέλλον σταθμό», τον Σεντ Πάνκρας στο Λονδίνο, φέρεται να δήλωσε.
Ο Στριτ πρόσθεσε πως το βραβείο που απονεμήθηκε στην John Lewis αυτή την εβδομάδα στο Παρίσι στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Λιανικού Εμπορίου, «είναι φτιαγμένο από πλαστικό και είναι ειλικρινά αηδιαστικό».
«Αν χρειαζόμουν και κάποια περαιτέρω ένδειξη ότι η χώρα βρίσκεται σε ύφεση, ιδού. Κάθε φορά που την βλέπω, σκέπτομαι, Θεέ βοήθα την Γαλλία», φέρεται να δήλωσε, προσθέτοντας: «αν έχετε επενδύσεις σε γαλλικές επιχειρήσεις, αποσύρετέ τις γρήγορα».
ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ
    *Ο Αντώνης Σαμαράς εδέχθη κάτω από το διάτρητο μανδύα του κόμματός του, τους δύο αφιλόφρονες της υπερδεξιάς κουλτούρας-καμπύλης, ενώ ταυτόχρονα ‘’έκλεινε τα μάτια’’ στα τάγματα χρυσοδολοφόνων.
    Η επίσημη προσβολή των θεσμών , των Ελλήνων και της Δημοκρατίας μας, έγινε από τον κομματικά εμπαθή ‘’ανάπηρο’’ και πολιτικά μυαλοφυγόδικο εραστή της πολιτικής ανωμαλίας, Αντώνη Κομανέτση εκ Μεσσηνίας.
    *Η Δημοκρατία εδέχθη πισώπλατη μαχαιριά για να επιτύχει ο Κομανέτσης να διαβεί τον Ρουβίκωνα του προσωπικού ημαρτημένου παρελθόντος.
    Το ερώτημα όμως παραμένει. Γιατί έγινε αυτή η ακροδεξιά "επίδειξη"… αδυναμίας;
    Από πότε ο Ακροδεξιός Αντώνης, έχασε την εμπιστοσύνη του στις "ερυθρές" ταξιαρχίες του ΚΚΕ;
    Γιατί αποφάσισε να "στηριχθεί" στα μαύρα μπουφάν με τους αγκυλωτούς σταυρούς τους οποίους έχει από παιδί στην καρδιά του και στο αίμα του;
    Ποιος το! αποφάσισε; Γιατί σήμερα ; Ποιος το ΑΠΑΙΤΗΣΕ και τι επιδιώκει;
    Ποιος ΜΗ ακροδεξιός! Νεοδημοκράτης θα μας εξηγήσει;
    Είναι εμφανές, ότι προετοίμαζαν και ετοιμάζουν , διχασμό, εμφύλιο και απόπειρα κατάληψης της εξουσίας.
    Σήμερα, γίνεται κατανοητό, μετά τα ΟΣΟ συμβαίνουν στην Ουκρανία, το παιχνίδι των πληρωμένων χρυσοδολοφόνων του Σόρος.
    Σόρος, στην Ουκρανία, Σόρος στη Συρία, στη Αίγυπτο στη Νότιο Αμερική, Σόρος στην Ελλάδα των χρυσοδολοφόνων.
    Να γιατί οργάνωσαν τα τάγματα εφόδου των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ !
    Τους Έλληνες πατριώτες είχαν και έχουν κατά νου να αιματοκυλίσουν, οι πληρωμένοι φονιάδες της Τούνδρας. Γι αυτό χρόνια τώρα, οι παράνομες Ελληνοποιήσεις [[των διωχθέντων από τον Πούτιν]], φασιστών Καυκασοτουρκοποντίων, εκ μέρους του Ψωμιάδη, του Γεωργακόπουλου, των πληρωμένων χαφιέδων φασιστοπολιτικών της βόρειας Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΘΕΝ…
    Να ! τι έκαναν και τους έβαλαν φυλακή?
    Δηλαδή, όλοι οι βουλευτές της Χρυσής ορδής ,τώρα θα πάνε φυλακή?
    Για ποιο λόγο κατηγορούνται?
    Κατηγορούνται ως μέλη, μιας εγκληματικής οργάνωσης , η οποία προέβη σε δολοφονίες, ληστείες, εκβιασμούς ,κλοπές, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, εκτέλεση συμβολαίων, τραμπουκισμούς, προστασίες, προετοιμασίες για εκνομες αντισυνταγματικές ενέργειες και τόσα ακόμη.
    *Είναι ψέμμα ότι σκότωσαν τόσους ανθρώπους?
