ΣΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ - ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - Ο ΜΑΘΙΟΥ ΝΙΜΙΤΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»...




Για νέα πρόταση του ειδικού διαμεσολαβητή του ΓΓ του ΟΗΕ για το Σκοπιανό Μάθιου Νίμιτς που θα κατατεθεί μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου κάνουν λόγο Σκοπιανά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Sloboden Pecat, η ονομασία που θα προτείνει ο κύριος Νίμιτς θα είναι αυτή η «Δημομκρατία της Άνω Μακεδονίας». Στην πρόταση, κατά το ίδιο δημοσίευμα, θα γίνεται λόγος για «Μακεδονική» γλώσσα και για «κατοίκους της Άνω Μακεδονίας».

Η «λύση» αυτή που πρόκειται να προτείνει ο Αμερικανός διαμεσολαβητής είναι ουσιαστικά «λύση» Βόρειας και Νότιας Κορέας ανοίγοντας έτσι ουσιαστικά το δρόμο για τον «Μακεδονικό» αλυτρωτισμό δυναμιτίζοντας περισσότερο την όλη κατάσταση.

Αυτό γιατί σύντομα οι Σλαβοσκοπιανοί θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις εκείνες απέναντι στο αδύναμο και ηττοπαθές Ελληνικό κράτος για την «ένωση» των δύο «Μακεδονιών» ουσιαστικά δηλαδή για την ένωση της «Κάτω Μακεδονίας» με την «Άνω» σε βάρος βέβαια της Ελλάδας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Αντί για Μακεδονία η Ελλάδα ξαφνικά θα βρεθεί με «Κάτω Μακεδονία»(!) κάτι που ισοδυναμεί ουσιαστικά με αφαίρεση Εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το όνομα θα προταθεί για Διεθνή χρήση αλλά δεν θα προβλέπεται αλλαγή στο Σύνταγμα των Σκοπίων.

ΠΗΓΗ - http://taxidixoristaftotita.blogspot.gr/- See more at: http://ellinasgienniesaidenginesepote.blogspot.gr/2014/10/17102014_5.html#sthash.LmHb3C9A.e9zCUkHa.dpuf

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. ΕΞΩ Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ: ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !!!!
    Συκοφαντείς σε ψηφίζει ο σοφός λαός, πληρώνεις 30 χιλιάρικα, καθάρισες
    Ο Πάνος Καμμένος μετατράπηκε από απλός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε ηγέτη κόμματος που θα τα βάλει με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων υποστηρίζοντας για μήνες ότι θα ξεσκεπάσει τις παράνομες δραστηριότητες των μελών της οικογένειας Παπανδρέου και συγκεκριμένα την εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου σε αθέμιτες αγοροπωλησίες CDS.
    Σήμερα, η Δικαιοσύνη καταδίκασε πρωτόδικα τον κ. Καμμένο για εξύβριση, δικαιώνοντας απολύτως τον αδερφό του πρώην πρωθυπουργού. Τώρα όμως είναι αργά. Ο «αδιάφθορος» Πάνος έχει...

    ...ήδη προλάβει να λάβει 671.000 ψήφους στις εκλογές του Μαϊου κι άλλες 462.406 στις εκλογές του Ιουνίου.

    Συνειδήσεις σπιλώθηκαν, άνθρωποι κλείστηκαν στα σπίτια τους, στο Σύνταγμα στήθηκαν κρεμάλες και τώρα που όλα αποδείχθηκαν μπούρδες, ο Καμμένος είναι ο μόνος νικητής, θα πληρώσει για όλο αυτό επικοινωνιακό show που έστησε μόλις 30.000 ευρώ. Ψίχουλα, με 4-5 βουλευτικά μηνιάτικα πατσίζει.

    Δεν ξέρω αν το κατάλαβες Έλληνα ψηφοφόρε, αλλά το κορόιδο είσαι εσύ.
    If you're playing a poker game and you look around the table and and can't tell who the sucker is, it's you. -Paul Newman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..
    Κάθε ψήφος στο Πάνο,
    είναι ένα καρφί στο φέρετρο της πατρίδας μας, ένα ακόμη θανάσιμο τραύμα στο μέλλον των παιδιών μας, θα είναι μία ακόμη απόδειξη, ότι δεν μας νοιάζει αν υποφέρουν οι άλλοι Έλληνες, αρκεί να μείνουμε εμείς βολεμένοι , στο γνωστό κλίμα της πελατειακής ατιμίας.
    Κάθε ψήφος στον Πάνο θεωρείται ως ‘’απόδειξη’’ της αδυναμίας μας να γίνουμε Έλληνες και έντιμοι πολίτες.
    Έξω ο ψεύτης( υπόθεση CDS) από τη βουλή και από την Ελλάδα. κανείς ποτέ στο παρελθόν δεν είπε τόσα ψέματα και τόσες συκοφαντίες όσες ο Πάνος ΚαΜΜένος.

