Εσύ αδιάφορε "Ελληνα" καλό είναι να μας αδειάζεις την γωνιά... Εμείς οι ζωντανοί έχουμε αγώνα να κάνουμε!




ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ...

Ανέκαθεν σε κάθε εποχή, που επί των ημερών της είχε επέλθει κάποια αλλαγή, υπήρχε πάντα κάτι ξεχωριστό που την έκανε να διαφέρει.

Άλλοτε ένα γεγονός, άλλοτε ένας ηγέτης και άλλοτε μια ιδεολογία έχοντας φυσικά πάντα την κοινωνική μηχανική της εποχής σε λειτουργία.
Όταν αυτά τα χαρακτηριστικά συνυπάρξουν ταυτόχρονα τότε έχουμε επανάσταση.

Στις μέρες μας λοιπόν πολλοί έχουν σηκώσει αυτό το μπαϊράκι και ψελλίζουν την λέξη επανάσταση χωρίς να νιώθουν το βάρος.

Φυσικά αυτό είναι λογικό καθώς μιλούν για κάτι που ποτέ δεν αντιλήφθησαν και το θέλουν ,απλά και μόνο επειδή έχουν χάσει την βολέψη τους, αλλά με μια βασική προϋπόθεση.....
..να βάλουν άλλοι το κεφάλι τους μπροστά.

Φυσικά μιλώ για όλους αυτούς που γεμίζουν καθημερινά τις καφετερίες μιλώντας και κραυγάζοντας για το άδικο και το δίκαιο.

Για το τέλμα το οποίο έχει περιέλθει η κοινωνία, για την κυβέρνηση που κλέβει τον μισθό τους, για την εισβολή που δέχεται η χώρα μας από ορδές λαθρομεταναστών και απαιτούν επανάσταση.

Ταυτόχρονα κανονίζουν το βραδινό τους πρόγραμμα, άλλοι θα πάνε να τα «σπάσουν» σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί ακούγοντας κάποιον «καλλιτέχνη» που αμείβεται με ποσά εντελώς δυσανάλογα για την εποχή ή θα μείνουν σπίτι τους παρακολουθώντας στην τηλεόραση τους ότι τους προσφέρουν τα κανάλια των μεγαλοεργολάβων για την -αποχαύνωση- ψυχαγωγία τους.

Θα σπεύσουν φυσικά να βάλουν στο ιντερνετ φωτογραφίες και βίντεο από το μέρος που διασκέδαζαν και ανάλογα τραγούδια για να εισπράξουν «λάικ» από του όμοιους τους για να συνεχίζουν να ζουν μέσα στον ψεύτικο κόσμο που αυτοί έπλασαν και διαμένουν εκεί, άλλωστε ο θεός πριν σε καταστρέψει σε κάνει πάντα ματαιόδοξο.

Ήρεμοι μετά θα αποσυρθούν στα κρεβάτια τους αδιαφορώντας για το τι γίνεται έξω από τον μικρόκοσμο τους και αυτό, γιατί απλά δεν έχει χτυπήσει ΑΚΟΜΑ την δική τους πόρτα η φτώχεια και η εξαθλίωση.

Δεν νοιάζονται για τους συμπατριώτες τους που χτυπημένοι από την μανία των δοσιλογικών κυβερνήσεων, ίσως δεν έχουν να φανέ, δεν έχουν πλέον σπίτια, είναι άνεργοι ή βλέπουν τα παιδία τους να πεινάνε.

Τι σχέση έχει όμως ο δικός σας σκοπός με τον δικό μας.... Ο δικός σας κόσμος των ψευδαισθήσεων και τις ευθυνοφοβίας είναι νεκρός και είναι καλός μόνο για εσάς που ζείτε εκεί μέσα δεν έχει σχέση με τον δικο μας σκοπό.

Για εμάς η μάχη για την επανάκτηση της ανεξαρτησίας της Πατρίδος μας πρέπει είναι η καθημερινότητα μας.