    *Είναι ψέμα ότι κατέστρεψαν τόσες περιουσίες?
    Είναι ψέμα ότι όσες πέτρες υπάρχουν τόσες είναι και οι παρανομίες τους?
    *Σε ποια υπόθεση τους ‘’κατηγόρησαν’’ …Άδικα?
    Σε ποιο έγκλημα η οργάνωση ήταν απούσα?
    **[[Με πήραν τηλέφωνο να πάω να σκοτώσω, καταθέτει ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ!]] που σκότωσε τον Παύλο Φύσσα.
    **Τον σκότωσα γιατί πήγε να με κλέψει στα ναρκωτικά, δηλώνει ο Πηρυνάρχης Δράμας Παναγιώτης Μπαντέμης, κατακρεουργώντας και τσιμεντώνοντας τον εικοσαετή ΡΟΥΜΑΝΟ, που δούλευε στο Κατάστημα του πατέρα τους.
    **Τον σφάξαμε γιατί ‘’βρέθηκε μπροστά μας’’ δηλώνουν οι ΧΡΥΣΟΔΟΛΟΦΟΝΟΙ) ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού με κατηγορουμένους τους Διονύσιο Λιακόπουλο και Χρήστο Στεργιόπουλο, οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών δια του υπ' αριθ. 3082/2013 βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών,
    ** Σκότωσε τη Φαίη ο χρυσοδολοφόνος …εραστής με μπουνιές και κλωτσιές, για να δείξει πως είναι άντρας ο κουραδόμπεης.
    **β) απόπειρα ανθρωποκτονίας με κατηγορούμενο τον Κωνσταντίνο Κοντόμου, ο οποίος έχει παραπεμφθεί στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών δια του υπ' αριθ. 3643/2013 βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών,
    γ) απόπειρα ανθρωποκτονίας και άμεσος συνέργεια στην προαναφερομένη πράξη με κατηγορουμένους τους Γεώργιο Αποστολόπουλο και Αλέξανδρο Χατζηπαυλίδη (έχει περαιωθεί η κυρία ανάκριση),
    δ) ληστεία απο κοινού με κατηγορουμένους τους Αλέξανδρο Βασιλάκη και Αγγελο Γεωργόπουλο (Α.Β.Μ. Φ 2013/2077/16.9.2013),
    ε) ληστεία απο κοινού κλπ με κατηγορουμένους τους Νικόλαο Βόσσο κλπ (Α.Β.Μ.Φ. 2011/4558 – ΕΓ46 – 12/5),
    στ) έκρηξη κλπ με κατηγορουμένους τους Χρήστο Κιουμουρτζούγλου κλπ. (Εισαγγελία Πρωτοδικείου Βόλου – Α.Β.Μ. Η/13 – 98),
    ζ) παραβάσεις σχετικώς με τις εκρηκτικές ύλες με κατηγορουμένους τους Ζήνωνα Μανθογιάννη κλπ (Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου – Α.Β.Μ. Η/12 -663),
    η) βαρεία σκοπουμένη σωματική βλάβη με κατηγορουμένους τους Αναστάσιο Πανταζή κλπ. (Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς – Α.Β.Μ. Φ 2012/979),
    θ) απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως από κοινού και κατά συρροή με κατηγορουμένους τους Βασίλειο Σιατούνη κλπ, οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών δια της υπ' αριθ. 30481/3.5.2011 αποφάσεως του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και
    ι) ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με κατηγορούμενο τον Γεώργιο Ρουπακιά,
    πέραν δε τούτων σε πληθώρα περιπτώσεων (μη εισέτι επακριβώς διαγνωσθεισών κατά την Ανάκριση) μέλη της οργανώσεως αναθέτουν την πώληση σε αλλοδαπούς διαφόρων ειδών και λαμβάνουν το μέγιστο μέρος των κερδών, παρέχοντες σε αυτούς “προστασία” (κατά παράβαση του άρθρου 385 παρ. 1 περ. α' και β' ΠΚ), εκμεταλλευόμενοι με σκοπό το κέρδος την ανάγκη των μεταναστών για ασφάλεια.