    Αναμφισβήτητα σήμερα, ο πιο ΑΧΡΗΣΤΟΣ πολιτικός τυχοδιώκτης, είναι ο Πάνος φλατζοκαμένος . Ο πολιτικός που μπήκε στην πολιτική γιατί είχε λεφτά ο πατέρας του. Ο πιο αγράμματος αρχηγός κόμματος, που πέρασε από το Ελληνικό κοινοβούλιο. Ο μεγαλύτερος μανιακός πολιτικός…μυθοπλάστης της μεσογείου.
    Αναμφισβήτητα με όσα ‘’αδιάντροπα’’ ισχυρίζεται, ο μεγαλύτερος εχθρός κάθε πιθανής ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ!!!
    Αναμφισβήτητα , ο άνθρωπος που ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ τίποτε από την πολιτική εκτός από ‘’μυθολογία στη πράξη’’ !

    *Η μεγαλύτερη πολιτική βρωμιά και απάτη του, ήταν το χαρτί που έδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και στη συνέχεια, χωρίς επίγνωση, ντροπή και φιλότιμο το αναίρεσε και άφησε σαφείς και βρώμικους υπαινιγμούς ότι η προεδρία της Δημοκρατίας αποπειράθηκε να βλάψει πολιτικά τον πιο βαμμένο πολιτικό !!!
    *Ήθελε να γίνει ..υπουργός Εθνικής Άμυνας ο πολιτικός παιδοβούβαλος.
    Για σκεφτείτε θράσος !!!!!
    *Μετά την ‘’επιτυχή’’ ταύτιση του Ανδρέα Παπανδρέου με την 17 Νοέμβρη, λογικά θα έπρεπε να αυτοκαθαιρείται πλέον της πολιτικής και να ασχοληθεί ειδικά με την κτηνοτροφία των βοοειδών.
    *Μετά την απιστία( βουλευτική ασυλία) για το κλείσιμο της εταιρείας Ελίντα Α.Ε ( ΙΖΟΛΑ-ΕΣΚΙΜΟ) συνετέλεσε ακούσια(;) για την εμφάνιση της ΖΗΜΕΝΣ
    *Μετά την καταδικαστική απόφαση για συκοφαντία, παραπληροφόρηση και ΑΝΑΝΤΡΙΑ κατά του Αντρίκου Παπανδρέου, θα έπρεπε λογικά, να έχει ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ! Αυτός όμως , όχι μόνο δεν ‘’εξαφανίστηκε’’, αλλά ανέβασε και στο διαδίκτυο δελτίου τύπου που γράφει ότι …αθωώθηκε και τιμωρήθηκε ο αντίδικος.

    Επί είκοσι χρόνια μας έχει τρελάνει με τις φαντασιώσεις του, τις επικίνδυνες εμμονές, τα ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ψεύδη του και γενικώς κάθε έκφρασή του εμπεριέχει ανικανότητα, πολιτική ιδιοτέλεια, τυχοδιωκτισμό και τραυματικές παιδικές εμπειρίες, που φαίνονται αμέσως μόλις του δώσεις το λόγο και μόλις κάποιος από κάτω τον διακόψει. Έκτοτε προτιμά τη φυγή που είναι και το προσόν του και το καταφύγιο με τις κούκλες των νηπιακών του αναμνήσεων. Τελικά ΜΟΝΟ εκείνες τον «πιστεύουν»(????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταδίκη 100 000 ευρώ στον Καμμένο για τα CDS

    Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει ο Πάνος Καμμένος αφού σήμερα εκδόθηκε καταδικαστική απόφαση εις βάρος του από το Πολυμελές Πρωτοδικείο για τα όσα υποστήριζε περί εμπλοκής της Μ. Ξαφά σε κερδοσκοπικά παιχνίδια με τα CDS εις βάρος του Δημοσίου την περίοδο ένταξης της Ελλάδας στο Μνημόνιο.
    Το δικαστήριο έκρινε (Αρ. Απ. 2284/2014) ότι δεν προέκυψε καμία τέτοια συναλλαγή της εταιρείας της κ. Ξαφά JJ Partners η οποία είχε προσφύγει εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων , αποκαλούμενου και ως «Ανέμου απελευθέρωσης από τα δεσμά του Μνημονίου» από φίλια σε αυτόν ΜΜΕ καταδικάζοντάς τον σε χρηματική ποινή 100.000 ευρώ.

    Σύμφωνα δε με το σκεπτικό της απόφασης ο κ. Καμένος δεν προσκόμισε κανένα αποδεικτικό στοιχείο ούτε καν επικαλέστηκε αυτά που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο ενώ «ο ισχυρισμός του ότι ενεργούσε με πεποίθηση αληθείας, πέραν της εγγενούς αοριστίας του, αποδεικνύεται αβάσιμος και κατ΄ ουσίαν». Το ψευδές του ισχυρισμού του «προκύπτει επίσης από το έγγραφο του πιστωτικού ιδρύματος με την επωνυμία Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με ημερομηνία 16/5/2013, στο οποίο αναφέρεται ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ουδεμία συναλλαγή σε CDS επί ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου είχε με την ενάγουσα εταιρεία JJ Partners είτε κατά το 2009 … είτε οποτεδήποτε άλλοτε».

    Δύσκολοι καιροί για … ανέμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΟΥ ‘’ΙΛΙΑΤΟΡΑ’’
    ‘’ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΜΑΣ?’’ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΄Η ΤΗΣ ΟΦΣΟΡ?
    Παιχνίδι φοροφυγάδων και υποκριτών
    Αποδείχθηκε ότι η off shore εταιρεία ανήκει στον πατέρα του Πάνου Καμμένου
    Δικαιωμένος από την αντιδικία του με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο βγήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, για τις δηλώσεις του σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του σκάφους «Iliatoras of London».
    Σύμφωνα με όσα δέχονται οι δικαστές στην αγωγή Καμμένου κατά Γεωργιάδη:
    Το επίδικο σκάφος ήταν μέχρι το 2009 στην ιδιοκτησία εξωχώριας εταιρείας με την επωνυμία Cass Corporation Limited, με έδρα στη νήσο Μαν, που χαρακτηρίζεται ως «φορολογικός παράδεισος».
    Αποδείχθηκε ότι το σκάφος ανήκε στην εξωχώρια εταιρεία, με εκπρόσωπό της τον πατέρα του ενάγοντος, προέδρου των ΑΝΕΛ, Ηλία Καμμένο.
    Ο Πάνος Καμμένος αποδείχθηκε ότι ήταν πλοίαρχος – κυβερνήτης του σκάφους και όχι κύριος αυτού σύμφωνα με δελτίο κίνησης πλοίου αναψυχής. Το δε σκάφος δηλώθηκε από τον πατέρα του, πρώτη φορά το 2010 (για την οικονομική χρήση του 2009), ο οποίος κατέβαλε και την έκτακτη εισφορά, που είχε θεσπιστεί εκείνη τη χρονική περίοδο.
    Το δικαστήριο ωστόσο, αποτίμησε διαφορετικά χαρακτηρισμούς που απέδωσε ο υπουργός Υγείας στον αντίδικό του, υποχρεώνοντάς τον να του καταβάλει ως αποζημίωση το ποσό των 15.000 ευρώ, ενώ η πρόεδρος είχε τη γνώμη ότι η αποζημίωση πρέπει να είναι 100.000 ευρώ.
    Νέος πόλεμος στο twitter
    «Η απόφαση αποδέχεται ότι: α) το σκάφος ήταν σε off shore ιδιοκτησίας του πατέρα του για φορολογικούς λόγους β) ο ίδιος ήταν πλοίαρχος και αντί για 300.000€ με καταδικάζει σε 15.000€ μόνον για τους χαρακτηρισμούς “ψεύτης”, “κλέφτης”, “Τσοχατζόπουλος”. Εντάξει δεν είναι…», έγραψε ο Αδωνις Γεωργιάδης στο Twitter.


    ΑπάντησηΔιαγραφή