Η πίστη στο έθνος, η ζωή μας. Ο λαός μας η αρχή και το τέλος στην εξαθλίωση του!!

Κάθε ένας από εμάς πρέπει να είναι ένας μαχητής αφιερωμένος στο έθνος , την θρησκεία και την οικογένεια.

Άξιες που η επελαύνουσα νέα τάξη θέλει να εξαφανίσει.

Γι’ αυτό ακριβώς εμείς στεκόμαστε γρανιτένιοι και ακλόνητοι, ολοι μαζι θα ειμαστε είμαστε η τελευταία γραμμή άμυνας και ο χειρότερος εφιάλτης τους.

Θέλουμε να σαρώσουμε αυτό το σάπιο κράτος και να αναγεννήσουμε το έθνος, γι’ αυτό είμαστε σε εγρήγορση !!!.

Πρέπει να αναλάβουμε αυτόν τον ιερό αγώνα με πλήρη συναίσθηση και με την ιδέα ότι είμαστε υποχρεωμένοι να τον φέρουμε εις πέρας .

ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΜΕ.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!!
kefalokleidomata.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Γιατί να σε ψηφίσουμε κ Τσίπρα?
    Σήμερα ο κ. Τσίπρας ζητά να τον ψηφίσουμε, να τον εμπιστευθούμε. Όμως απλά τον ρωτάμε και περιμένουμε ίσως να απαντήσει:
    Γιατί να σε ψηφίσουμε κ. Τσίπρα?
    Ξέρουμε τι θα περιμένουμε από σένα και τις λαιστρυγόνες σου?
    Ποιο είναι το πρόγραμμά σου το τελευταίο από τα …χιλιάδες που μας είπες, πάνω στα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε? Έχεις βρεί εναλλακτική πηγή και τρόπο χρηματοδότησης, ώστε να μειώσουμε ΄η και να εξαφανίσουμε το χρέος και τα ελλείμματα, να καταργήσουμε τα μνημόνια και αυξήσουμε τους μισθούς, να ξανα προσλάβουμε όλους όσους είχε προσλάβει ο Παυλόπουλος, να ανοίξουν όσες επιχειρήσεις έκλεισαν ? Αν έχεις πες μας.
    Τι σκοπεύεις να κάνεις με τις εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους του ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ?
    Υπάρχει κάποιος τρόπος, μαγικός ή μη, που θα φέρει επενδύσεις, θα δημιουργηθούν βιομηχανίες, θα βγάλουν κέρδη, θα πληρώσουν εφορία, θα πληρώσουν ΦΠΑ, και θα προσλάβουν όλους αυτούς τους άνεργους που τους υπόσχεσαι εργασία, όπως υποσχόταν κι ο Σαμαράς, ότι σε ΤΡΙΑ χρόνια θα είχε κλείσει το κεφάλαιο ανεργία και θα είχε κάνει και πεντακόσιες (500.000) χιλάδες ΝΕΕΣ προσλήψεις εργαζομένων.
    Τελικά δεν μας είπες: ‘’Είχε δίκιο ο Παπανδρέου που μας έσωσε? Είχε δίκιο που αγωνίστηκε ενώ όλοι σας σκάβατε το λάκκο της Ελλάδας. Σωστά ο Παπανδρέου αγωνίστηκε και πέτυχε όλα όσα βλέπουμε σήμερα και αναρωτιόμαστε: ΓΙΑΤΙ κανείς δεν τον βοηθούσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Τσίπρα, λυπάμαι που το γράφω,
    αλλά από πολιτική έχεις ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!!! Τόλμησες να μας προσβάλλεις και να μας προκαλέσεις τόσο άθλια και τόσο ΗΛΙΘΙΑ με την παρουσία σου και μόνο δίπλα στον Καμμένο?
    Και έχεις έστω και παραμικρή ελπίδα κατά νου ή πιθανότητα, ότι θα βρεθεί κάποιος σοβαρός οικογενειάρχης, επαγγελματίας, υπάλληλος, πολύ δε περισσότερο κάποιος ιδεολόγος ότι θα σε ψηφίσει?
    Σε ποιους ψηφοφόρους απευθύνεσαι κ. Τσίπρα και ζητάς την ψήφο μας?
    Σε ποιούς ΕΛΛΗΝΕΣ απευθύνεσαι κ. Τσίπρα και τι τους υπόσχεσαι?
    Σε ποιους Ευρωπαίους συμμάχους απευθύνεσαι και τι τους υπόσχεσαι ότι θα κάνεις?
    Κύριε Τσίπρα,
    Πιστεύω ακράδαντα, ότι ήσουν για όσο καιρό θα παραμείνεις στην ηγεσία του Σύριζα, η πιο ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ για τον Σαμαρά και την επάρατη δεξιά που τον έφερε στην εξουσία.
    Και το τελευταίο: ‘’Τόλμησες’’ βρέ ασχημονούντα νεανία, να ποδηγετήσεις την παραπομπή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στο ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ?
    ‘’ Τόλμησες’’ να μιλήσεις για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ! για το Γιώργο Παπανδρέου και έγινες η γαϊδουροουρά του Καμμένου?
    Και ζητάς ψήφο εμπιστοσύνης και προοπτικής? Για ποιον, για σένα, τον Παπαδημούλη, το Λαφαζάνη, ή για την Ζωή ‘’εν τάφω ’’ ?.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΤΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ…
    ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.
    Θεσσαλονίκη η πόλη του εμπορίου λευκής σάρκας, των μωρών, και των κουμπάρων . Η πόλη της διαφθοράς, της ανηθικότητας, η πόλη των μπράβων, η πόλη των καυκασο τουρκοπόντιων, η πόλη των δολοφόνων των εκτελεστών, η πόλη της ναζιστοαστυνομικής ποδηγέτησης και εκμετάλλευσης. Η πόλη που ρέει ΑΦΘΟΝΟ και βρόμικο μαύρο χρήμα. Ένα χρήμα που εύκολα μπορεί να πέσει στη παγίδα του ΣΔΟΕ και της οικονομικής αστυνομίας. Είναι παράδοξο, που βρέθηκε τόσος χουντοφασισμός, τόσος φανατισμός τόσο έγκλημα στη βόρεια Ελλάδα. Παρακολουθούμε έκπληκτοι ότι εφτά στα δέκα εγκλήματα γίνονται από το Βόλο και πάνω. Εκεί υπήρχαν όλοι οι απόγονοι του εμφυλίου και του παρακράτους που ακολούθησε και που χρόνια τώρα ‘’ ΑΡΜΕΓΟΥΝ’’ την περιοχή και ελέγχουν, τη διακίνηση όπλων, ναρκωτικών, λευκής σάρκας, τοκογλυφία, ‘’προστασία’’ χαρτοπαιξία, λαθραία διακίνηση πετρελαίου, λαθραία διακίνηση μεταναστών και κάθε μορφής εγκληματική δραστηριότητα.
    Έτσι όλοι σχεδόν οι Ρωσο-τουρκο-πόντιοι έγιναν ‘’Ελληνες’’’…εθνικόφρονες. Έκει υπήρχαν οι απόγονοι του εμφυλίου και τους ..μπόλιασαν στο κλίμα της περιοχής. Το σχέδιο πέτυχε πλήρως. Το έγκλημα θα έφερνε χρήμα. Εκεί τους υποδέχθηκε, η ΜΑΦΙΑ της Θεσσαλονίκης, που χρόνια τώρα "ποντiο-κυβερνούσε" ! με τις ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ παράνομες "ελληνοποιήσεις",’’ λευκούς γάμους’’ ανθρώπων που δεν είχαν ούτε ..ακούσει την λέξη Ελλάδα. Έτσι ο φασιστο-ποντιακός "ελληνισμός", δημιούργησε την νέα εποχή Κοτζαμάνη στην βόρεια Ελλάδα. Αυτός ο σκληρο-φασιστικός συρφετός, μπήκε στην υπηρεσία των χουντονταβατζήδων ΧΡΥΣΑΛΗΤΩΝ της περιοχής. Άσπρη σκόνη και άσπρη σάρκα φέρνουν πολύ χρήμα και έγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΟΔΕΞΙΟΥΣ
    Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΤΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ…
    Η ζωή των ελλήνων της βόρειας Ελλάδας, αλλά και της κεντρικής και νότιας , έχει γίνει εφιάλτης από τους λύκους της τούνδρας. Όλα αυτά τα καθίκια, τα αμόρφωτα ζώα, οι κτηνοβάτες της ..ηδονής, έχουν καταληστέψει όσα σπίτια μπορούν και έχουν βασανίσει πολλούς ηλικιωμένους. Έχοντας ‘’συμμάχους’’ και συνεργάτες τους ντόπιους φασίστες ληστές , και ανέντιμους και επίορκους προστάτες της έννομης τάξης. Μεγάλο μέρος αυτών των..Ελλήνων, απασχολείται στα δεξιοφασιστικά μπλογκς , από όπου ..εξέρχονται αυτά τα γλωσσικά και ηθοπλαστικά ...μαργαριτάρια.
    Το χρήμα της νύχτας, αλλά και της άσπρης σκόνης ρέει άφθονο και εκπορνεύει και τις τελευταίας εθνικές και ηθικές μας αντιστάσεις. Οι Έλληνες υποφέρουν παντοιοτρόπως, αλλά οι χουντοβρικόλακες , και προκαλούν! και υβρίζουν ! και ματώνουν ! και διαφθείρουν και προπαγανδίζουν εις βάρος των δεινοπαθούντων ελλήνων, ενώ οι ίδιοι μασάνε αχόρταγα το μαύρο χρήμα του φασισμού και της διαφθοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΤΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ…
    Αυτοί, λίγο πολύ, είναι οι άνθρωποι που ζητάνε να κυβερνήσουν την Ελλάδα. Άλλος σαν ΖΟΡΟ και άλλος σαν ΝΟΝΟΣ! Τα παιδιά μας κινδυνεύουν, η Ελλάδα κινδυνεύει, η δημοκρατία και ο Ελληνικός Πολιτισμός υφίστανται την πίεση της φασιστο- Ρωσο -ποντιακής..αρβύλας !
    Δυστυχώς ένα μεγάλο μέρος των σωμάτων ασφαλείας έχει επανδρωθεί και έχει μπολιαστεί από τον φασιστικό ατομικό ευδαιμονισμό της εξουσίας,( Τα παιδιά του Πάκη). Το κράτος της δεξιάς, καλλιεργεί όλα τα ΦΥΤΩΡΙΑ του παρακρατισμού και του ναζιστοφασισμού . Οι πεινασμένοι λύκοι της τούνδρας και οι αχόρταγοι εραστές της ανωμαλίας, βρήκαν την χήνα με το ..χρυσό αυγό.
    Έτσι μετά την εποχή των Ψωριαρέων της πολιτικής , έρχεται και η εποχή των Σα-ββίδη -δοκέφαλων της νεοκλασίας !...
    Η Ελλάδα αντιμετωπίζει το μεγαλύτερου κίνδυνο εθνικού και ηθικού εκμαυλισμού.
    Και ο Αντωνάκης μας; Τι κάνει ο Αντωνάκης μας με τους πολιτικούς του ..κληρονόμους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    Οι σκουπιδιάρηδες της δεξιάς, οι ψευδομάρτυρες του παρακράτους, οι σκατατζήδες οι κλεφτοκοτάδες οι χρυσοσκοτώστρες, δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ νέο και ΤΙΠΟΤΑ έντιμο και καθαρό. Είναι η γνωστή ακραία δεξιά με όλα της τα κακά και τα αρπακτικά νύχια. Είναι παλιοί και νέοιτραμπούκοι, ρουφιάνοι του παρακράτους, ‘’ ψηφοφόροι της δεξιάς ΝΟΘΕΙΑΣ’’ που σήμερα με ..λίγα (?) χρήματα, άλλαξαν προσωρινά θέση, μέχρι να έλθει η ώρα να ξαναπάνε στο κόμμα. Είναι τα παιδιά τους, οι έμποροι θανάτου και ναρκωτικών της νύχτας σε όλη την Ελλάδα, είναι τα ‘’παιδιά του Πάκη’’ του φυσικού αυτουργού της οικονομικής μας καταστροφής.
    ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    Δηλαδή , όσο πιο απλά γίνεται, χρυσή αυλή, είναι μία περιθωριακή ακροδεξιά οργάνωση, που περιλαμβάνει στους κόλπους της όλα τα ΚΑΚΟΠΟΙΑ στοιχεία της νύχτας και των μυστικών υπηρεσιών, και επειδή είναι άνθρωποι επικίνδυνοι , αδίστακτοι, αγράμματοι και…δεξιοί, τους κρατούν σε κάποια οργάνωση, κάθε φορά, για να τους ελέγχουν. Είναι οι επίσημοι ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ σε κάθε βρώμικη υπόθεση της δεξιάς των υπονόμων και της πνευματικής ανυπαρξίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάθε χρυσαλήτης είναι δεξιός,
    Κάθε δεξιός είναι και χρυσαλήτης?

    Η απάντηση σε μια τέτοια ερώτηση δεν είναι δύσκολη, αρκεί να είσαι ειλικρινής με τον εαυτόν σου και με τον καθρέφτη σου.
    Υπάρχουν λοιπόν σαφή όρια ιδεολογικού διαχωρισμού στις τάξεις των δεξιών?

    Μπορείς δηλαδή να πείς ότι αυτός είναι ένας δεξιός αλλά δεν είναι χρυσαυγίτης?

    Η δεξιά μοιάζει σαν μία αγέλη πεινασμένων μονίμως , αιμοβόρων αρπακτικών. Μόλις ‘’ρίξουν κάτω’’ το θύμα ορμούν και όποιος …προλάβει. Δεν έχουν ενδοιασμούς, ή άλλες αναστολές. Ξέρουν για ποιο λόγο γεννήθηκαν και τι πρέπει να κάνουν για να επιβιώσουν.

    Η δεξιά είναι αδίστακτη,
    απρόσωπη, ανήθικη και δεν έχει ιδεολογία. Καλύπτεται πίσω από ‘’Ελληνοθρησκευτικό της’’ προσωπείο, που το χρησιμοποιεί σαν άλλος..ΖΟΡΟ, μεταμφιέζεται ανάλογα με την περίσταση, είτε σε πρόβατο, είτε σε δράκο.

    Η Δεξιά προσπαθεί να εμφανισθεί σαν η μοναδική ελπίδα που μια ζωή ..σώζει τη χώρα από το κακό εαυτό της, που δεν είναι άλλος από την ίδια την δεξιά.
    Είναι όλοι το ίδιο πολιτικά(συμφεροντολογικά) διεφθαρμένοι, όποιο τμήμα της και αν .. ακουμπήσεις. Είναι όλοι μαζί και..καθένας χώρια προκειμένου να μη ’’σκορπίσουν τα πρόβατα’’.
    Και όταν η βρωμιά της φτάσει στην ..επιφάνεια , αλλάζουν αρχηγό και κολυμβήθρα και ξανά προς τη μάσα τραβά..!


    ΑπάντησηΔιαγραφή