    Ηδη κατά τη διεξαγωγή εκ μέρους μας ανάκριση έχουν προκύψει νέα στοιχεία (άγνωστα κατά την προηγηθείσα προκαταρκτική εξέταση), τα οποία, κατα την άποψη μας, ενισχύουν το κατηγορητήριο και παρέχουν έναυσμα για εντατικοποίηση των ερευνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΝΟΜΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ
    Η Ελλάδα έχει γεμίσει με κάθε καρυδιάς ‘’εξώφερτο’’..καρύδι
    Διαβάστε τα πρώτα ‘’ελληνικά’’ που γράφουν οι λεγόμενοι Έλληνες της χρυσαλητείας που περιλαμβάνει Τατάρους, Κοζάκους, Τσετσένους, Καυκασιανούς και Γεωργιανούς φονιάδες που τους παρουσίασαν ως Έλληνες ομογενείς, δίνοντας τους και τρομερά προνόμια εκτός από συντάξεις, όπως εντελώς τσάμπα ρεύμα, τσάμπα νερό, φοροαπαλλαγές, επιδόματα, μέχρι και τσάμπα σπίτια!!! Οι περισσότεροι από αυτούς δεν γνώριζαν καν μία λέξη στα Ελληνικά ούτε καν γνώριζαν εάν υπάρχει η Ελλάδα!!!!! Είναι λογικό τώρα γιατί οι δημαρχονομάρχες ζούσαν και ΄΄βασίλευαν’’ .Τώρα αντιλαμβάνεται κανείς γιατί σε όποια γωνιά, σε όποιο προαύλιο σχολείου κι αν κοιτάξεις θα βρεις ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ
    Οι πραγματικοί ελληνικής καταγωγής ήταν ελάχιστοι μιας και δεν είχαν και λόγο να έλθουν στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ
    της οποίας ΟΛΑ σχεδόν τα μέλη διακρίνονται για τις παρανομίες τους και λοιπές εγκληματικές τους ενέργειες, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΕΟΣ , θα την επέλεγε και θα την ψήφιζε? Τι μπορεί να προσφέρει αυτή η εγκληματική οργανωμένη συμμορία σε ένα νέο 18-30 χρόνων. Τι μπορεί να προσφέρει σε ένα άνεργο? Θα τον κάνει ''βαποράκι'' να πουλά ναρκωτικά? Θα τον κάνει μπράβο της νύχτας? Τι ξέρουν και τι μπορούν να προσφέρουν όλοι αυτοί οι φιλοξενούμενοι των φυλακών σε όλη την Ελλάδα?
    Ψεύτες ,κλέφτες, ληστές , συκοφάντες, αγράμματοι , έμποροι ναρκωτικών, νταβατζήδες, ιδιοκτήτες μπουρδέλων, πορτιέρηδες ,ναρκομανείς, έμποροι όπλων, ναρκωτικών, βρεφών, διακινητές λαθραίου πετρελαίου, παράνομοι τζογαδόροι, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, προδότες, επαγγελματίες δολοφόνοι , ανώμαλοι και μισογύνηδες.
    Αυτά είναι τα επαγγέλματα που έχει να ‘’επιλέξει’’ κάθε γονιός που θα του άρεσε ο ψεύτικος παράδεισος των ρατσιστών ‘’εθνικοφρόνων’’ !!!

    Τι είναι η Χρυσή Αυγή (πλην των ψηφοφόρων της);
    ένα μάτσο 500-1.000 αμόρφωτοι, ανελλήνιστοι, τρισβάρβαροι, εθνικιστές, γορίλες της νύχτας, σταυρωτήδες, διαταραγμένοι, ναζί, φασίστες, επίγονοι των δωσίλογων - ένας ετερόκλητος αχταρμάς θρασύδειλων που αρνούνται μονίμως αυτό που είναι και καταδίδουν ο ένας τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ.
    Είναι πια φανερό σε κάθε Έλληνα Πατριώτη δημοκράτη, γιατί οι χρυσοδολοφόνοι και ..άλλοι, επεδίωκαν και επιδιώκουν την έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του Ευρώ και από την Ευρώπη.
    Βασική επιδίωξη του διεθνούς ΝΑΣΙΣΜΟΥ, ήταν και είναι και η υποδούλωση της Ελλάδας στο ζυγό του φασισμού και του θανάτου. Όσο όμως ανήκουμε στην Ε.Ε και στο ευρώ η υποδούλωση της Ελλάδας είναι αδύνατη. Όλη λοιπόν η προετοιμασία , η ενίσχυση των ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ εφοπ-ληστών, η πίεση και οικονομική ενίσχυση των διαφόρων Σόρος, και των σκοτεινών κύκλων του διεθνούς εγκλήματος, αποδεικνύει ότι θα έδιναν και θα έκαναν τα πάντα, προκειμένου να μας μετατρέψουν σε χώρα φασισμού, δολοφόνων, παρακρατισμού, υποδούλων και χωρίς φωνή πολιτών.
    Να λοιπόν για ποιο λόγο οργάνωσαν τα τάγματα των ΑΝΩΜΑΛΩΝ δολοφόνων.
    Μέσα σε λίγο διάστημα οι χρυσοδολοφόνοι, των ταγμάτων εφόδου,
    ΕΣΦΑΞΑΝ…. !!!
    Τρομάζει το μυαλό κάθε έντιμου Έλληνα, από τον τρομακτικό αριθμό των εγκληματικών ενεργειών, που σιγά –σιγά έρχονται στο φώς, των αδίστακτων φονιάδων του φασισμού. Εγκλήματα που τρομάζουν για τη σκληρότητα και για τους λόγους που γίνονται. Πόσες δεκάδες δολοφονημένοι υπάρχουν ακόμη, που τα κόκαλά τους σαπίζουν σε τσιμεντόπλακες, σε θάλασσες, σε ξεροπήγαδα και σε διάφορους άλλους χώρους. Βέβαια, το πιο ‘’συνηθισμένο τους ΧΟΜΠΥ’’ είναι η εκτέλεση συμβολαίων. Αδίστακτα, ανήθικα, χωρίς τύψεις σκότωσαν εκπαιδευμένα τόσους ανθρώπους, και τους παράτησαν στη μέση του δρόμου.
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ της Ε.Ε και του ευρώ που μας προστατεύουν και μας προφυλάσσουν, από την υποδούλωση στο άρμα του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, σκεφτείτε τι θα πάθουμε, αν βγούμε από την Ευρώπη και πέσουμε στα δίχτυα του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΑΣΙΜΟΥ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ
    Εκπαιδευμένα τάγματα εφόδου και θανάτου.
    Τι λόγο ύπαρξης έχουν σε μια δημοκρατία από ένα ‘’κατ΄επίφαση’’ όπως ισχυρίζονται, αιρετό κόμμα, τάγματα θανάτου, που ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ οργανωμένα κάθε αντίπαλο, και τις πιο πολλές φορές ‘’χάνονται’’ όλοι μαζί με τον δολοφόνο χιλιόμετρα μακρά, τι λόγο ύπαρξης έχουν?
    Έχουν εκπαιδευτεί από τον Γερμενή να ΣΦΑΖΟΥΝ με μαχαίρι και με κάθε αιχμηρό αντικείμενο. Είναι αδίστακτοι φονιάδες, οργανωμένοι και στο έγκλημα και στην απόκρυψη. Σκέψου Έλληνα πόσα χρήματα τους έχουν υποσχεθεί για να ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Τώρα μπορεί να χρεοκοπήσει η Ελλάδα»!
    Τα ‘’εβγαλαν όλα’’ στο εξωτερικό οι πατριώτες….
    ΦΑΓΕ εκτός Ελλάδος …Πάνο ????

    «Πρόκα» στον πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Π. Καμμένο,
    σήμερα από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη, επειδή δεν αντέδρασε για τη μεταφορά της ΦΑΓΕ, «ίσως γιατί θέλει να προστατέψει τον παππού των παιδιών του»!
    Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης στο ραδιόφωνο του ALPHA για τη μεταφορά της ΦΑΓΕ εκτός Ελλάδος:
    «Τα λεφτά που έβγαλε ο κ. Φιλίππου μέσα απ΄ την εταιρεία του, τα έβγαλε από τον Ελληνικό λαό.
    Μπορεί τώρα να είναι νόμιμο να φύγει, αλλά είναι άκομψο.
    Να θυμίσω ότι ο ιδιοκτήτης της Benetton που έκανε το ίδιο το μετάνοιωσε από τους προπηλακισμούς που εδέχθη.
    Αν ο κ. Φιλίππου νομίζει ότι του το επιτρέπει η συνείδησή του, ας το κάνει.
    Εγώ όμως δεν αισθάνομαι καθόλου καλά απέναντί του. Και νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες αισθάνονται το ίδιο.
    Και μου έκανε εντύπωση που ο λαλίστατος κ. Καμμένος δεν έκανε καμία αναφορά για το θέμα.
    Ίσως γιατί θέλει να προστατέψει τον παππού των παιδιών του.
    Ο κ. Φιλίππου τα πήρε από τον Ελληνικό λαό, έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες πολλές Ελληνικές τράπεζες και τώρα φεύγει στο Λουξεμβούργο.
    Αλλά αυτά δεν τα βλέπει το Κεφάλαιο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή