Ας απολαύσουμε την καταστροφή μας μέσα στο ευρώ.



Κάπου διαβάσαμε ένα ωραίο παράδειγμα για το τι αγοράζαμε το 1999 (πριν το ευρώ) με 1.000 δραχμές και πόσο πληρώνουμε σήμερα για τα ίδια προϊόντα, σε σύγκριση με τους βασικούς μισθούς τότε και τώρα.


Τι αγοράζαμε το 1999;
Τσιγάρα αμερικάνικα: 400 δραχμές. Τυρόπιτα: 100 δραχμές. Καφές φραπόγαλο:500 δραχμές. Σύνολο 1.000 δραχμές, με βασικό μισθό 170.000 δραχμές.



Τι αγοράζουμε το 2014;
Τσιγάρα αμερικάνικα: 4,70 ευρώ. Τυρόπιτα 1,5 ευρώ. Καφές φραπόγαλο: 3 ευρώ. Σύνολο 9,2 ευρώ, δηλαδή 3.135 δραχμές με βασικό μισθό 480 ευρώ, δηλαδή 163.000 δραχμές.


15 χρόνια μετά, το κόστος ζωής τριπλασιάστηκε, ενώ ο βασικός μισθός μειώθηκε. Η χώρα χρεοκόπησε, έχει ένα χρέος που δεν βγαίνει και μεγάλο μέρος του πληθυσμού απειλείται να χάσει τις περιουσίες του, ενώ πολλοί έχουν ήδη αυτοκτονήσει ή έχουν φύγει για το εξωτερικό.


ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΥΡΩ.
Τα μάτια μας 14 μην το χάσουμε. Ε;;;


ΥΓ. Ξιπασμένοι ευρωχωριάτες γίναμε. Μένουμε στο ευρώ για χάριν της φαντασίας μας, της μεγαλομανίας μας, των φόβων μας και των συμφερόντων που μας εκμεταλλεύονται.
Ας απολαύσουμε τουλάχιστον την καταστροφή ενός ιστορικού έθνους. Δεν είναι λίγο πράγμα κι αυτό!!!
http://hassapis-peter.blogspot.gr/2014/10/blog-post_60.html

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Κάθε χρυσαλήτης είναι δεξιός,
    Κάθε δεξιός είναι και χρυσαλήτης?

    Η απάντηση σε μια τέτοια ερώτηση δεν είναι δύσκολη, αρκεί να είσαι ειλικρινής με τον εαυτόν σου και με τον καθρέφτη σου.
    Υπάρχουν λοιπόν σαφή όρια ιδεολογικού διαχωρισμού στις τάξεις των δεξιών?

    Μπορείς δηλαδή να πείς ότι αυτός είναι ένας δεξιός αλλά δεν είναι χρυσαυγίτης?

    Η δεξιά μοιάζει σαν μία αγέλη πεινασμένων μονίμως , αιμοβόρων αρπακτικών. Μόλις ‘’ρίξουν κάτω’’ το θύμα ορμούν και όποιος …προλάβει. Δεν έχουν ενδοιασμούς, ή άλλες αναστολές. Ξέρουν για ποιο λόγο γεννήθηκαν και τι πρέπει να κάνουν για να επιβιώσουν.

    Η δεξιά είναι αδίστακτη,
    απρόσωπη, ανήθικη και δεν έχει ιδεολογία. Καλύπτεται πίσω από ‘’Ελληνοθρησκευτικό της’’ προσωπείο, που το χρησιμοποιεί σαν άλλος..ΖΟΡΟ, μεταμφιέζεται ανάλογα με την περίσταση, είτε σε πρόβατο, είτε σε δράκο.

    Η Δεξιά προσπαθεί να εμφανισθεί σαν η μοναδική ελπίδα που μια ζωή ..σώζει τη χώρα από το κακό εαυτό της, που δεν είναι άλλος από την ίδια την δεξιά.
    Είναι όλοι το ίδιο πολιτικά(συμφεροντολογικά) διεφθαρμένοι, όποιο τμήμα της και αν .. ακουμπήσεις. Είναι όλοι μαζί και..καθένας χώρια προκειμένου να μη ’’σκορπίσουν τα πρόβατα’’.
    Και όταν η βρωμιά της φτάσει στην ..επιφάνεια , αλλάζουν αρχηγό και κολυμβήθρα και ξανά προς τη μάσα τραβά..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ.
      Είναι πια φανερό σε κάθε Έλληνα Πατριώτη δημοκράτη, γιατί οι χρυσοδολοφόνοι και ..άλλοι, επεδίωκαν και επιδιώκουν την έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του Ευρώ και από την Ευρώπη.
      Βασική επιδίωξη του διεθνούς ΝΑΣΙΣΜΟΥ, ήταν και είναι και η υποδούλωση της Ελλάδας στο ζυγό του φασισμού και του θανάτου. Όσο όμως ανήκουμε στην Ε.Ε και στο ευρώ η υποδούλωση της Ελλάδας είναι αδύνατη. Όλη λοιπόν η προετοιμασία , η ενίσχυση των ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ εφοπ-ληστών, η πίεση και οικονομική ενίσχυση των διαφόρων Σόρος, και των σκοτεινών κύκλων του διεθνούς εγκλήματος, αποδεικνύει ότι θα έδιναν και θα έκαναν τα πάντα, προκειμένου να μας μετατρέψουν σε χώρα φασισμού, δολοφόνων, παρακρατισμού, υποδούλων και χωρίς φωνή πολιτών.
      Να λοιπόν για ποιο λόγο οργάνωσαν τα τάγματα των ΑΝΩΜΑΛΩΝ δολοφόνων.

      Διαγραφή
    2. Μέσα σε λίγο διάστημα οι χρυσοδολοφόνοι, των ταγμάτων εφόδου,
      ΕΣΦΑΞΑΝ…. !!!
      Τρομάζει το μυαλό κάθε έντιμου Έλληνα, από τον τρομακτικό αριθμό των εγκληματικών ενεργειών, που σιγά –σιγά έρχονται στο φώς, των αδίστακτων φονιάδων του φασισμού. Εγκλήματα που τρομάζουν για τη σκληρότητα και για τους λόγους που γίνονται. Πόσες δεκάδες δολοφονημένοι υπάρχουν ακόμη, που τα κόκαλά τους σαπίζουν σε τσιμεντόπλακες, σε θάλασσες, σε ξεροπήγαδα και σε διάφορους άλλους χώρους. Βέβαια, το πιο ‘’συνηθισμένο τους ΧΟΜΠΥ’’ είναι η εκτέλεση συμβολαίων. Αδίστακτα, ανήθικα, χωρίς τύψεις σκότωσαν εκπαιδευμένα τόσους ανθρώπους, και τους παράτησαν στη μέση του δρόμου.
      ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ της Ε.Ε και του ευρώ που μας προστατεύουν και μας προφυλάσσουν, από την υποδούλωση στο άρμα του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, σκεφτείτε τι θα πάθουμε, αν βγούμε από την Ευρώπη και πέσουμε στα δίχτυα του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΑΣΙΜΟΥ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ
      Εκπαιδευμένα τάγματα εφόδου και θανάτου.
      Τι λόγο ύπαρξης έχουν σε μια δημοκρατία από ένα ‘’κατ΄επίφαση’’ όπως ισχυρίζονται, αιρετό κόμμα, τάγματα θανάτου, που ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ οργανωμένα κάθε αντίπαλο, και τις πιο πολλές φορές ‘’χάνονται’’ όλοι μαζί με τον δολοφόνο χιλιόμετρα μακρά, τι λόγο ύπαρξης έχουν?
      Έχουν εκπαιδευτεί από τον Γερμενή να ΣΦΑΖΟΥΝ με μαχαίρι και με κάθε αιχμηρό αντικείμενο. Είναι αδίστακτοι φονιάδες, οργανωμένοι και στο έγκλημα και στην απόκρυψη. Σκέψου Έλληνα πόσα χρήματα τους έχουν υποσχεθεί για να ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ????

      Διαγραφή
  2. ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ
    Aφησε σημαντική κληρονομιά στην κόρη του, ο εισοδηματίας Βασίλειος Ζαρούλιας;
    Του Γιώργου Αλεξάτου

    Ελένη Ζαρούλια του Βασιλείου, βουλευτής της Χρυσής Αυγής, σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, τον οποίο, όπως έχει πει η ίδια, γνώρισε σε "αγώνες εθνικιστικούς".
    Εισοδηματίας, ιδιοκτήτρια ακινήτων, μεταξύ των....
    οποίων είναι και το ξενοδοχείο ημιδιαμονής "Dream" στη Βάθης.

    Ζαρούλιας Βασίλειος, διακεκριμένος κομμουνιστοφάγος εθνικιστής κατά την περίοδο της Κατοχής και αργότερα. Λίγες μέρες μετά την Απελευθέρωση, στις 23 Οκτωβρίου 1944, συνελήφθη ως δωσίλογος, συνεργάτης των SS, αλλά και ως κοινός απατεώνας. Μία από τις κατηγορίες ήταν και η υπόδειξη στα SS ευκατάστατων Αθηναίων, οι οποίοι συλλαμβάνονταν και απελευθερώνονταν, με παρέμβαση Ελλήνων συνεργατών των κατακτητών, μετά από καταβολή μεγάλου αριθμού χρυσών λιρών.

    Πολλά τα λεφτά... Πώς να μην αφήσει σημαντική κληρονομιά στην κόρη του, ο εισοδηματίας Βασίλειος Ζαρούλιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμμένος : ‘’Ένα υπουργείο και για μένα ρε γαμώτο". …

    [[Φαντάζεται κάποιος , τον Πάνο σε κάποια υπουργική θέση…..???]]
    Πάνος: ο Κακός ‘’υπηρέτης’’ του κόμματος ,που προσκύνησε όλους τους αρχηγούς του και τελικά…. ‘’αυτοπροσκυνάει ’’ κάθε μέρα στον καθρέφτη, το μόνο πράγμα που τον απασχολεί είναι ‘’κάποια’’ υπουργική θέση, ώστε να πάψει να αποκαλεί τον εαυτόν του ΑΧΡΗΣΤΟ και αγράμματο, όπως υποψιάζεται ότι όλοι έτσι σκέπτονται γι αυτόν.
    Δεν είχε και δεν έχει καμία αντίρρηση ούτε για τα μνημόνια ούτε για την δύσκολη οικονομική κατάσταση. Άλλωστε τόσο ξέρει , τόσο αισθάνεται, τόσο καταλαβαίνει. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γίνει υπουργός και να ‘’περάσει και νόμο’’ να φορά ..στολή σαν Ιταλού καμαρότου.
    [[Σε αυτή την περίπτωση οι όροι που θέτει είναι να δοθούν σε «δικά» του στελέχη το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς και δύο θέσεις Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης]].
    Όλα τα θυμάται και όλα τα ανακαλύπτει (αφού τα γνώριζε σαν μέλος επιτροπών και της κυβέρνησης) τώρα που τον άδειασαν και δεν τον δέχτηκαν στη κυβέρνηση λόγω… ’’απλανούς βλέμματος’’. Αρνήθηκαν τις απαιτήσεις του και έβγαλε ‘’ψεύτη’’ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Και συμπεριφέρεται σαν να μη συμβαίνει τίποτε.
    **Καταδικάστηκε που συκοφάντησε τον Αντρίκο Παπανδρέου και… αρνείται ότι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ!!!
    **Καταδικάστηκε διότι συκοφάντησε τόσους και τόσους και κάνει πως ‘’δεν καταλαβαίνει’’ τι συνέβη….
    **Γίνεται έρευνα για το παράνομο κότερο της οφσορ και ξέχασε που …το άραξε ενώ από το 1992 ταξιδεύει με ‘’ξένο’’ ..διαβατήριο του κότερου και καταδικάζει τη φοροδιαφυγή των άλλων.??
    **Τον ρωτάς τίνος είναι το αγροτοξενοδοχείο της πεθεράς του και δεν ντρέπεται και δεν ‘’βάζει το κεφάλι του στην άμμο’’.
    **Ζητάει τη… ΜΙΣΗ κυβέρνηση ‘’δική του’’ για να βοηθήσει να σωθεί η Ελλάδα και από τις δικές του αστοχίες μισαλλοδοξίες και ανοησίες.
    Ένα βήμα πίσω φαίνεται ότι κάνει ο Πάνος Καμμένος προς την συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.
    **Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μαζί με το φάκελο των επτά προτάσεων του που παρέδωσε χθες τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, του έδωσε και μια ακόμη «εναλλακτική» η οποία αναφέρει ότι εάν υπάρξει προς την πλευρά του η διαβεβαίωση ότι η χώρα βρίσκεται «προ εθνικού κινδύνου», δηλαδή άμεση πτώχευση ή κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, τότε είναι διατεθειμένος να στηρίζει ή να παράσχει ψήφο ανοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
    **Σε αυτή την περίπτωση οι όροι που θέτει είναι να δοθούν σε «δικά» του στελέχη το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς και δύο θέσεις Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης.
    Το φανταζόσαστε τι θα συνέβαινε, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης?
    **Αυτά ζήτησε ο Καμμένος για να συμμετάσχει σε κυβέρνηση στη θέση του…Βενιζέλου ή, του Κουβέλη ή, οποιουδήποτε άλλου.
    Απλά δεν τούκαναν το κέφι, όχι ότι υπάρχει…μνημόνιο και λοιπές μπούρδες που ισχυρίζεται, δεδομένου ότι ΦΑΝΕΡΑ υπέγραψε και απεδέχθη τη σύμβαση της Λισσαβόνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Τώρα μπορεί να χρεοκοπήσει η Ελλάδα»! ... χωρίς πρόβλημα για αυτούς.
    Τα ‘’εβγαλαν όλα’’ στο εξωτερικό οι πατριώτες….
    ΦΑΓΕ εκτός Ελλάδος …Πάνο ????

    «Πρόκα» στον πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Π. Καμμένο,
    σήμερα από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη, επειδή δεν αντέδρασε για τη μεταφορά της ΦΑΓΕ, «ίσως γιατί θέλει να προστατέψει τον παππού των παιδιών του»!
    Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης στο ραδιόφωνο του ALPHA για τη μεταφορά της ΦΑΓΕ εκτός Ελλάδος:
    «Τα λεφτά που έβγαλε ο κ. Φιλίππου μέσα απ΄ την εταιρεία του, τα έβγαλε από τον Ελληνικό λαό.
    Μπορεί τώρα να είναι νόμιμο να φύγει, αλλά είναι άκομψο.
    Να θυμίσω ότι ο ιδιοκτήτης της Benetton που έκανε το ίδιο το μετάνοιωσε από τους προπηλακισμούς που εδέχθη.
    Αν ο κ. Φιλίππου νομίζει ότι του το επιτρέπει η συνείδησή του, ας το κάνει.
    Εγώ όμως δεν αισθάνομαι καθόλου καλά απέναντί του. Και νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες αισθάνονται το ίδιο.
    Και μου έκανε εντύπωση που ο λαλίστατος κ. Καμμένος δεν έκανε καμία αναφορά για το θέμα.
    Ίσως γιατί θέλει να προστατέψει τον παππού των παιδιών του.
    Ο κ. Φιλίππου τα πήρε από τον Ελληνικό λαό, έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες πολλές Ελληνικές τράπεζες και τώρα φεύγει στο Λουξεμβούργο.
    Αλλά αυτά δεν τα βλέπει το Κεφάλαιο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΤΣΙ ΜΑΣ ‘’ΕΣΩΣΕ’’ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ …ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ !!!!
    ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΕΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ‘’ΥΠΝΟΒΑΤΗ’’
    ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ … O ‘’SYNTROFOS”ΠΑΝΟΣ ΜΑΣ >
    Ο Αρχηγός τού κόμματος των διαγραφέντων της Ν.Δ., Πάνος Καμμένος σε χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του ανέλυσε πολύ εμπεριστατωμένα πως θα αντιμετωπίσει με τρόπο αποτελεσματικό, το... δυσβάσταχτο δημόσιο χρέος...!!!
    Αφού έκανε αναφορές ότι είναι και με το ευρώ και ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, (είναι δεν είναι υπέρ της δραχμής) και άλλα νεφελώδη άνευ λογικού ειρμού κατά το "ολίγον έγκυος" , στο τέλος είπε το εξής αμίμητο:
    "Δεν θα πληρώσουμε το επαχθές χρέος πλην των 130 δις ευρώ πού αναγνωρίζουμε", και όταν ερωτήθηκε τα 130 δις πως θα τα πληρώσει απάντησε:
    "Θα κάνω έρευνες στη Νότια Κρήτη για πετρέλαιο και αέριο θα... τιτλοποιήσω τα μελλοντικά κέρδη, θα πάρω μία επιταγή των 130 δις ευρώ από την Gazprom θα την παραδώσω στους δανειστές και έτσι θα εξοφλήσουμε"...!!!
    Τί είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του...
    Ότι ακριβώς θα περίμενε να ακούσει κάποιος και από τον τέως γαλατά και ήδη απόφοιτο του LONDON SCHOOL OF...TRIXES πρόεδρο Γ. Καρατζαφέρη.
    Ορθώς μας επισήμανε φίλος ότι ο Καμμένος είναι μία παραλλαγή Καρατζαφέρη, "μορφωμένου" όμως, γιατί ο Πάνος έχει βέβαια απολυτήριο Γυμνασίου...
    Ίσως οι "νταβατζήδες" να πρόσθεσαν στον Καρατζαφέρη ένα βοηθητικό με μόρφωση, μπας και καταφέρουν να μη γίνει αυτοδύναμος Πρωθυπουργός ο Σαμαράς...!!!
    Διευκρινιστικές δηλώσεις και δη ανέξοδα, θα μας κάνει ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος των διαγραφέντων της Ν.Δ., ...πανέξυπνος δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ ειδικός στα οικονομικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΜΩΣ......ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ...
    Βιογραφικό του: Πάνος Καμμένος – Βικιπαίδεια
    Αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση όχι γιατί το βρήκα στο βιογραφικό του, αλλά πως δεν το είδαν κι αναρωτήθηκαν οι αντι-νεοταξίτες/αντί-μασόνοι οπαδοί του ήταν η παρασημοφόρηση του από τον πρόεδρο,
    της Γαλλίας Σαρκοζί με το παράσημο του Ιππότη του Εθνικού τάγματος της Αξίας. Ναι είναι γενικά σύνηθες το φαινόμενο ενός καρκινοπαθούς που παρ’ όλη την ευφυία ή γνώσεις που μπορεί να διαθέτει εύκολα πιστεύει τις διαβεβαιώσεις γιατρών και συγγενών ότι η ασθένειά του είναι ένα απλό κρυολόγημα… στην ψυχολογία, αυτή η περίπτωση ονομάζεται ‘άρνηση’. Κι έτσι το προφανές αποκτά τη δύναμη της αμφισβήτησης… Όμως το εν λόγω Τάγμα, όπως κι όλα τα τάγματα, ανήκει κι αυτό στις σκοτεινές κοινωνίες. Ιδρύθηκε από τον στρατηγό Ντε Γκωλ, του οποίου το όνομα τιμά διάφορες στοές..
    Βαθμοί
    Το διάσημο αυτό απονέμεται σε πέντε διαβαθμίσεις που αποτελούν και τον φερόμενο τίτλο στους απονεμηθέντες, κατ΄ αύξουσα σειρά:
    Ιππότης του Αργυρού Σταυρού του Τάγματος της Τιμής - η κορδέλα φοριέται στο αριστερό μέρος του στήθους
    Ιππότης του Χρυσού Σταυρού του Τάγματος της Τιμής - η κορδέλα φοριέται στο αριστερό μέρος του στήθους
    Ταξιάρχης του Τάγματος της Τιμής - η κορδέλα φοριέται με κολιέ στον λαιμό, το αστέρι δεν φοριέται
    Ανώτερος Ταξιάρχης του Τάγματος της Τιμής - η κορδέλα φοριέται με κολιέ στον λαιμό, συν το αστέρι στο αριστερό μέρος του στήθους
    Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Τιμής - η κορδέλα φοριέται στο δεξιό ώμο, συν το αστέρι στο αριστερό μέρος του στήθους.
    Τάγμα της Τιμής μετά ξιφών

    Το Τάγμα της Τιμής μετά ξιφών αποτελεί το στρατιωτικό σκέλος του αυτού Τάγματος.
    Οι δε τίτλοι στους απονεμηθέντες όλων των τάξεων είναι οι ίδιοι με τους παραπάνω προσθέτοντας τον όρο "μετά ξιφών", π.χ. Ιππότης του αργυρού σταυρού του Τάγματος της Τιμής μετά ξιφών, ή Ταξιάρχης του Τάγματος της Τιμής μετά ξιφών, κ.λπ.

    ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ?!

    Και γενικά οι … ‘ιππότες’ της σήμερον ημέρα συνεχίζουν το έργο που ξεκίνησαν από τα παλιά τα χρόνια, κρατώντας ακόμα τα… σπαθιά… Και τότε λεηλατούσαν το λαό εισπράττοντας τρελούς φόρους στο όνομα του Βασιλιά και γέμιζαν τα χέρια τους με αίμα ‘απίστων’ στο όνομα του Χριστού! Μόνο που ο Χριστός δεν ζήτησε ποτέ κάτι τέτοιο…
    Το άλλο που οι ‘βαριά ασθενείς’ αποφεύγουν να παρατηρήσουν και να σκεφτούν είναι το πολιτικό του ιστορικό, οι πολιτικές ρίζες του -μιας κοντά εικοσαετίας- και το γεγονός ότι δεν υπήρξε αμέτοχος στα πολιτικά δρώμενα, αυτά που υποτίθεται μας έφεραν ως εδώ. Διαβάστε τα και μόνοι σας στο βιογραφικό του… Κι αν κάποιος από σας θέλει να πιστέψει πως είναι μια περίπτωση πολιτικού που ξαφνικά χρίστηκε εκτός από ιππότης και με το Αγιο Πνεύμα, τότε κανένα πρόβλημα. Η Άτη κάνει καλά τη δουλειά της. Στα μπερδεμένα μονοπάτια της ψυχής και του μυαλού, η έλλειψη φωτός παραδίδει τη βασιλεία στο σκότος.
    Ο Aders Breivik σκότωσε 77 άτομα στο όνομα της μασονίας! Kαι ναι ανηκε και αυτος σε ταγμα ιπποττων,στους ναιτες ιπποτες!
    Ελληνες ξυπνατε..μας κυβερνανε ποδιτσες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή